- 15 Eylül 2025
- 62
- 20
- 3
- 20
- Konu Sahibi merakligezgin
Daha önceki konuyu da açmıştım bilirsiniz 24 yaşında yeni atanmış bir doktorum orta üst düzey bir ailenin kızıyım yani dışarıdan herkesin imrendiği bir hayatım var ama mutlu değilim olamıyorum yaşama enerjim hiç yok hiçbir şey beni mutlu etmiyor ikili ilişkiler konusuna üzülüyorum ama aslında ikili ilişkilerden büyük sorunlarım var sürekli yatmak istiyorum daha önce öyle değildim kendime bakardım çok güzel giyinirdim fiziğim iyiydi tip 5 te bir depresyon geçirdim ondan sonra çok kilo aldım sürekli uyumaya başladım hayatı saldım okulumu çok zor bitirdim sürekli geçmişe takılıyorum pek sevilen beğenilen biri olmadım küçüklükten beri hep çirkin diye dalga geçildi benle ben de kendimi derslere verdim zayıf olduğum zamanlarda bile kendimi güzel bulmuyorum sevemiyorum çok terapi aldım ilaç kullandım fayda göremiyorum ailem de yaşadıklarımdan dolayı beni güçsüz ve zayıf görüyor sosyal ilişkilerim iyi değil ortaokulda lisede vs tek tük arkadaşım vardı üniversitede oldu onlarla da güzel bitmedi pek su an konuştuğum tek arkadaşım var sosyal konuları beceremiyorum sevgililigi hiç beceremiyorum cevremde sevilen ilgi gören kizlsri görünce üzülüyorum ama ben böyle depresif modu düşük ve bakimsizken kimseyle de olamam farkındayım tus kazanmam lazım hazirlanamiyorum evlilik sevilmek ve hakkım değilmiş gibi hissediyorum bu konuda umutsuzum insanlara çok kırgınim bu sekilde sosyal olmadan gitmez ama yeni arkadaşlıklar edinmek icin istegim de yok cok umutlu olmak da istemiyorum kariyere yonelmeliyim galiba su an önceliğim iyi olmak gerçekten iyi ve herkesin güçlü gördüğü başarılı bir kadın olmak ama ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum