- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yapıyorum acayip kafa dinlendiriyokozalak boyayıp kütüklere monte ettim,cam boyama bide oda çok keyif veriyor.Ben de evden bilgisayar başında çalıştığım için elimde uğraşabileceğim şeyler yapıyorum. Mesela akrilik boya aldım, eşya yenileme, dekoratif parçalar boyuyorum. Suluboya, kaligrafi, resim yapıyorum.
Şöyle kitaplar okudum, böyle kendimi geliştirdim diyenlere inanmıyorum. Hiçbir şey yapılmıyor, hafta sonları bütün gün elde telefon yatıyorum.
Bilmem ben yapamıyorum film dizi izlemek yada telefona bakmaktan başka bir şey :) Benden kaynaklı birşeydir ben tembelim:)Niye inanmiyorsunuz ya üzüldüm simdi. Biz kitap okuyoruz. Oglumla fransizca calisiyoruz. Pilates yapiyoruz.
He tabi yayilip yattigimiz saatler de var, misir patlatip kral sakir de izliyoruz bos bosfull entelektüel aktivite yapmiyoruz tabi ki.
Haftasonu yasagi 56 saat, hic bisey yapmamak icin uzun bi sure degil mi?
Online oyun oynuyorum puzzle yapıyorum okumak isteyip vakit bulamadığım kitapları okumaya başladım ama yine de çok zamanım yok pandemiden önce işimin %60 ı evden yapılıyordu şimdi %100 ünü yapmaya çabalıyorum plan projehanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.
evden çalışıyorum zaten. koca gün pc ekranına bakıyorum. boş zamanlarımda pc'de bişey yapmak istemiyorum zaten sürekli baktığım için. tv aldık, netflix vs onları da izlemekten sıkılıyorum. kutu oyunu aldık, kardeşimle oynarız diye onun da şu an yüzüne bakan yok. çok bunaldım artık evde ne yapsam bilemiyorum. yasaklar gelmeden önce de çok dışarı çıkan biri değildim virüsten dolayı. sizler neler yapıyorsunuz, boş zamanınızda evde? yasaklar varken?