kesınlıkle bı hata bı yanlıs olarak gormuyorum bunu bagımlılık durumu belkıde bılemıorum sadece aynı durumu yasamıs ınsanların benı anlayacagını dusunuyorum tesekkur ederım yorumun ıcınCok buyuk bir yanlis yapiyorsun. Farkindasindir insallah. Illa birini mi almak zorundasin hayatina? Herkes hayatinda biriylemi yasiyor? Yalniz yasayan yokmu? Alma kimseyi. Hele o adami hic alma!
yol verme asamasına gecmek ıstıyorum ancak aklımla kalbım bana oyun oynuyor sureklı sehrı terketmeyı bıle dusunuyorumYuva yıkanın yuvası olmaz herkes ilk çıktıgıyla evlenmiyor hayatınız alt üst olur ama altının üstünden daha iyi olacağı da mümkün olabilir. İlk diye ömür boyu onu çekecek değilsiniz yol verin gitsin
Hata ve yanlış olarak görmüyorsun. Zaten aklın ve kalbinde hep oyun oynuyor sana. Ee buradan ne bekliyorsun? Kırmızı mı yoksa mavi hapı mı alacağını da sen çöz artık.yol verme asamasına gecmek ıstıyorum ancak aklımla kalbım bana oyun oynuyor sureklı sehrı terketmeyı bıle dusunuyorum
kesınlıkle bı hata bı yanlıs olarak gormuyorum bunu bagımlılık durumu belkıde bılemıorum sadece aynı durumu yasamıs ınsanların benı anlayacagını dusunuyorum tesekkur ederım yorumun ıcın
Memlekette bos adam kalmadi tabii. Bir bitmediniz yemin ederim. Sizin icin bir dilekte bulunayim insallah bu adamdan ayrilir baska biriyle evlenirsiniz ve esiniz olacak adam da sizi travestilerle aldatir.
tesekkur ederım yorumun ıcın ve yargılamadıgın ıcın yapmam gereken neyse onu yapıcam bununla bırlıkte yasamak cok zor ıcınde tutmak kendı basına yasamak cok zor sadece kendımı hafıfletmek ıstedımSeni yargilamak gibi bir niyetim yok kesinlikle. Sevmek güzel seydirde, bu sekilde olani yanlis ya. Kalbine söz geciremiyor olabilirsin ama ortada bir evlilik var. Ve böyle bir iliskiyi onayliyormus gibi konusuyorsun. Sen simdi ne kadar sevsende onu kalbine gömmelisin. Veya icinden sevmelisin. Herkes sevdigiyle birlikte olamiyor malesef.. Sirf seviyorsun diye yanlis isler yapma.
tesekkur ederım belkıde boyle temennılere ıhtıyacım vardırBedduaya bak tobe tobe orcun geldi aklıma
Konu sahibi sizede allah akıl versin. Inş hemen doğru yolu bulursunuz. . Çünkü sizde farkindasiniz ki yanlis yoldasinizt
:):) yargılamayın lutfen yasanılan zorlukları bılemezsınız kendı ıradenız dısında gelısebılıyor bazı seyler.Memlekette bos adam kalmadi tabii. Bir bitmediniz yemin ederim. Sizin icin bir dilekte bulunayim insallah bu adamdan ayrilir baska biriyle evlenirsiniz ve esiniz olacak adam da sizi travestilerle aldatir.
tesekkur ederım belkıde boyle temennılere ıhtıyacım vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?