Yaşama devam etme isteğim azalıyor

Herkes keendi gemisinin kaptanı olunca malesef kendi acılarımız başkalarından büyük geliyor. Derdiniz neyse dermanınız da olur umarım
10 milyon borcum olsa 22 yaşında olsam yeniden keşke

22 yaşındasın ve bunları düşünerek Kendini üzüyorsun ? Her evli çiftleri mutlumu sanıyorsun.. Burda Kaç Kadın ihanete uğradı dayak yedi, Sokağa atıldı bunları okudun mu hiç ? Gel birde Benim hayatıma bak ? bakalım benim çektiklerimi çeksen 1 sn yaşamazsın.. Evlendim ama Çekmediğim dert görmediğim çile kalmadı hala da çekiyorum ? Kendi kendine Çile çektirmekten çok hoşlanıyorsun. A Sosyal hayat yaşarsan Bütün Kısmetlerini Kendi Cahilliğin ile kaçırmış olursun. Kendine gel lütfen.

Mutlu olanlar da var ama bu çok dramatik kısmet diye bir şey yok bende. Şanssızlık.

Ben eşimle 21 in sonlarında tanıştım üniversite 3. Sınıftaydım gayette sevip sevilebilecek yaştasınız birde siz kendinize değer vermezseniz ne arkadaş ne eş ne sevgili kimse değer vermiyor önce kendinize değer verin

Önünüzde koca bir ömür var. 22 nedir ki? Ne güzel yaşları mutsuz olarak geçiriyorsunuz. Sevmiyorsanız bölümü başka yer deneyin. İş önemli insan hayatının büyük bir bölümünü orada geçiriyor. Yapamam deyip kader böyleymiş deyip kenara çekilirseniz ilerde iyice mutsuz olursunuz. Bir yerlerden başlayın. Mesela sizi istemeyen biri ile konuşmayın. Giyinin süslenin kendinize bakın. Kitaplar okuyun. Müziğinizi takın yürüyüş yapın. Önce siz kendinize değer verin. Sonra hayatınız yoluna girer. Kimbilir kaç kişi yerinizde olmak ister. Hastanede kurtulmayı bekleyen o kadar hasta var ki. önce kendi kendinize kıymetinizi bilin. Bir şekilde geçecek yıllar ya kahrolarak ya köşenizden seyrederek ya da hayatın içinde yaşayıp mutlu olarak. Siz bilirsiniz hayat sizin seçim sizin. Herşeyin en güzeli sizi bulsun inşallah.

Beynine eklediğin her olumsuz düşünce seni daha da aşağıya çekiyor. Hiç mi olumlu bir şey yok hayatında? Bir düşün. Organların tam ve sağlığın yerindeyse dünyanın en şanslı insanlarından birisin. Olumlu düşünemiyorsan da profesyonel destek al. Hayatın başındasın...

Açılmak istiyorum,acilamiyorum. İstediğim bölümü okursam hayatımdan boşuna dört sene daha vermekten çekiniyorum. Uzaktan ilişkim var sevilmiyorum. Bunlardan sebep intihar cazip gelmeye başladı yazsa idim,bana yorumun ne olurdu?

İnanın ben de öyleyim yaklaşık dört yıldır hemde.. Varoluş sancısı olarak görmeye başladım bu durumu çünkü aslında hayatımda şükredeceğim çok şey de var ama ben de ruhumda Bi sıkıntı var. Yaşamak istemiyorum çok üzgünüm ama mutlu taklidi yapmaktan çok yoruldum mutlu değilim olamıyorum ne yapsam olmuyor gibi hissediyorum sürekli başa dönen Bi kısır döngü

Neden vazgectin?

İnancım kırıldı summer herkes bunların zor şeyler olduğunu boşa oyalanmamam gerektiğini söylüyor

Beceremedim

İnanın bunları bana başka biri söylese çıldırdın mı hayatının başındasın derdim. Ama iş kendime gelince inancım zayıf..

Son zamanlarda okudugum gun bu bezmıslık yazılarında, M.P. nin tarzını goruyorum.
22 yasındasın , ne hakkın var boyle bosluga dusmeye. Baska seyler yap, madem kendıne yararlı olamıyorsun ınsanlara yararlı ol

Çoğu insana saçma gelecek ama ben de bakımsız olduğumda bitik bir halde oluyorum yani ölümü falan düşünmüyorum fakat yaşamı da sevmiyorum. Bir manikür hafif makyaj iyi bir saç kadar moralimi düzelten bir şey yok.
Açıl 8993 kendine neden bunu yapıyorsun hayat gerçekten çok güzel. Daha 22 yaşındasın istediğin gibi giyin ve çık dışarı emin ol duyacağın güzel sözler bile yaşama bağlayacak seni. Makyaj bile yapmıyorum demişsin artık devir herkesin dış güzelliğe önem verdiği devir. Kendine bakmaya başlayınca emin ol çevrende erkekler de olacak kız arkadaşlarda.

Yanılıyorsun. İstediklerini yapmakta özgürsün kapanmak istiyorsan kapanırsın alısamazsan acılırsın bu kimseyi ilgilendirmez Allahla senin aranda. Bölümünü sevmiyor olabilirsin bende 22 yasındayım okulum bitti bölümümü seviyor muyum? ne olmak istiyorum? issizlik beni nereye sürüklüyor? hicbir sey belli degil cok cıkmazda hissediyorum. Anlattıgımda insanlar daha 22 yasındasın yaa ne issizlik derdi diyor ailemde öyle ama inan evde durmak bana da iyi gelmiyor. Yapman gereken tek sey silkelenmek. Kendini baskalarınla sakın kıyaslama. Onların iliskisi dısardan bakınca mutlu gözükebilir ama kimsenin icini bilemeyiz öyle olsa bu bosanan ciftlerde kim? İnan bana herkesin derdi kendine büyük ama saydıgın seyler hayattan vazgecmen icin cok kücük.. Hayati diledigin gibi yasa, o bu ne der diye degil cok daha mutlu olursun. Umudunu da asla kaybetme hersey gonlunce olsun

Tüm eski konularına baktım.
Ne yapmak ıstıyorsan yap, intihar dısında. Sen aıleden cok baskıyla buyutulmussun halada bu sekılde yasıyormussun. 3 senedır depresyonun, bezgınlıgın , arkadassızlıgın , sosyal ortamda rahat olamamanla ılgılı konu acıyorsun . Allah askına aılen nasıl farkında degıl?

bende baktım da mesela kuralları cigneyecegi zaman babasının tepki vermeyecegini vicdanının rahatsız olacagını yazmıs. İste bu baskı degildir. Konu sahibi kendi kendine yapıyor sanki bazı seyleri..

bende baktım da mesela kuralları cigneyecegi zaman babasının tepki vermeyecegini vicdanının rahatsız olacagını yazmıs. İste bu baskı degildir. Konu sahibi kendi kendine yapıyor sanki bazı seyleri..
Öğretilmiş dayatmalar bunlar.
Konu sahıbı henuz bugun bı kısısel gelısım egıtımıne katıldım.
Hıc mı okumadım bu kıtapları, bunları bır tarafta bırakıp kendı dusuncelerıne yon vermelısın. Ben ogrendıgım teknıklerı oglumla denıyorum kendısı daha 9 yasında.
Sız kocaman ınsansınız bıraz arastırsanız , bır kac egıtıme gıtsenız bayılırsınız. Sızde bıseyler eksık kalmıs ama adını koyamadım

İlginiz için çok çok teşekkür ederim. Ben galiba büyüyemedim. Normal biri gibi değilim bunun farkındayım. Ailem iyiliğimi düşündüğü için koruduklarını söylüyor ama ben iyi değilim. Şu satten sonra da nasıl düzelirim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…