yasaklarda evde yapacak bişey bulamamak... sorun bende mi?

Balkon bahceciligine başladım dikey tarıma heves ettim. Ama her gün de bitki sulanmiyor tohum ekilmiyor bı sure sonra ben de eksta bisiler aramaya başladım. Çok çalıştığım için bı yandan hicbisiy yapmak istemiyorum diğer yandan da bunaldım evde durmaktan. Herkes aynı durumdadır bence. Hobi denilern şeye tüm haftasonumuzu ayirmiyoruz sonuçta. Birçok uğraş daha gerek:/

Dikkatinizi cekiyorsa ben de yeni etamin islemeye basladim. Cok aciklayici bir baslangic videosu buldum malzeme siparis ettim ve basladim fena da gitmiyor hem vakit su gibi akiyor hem de renk renk iplerle resim yapmak cok keyifli. Artik cok guncel modeller de var🤗
Seviyorsaniz puzzle da olabilir ama ben yurek yemis gibi 2000 parcayla basladim basima agrilar girdi biraktim. Deneyecekseniz ve tecrubeniz yoksa max 500 parcayla baslamanizi tavsiye ederim.

Ben de evden bilgisayar başında çalıştığım için elimde uğraşabileceğim şeyler yapıyorum. Mesela akrilik boya aldım, eşya yenileme, dekoratif parçalar boyuyorum. Suluboya, kaligrafi, resim yapıyorum.
Bende yapıyorum acayip kafa dinlendiriyokozalak boyayıp kütüklere monte ettim,cam boyama bide oda çok keyif veriyor.

geçen yıl mart gibi kitap dizi müzik iyi geliyordu. Açıkcası artık hiç birinden zevk alamıyorum. Cankm hiçbir şey yapmak istemiyor. Öğretmenim bir ton hizmetiçi eğitim bitirdim. Bir projeye başladım. Ama hepsi de ekran başında çok yorulduk artık. Sizi çok iyi anlıyorum. Açık hava da sakin yerlerde mutlaka yürüyorum. Yasak olmadığında. En çok o rahatlatıyor.

Netflixden sıkıldım. Kitap ve dergi okumayi seviyorum. Ev temizleme, dolap icleri duzenleme gibi evle alakali seylerle geciyor. Hatta bazi gunler oturmaya zaman bulamiyorum. Spor yapmak da iyi geliyor. Bunun disinda kendin yap projelerine bakin, onlarla da ugrasmak rahatlatiyor insani.

Zaman öldürmeyi değil de zamanı değerlendirmeyi tavsiye ederim.
Online eğitimlere katılıp yeni şeyler öğrenebilirsiniz.
Kitap okuyabilirsiniz.
Yeni bir hobi edinebilirsiniz.
Yazınızı geliştirebilir hep yapmak istediğiniz bir konuda kendinizi daha ileriye taşıyabilirsiniz.
İlginiz olan bir dili öğrenebilirsiniz.
Aslında evde yapılacak gerçekten çok fazla şey var.
Bana günler yetmiyor bazen..

Şöyle kitaplar okudum, böyle kendimi geliştirdim diyenlere inanmıyorum. Hiçbir şey yapılmıyor, hafta sonları bütün gün elde telefon yatıyorum.

Niye inanmiyorsunuz ya üzüldüm simdi. Biz kitap okuyoruz. Oglumla fransizca calisiyoruz. Pilates yapiyoruz.
He tabi yayilip yattigimiz saatler de var, misir patlatip kral sakir de izliyoruz bos bos 😀 full entelektüel aktivite yapmiyoruz tabi ki.

Haftasonu yasagi 56 saat, hic bisey yapmamak icin uzun bi sure degil mi?

Niye inanmiyorsunuz ya üzüldüm simdi. Biz kitap okuyoruz. Oglumla fransizca calisiyoruz. Pilates yapiyoruz.
He tabi yayilip yattigimiz saatler de var, misir patlatip kral sakir de izliyoruz bos bos 😀 full entelektüel aktivite yapmiyoruz tabi ki.

Haftasonu yasagi 56 saat, hic bisey yapmamak icin uzun bi sure degil mi?
Bilmem ben yapamıyorum film dizi izlemek yada telefona bakmaktan başka bir şey :) Benden kaynaklı birşeydir ben tembelim:)

Ben de aynı sizin gibiyim. İşim yok zaten bütün gün evdeyim. Kitap okuyorum, akşamları bir saatte yakın yürüyüş yapıyorum (bizim burası yürüyüş için çok uygun bir semt. parkurlar falan var) Evde de annem ve babam da sıkılıyoruz. Sıkıntıdan biribirimizi yiyecek duruma geldik inanın.

Ben de -çoğunlukla- evden çalışıyorum bu süreçte. Mesai saatlerim aynı olduğu hatta mesai saatini aşan çalışmalar da arttığı halde bir takım uğraşlarla kafamı dağıtmaya çalışıyorum.

Kitap okuyorum, suluboya yapıyorum, dizi izliyorum, hep denemek istediğim ama zaman ayıramadığım yemek ve pasta tarifleri deniyorum, yeni bir yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum. Haftaiçi öğlen arasına denk gelen saatlerde yürüyüşe çıkıyorum.

Hepsinden sıkıldığım oluyor mu, oluyor. Mükemmel verimli mi geçirdim, hayır. Ama en azından bomboş geçirmiyorum vakti.

hanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.

evden çalışıyorum zaten. koca gün pc ekranına bakıyorum. boş zamanlarımda pc'de bişey yapmak istemiyorum zaten sürekli baktığım için. tv aldık, netflix vs onları da izlemekten sıkılıyorum. kutu oyunu aldık, kardeşimle oynarız diye onun da şu an yüzüne bakan yok. çok bunaldım artık evde ne yapsam bilemiyorum. yasaklar gelmeden önce de çok dışarı çıkan biri değildim virüsten dolayı. sizler neler yapıyorsunuz, boş zamanınızda evde? yasaklar varken?
Online oyun oynuyorum puzzle yapıyorum okumak isteyip vakit bulamadığım kitapları okumaya başladım ama yine de çok zamanım yok pandemiden önce işimin %60 ı evden yapılıyordu şimdi %100 ünü yapmaya çabalıyorum plan proje

O kadar gipta ettim ki. 2 yas bebesiyle tum gun evdeyim. Arti online derslerim var. Bol bol kitap okur, yuruyus, yoga, pilates yapardim. Yeni yemek tarifleri dener, online kurslara katilirdim. Bu halimle bile a2 online ispanyolca kursu alsam mi diye dusunuyorum. Guzellik rutinleri yapin. Guzel havada acik alanda kitap okuyun. Bunlardan birini bile yapabilsem ne mutlu olurdum...

Yoga yapiyorum, kitap okuyorum, konsol oyunlari oynuyorum. Bilgarayar için steam bakabilirsiniz bir suru oyun var online oyunlar da olur. Oyun baya vakit aliyor. 😁

Ben o kadar mutluyum ki evde günlerce çıkmasam bile asla sıkılmıyorum.Ama bu benim burcumla alakalı bence.Kitaplarım ve kahvem bana yetiyor.
Yeni bir hobi edinebilirsiniz boyama üzerine mesela gerçekten terapi gibi geliyor insana.

Back
X