ayy canım Allah rızası için söyle nasıl kurtuldun
buarada psikologun yazdıgı ilaç prozac canım, hafif oldugu için yazmış olabilir bilmiyorum ama ben psikologa gittiğime eminm özel hastanede
Öncelikle bunlar sosyal duygular öyle ilaçla falan olacak şeyler değil bence...Psikologlarda normal insanlar gibi konuşup he he deyip geçiyolar bunu yap şunu yap deyip geçiyolar yada benim gittiklerim öyleydi verdiğim paraya acıdım valla...Her insan kendi kendinin doktoru olmalı bence...Öncelikle şunu belirteyim burdaki arkadaşların dediği gibi hiç umursamamak mümkün değil insan ister istemez takıyor ve umursuyor böyle lafları ve insanları...Önceliklerini hemen sayayım sana
1:Özgüvenin tam ve sağlam olmalı
2:Kendinden başkasını 1. plana almamalısın
3:Sana laf taşıyanlardan öncelikle uzak duracaksın
4:Sana laf getireni lafı söylemeden tersleyip uzaklaştıracaksın
5

tarz insanlarla kesinlikle bişey paylaşmayacaksın
6:O tarz insanların konuştuklarını duysan bile duymamazlıktan geleceksin yada sallamayacaksın
7:İnsanların özellikle bayanların birbirlerini çekemediklerini ve dedikodu yapmak için fırsat kolladıklarını unutmayacaksın
8:Önceliklerini belirleyip onlara odaklanacaksın dersse ders okulsa okul diğerlerini salla gerekirse odandan evinden bile çıkma
9:Kendine dost edinip onları iyi seçip onlarla bişeyler paylaşacaksın paylaşacaksınki insanlara güvenin gelsin varsada kaybolmasın
10:Ve en iyi sırdaşın her zaman için kendin olsun çok çok özelini sakın ve sakın kimseyle paylaşma.......
Sevgi ve saygıyla canım umarım yardımcı olmuşumdur....