22 yaşında bu ne karamsarlık hayret ediyorum..bir daha sevemem, bir daha sevilmem, başka bölüm okuyamam okusamda zaten işe almazlar,vs hep negatif hep negatif. Kendine gelmelisin bence. Birini seviyorum ama o beni pek sevmiyor ne demek şutla gitsin hayatta bir çizgin olsun kimse bulunmaz hint kumaşı değil, önce sen kendine değer ver sonra başkalarından bekle. Hayatım anlamsız bir çizgi üzerinde ilerliyor demişsin ama o hayata anlam katabilecek tek bir kişi var o da sensin. SEN birşeyleri değiştirmek için çabalamadıkça bu ruh halin hep böyle devam eder, başkalarınin hayatı kendiliğinden mi anlamı sanıyorsun?
Çabalasam bile olacağına dair inancımı azaltacak üst üste çok olumsuz olay yaşadım. Hayatımı değiştirmek elimde evet fakat dış faktörler moralimi bozuyor. Mesela ben sevdiğim meslek için okula giderken yeniden arkadaşlarım çoktan işe başlamış paralarını kazanmaya başlamış olacaklar. Bu bile kendimden nefret etmeme sebep oluyor.
Kendimi artık güzel de bulmuyorum. İnancımı kaybetmiş gibiyim fakat hala başımı örtüyorum. Açmaya cesaretim de yok bir de insanların aşağılayan bakışlarını kaldıramam diye açamadım.
Örtüye saygımdan hala tesettürü yerine getiriyorum makyaj yapmıyorum fakat dedim ya inancım yok gibi. Sadece inananlara karşı saygımdan düzgün kullanıyorum. Sonuç olarak kendimi güzel de bulmuyorum. Özgüvensizim. Cesaretsizim.
kotu insanlar tesetturlulere de asagilayici sekilde bakiyor, tesettursuze de. ben basini acip gayet de suslu ve guzel olan uc tane kadin taniyorum cevremden. gayet de mutlular ayrica inanclilar da. cesur olmaniz sizi mutlu ve guclu yapar. bence sorununuzun kaynagi dis gorunusunuz. kendinizi guzel bulmazsaniz, istediginiz icinizden geldigi sekilde gorunmez ve giyinmezseniz mutlu olmaniz imkansiz gibi bir sey.
Yani baya ilginç bir hayatın var okudugun bölümü sevmiyorsun ama tercih etmişsin örtülüsün kapanmışsın açık olmak istiyorsun bunları aile baskısıyla falan mı yaptın? Eger öyleyse mutlu olman zaten mümkün değil ki içinden ne geliyorsa öyle davran yeniden oku açılmak istiyorsan açıl , işe almazlar falan diye düşünme emeklilik yaşı 60, 30 unda işe girsen 30 yıllık çalışma hayatın oluyor 22 sinde işe girip çalışanlar ne kazanmış hemen işe gir evlen çocuk yap 30 unda 2 çocuklu ol falan gibi sıralamaya göre yaşamak zorunda değil herkes.
Bunlar dertse ben ölmek istiyorum şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?