- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Merhaba arkadaşlar aranıza az önce katıldım..ara sıra paylaşımlarınızı okudum tabiki ve bende yazmak istedim..
18 yıllık bir evliliğim ve iki tatlı evladım var..şu son 3 yıl öncesine kadar problemlerim olmasına rağmen yinede mutlu bir kadındım.Birçok evlilikte olabilecek klasik kayinvalide
Ve bazende koca kaprisi ve ilgisizliği gibi sorunlarım vardı dediğim gibi güçlüydum bir şekilde yinede mutluydum..başa çıkabiliyor ve çareler bulabiliyordum..
Ama 3 yıl önce eşimin beni aldattığını öğrenip büyük bir şok yaşadım. Bu tramvayı atlatmak ve onu affetmeye çalışmak çok zor oldu..
Birçok kez boşanma kararı aldığımı açıkladım eşime ama bana engel olmak için her yolu denedi..duygu sömürüleri,af dilemeler,yalvarmalar,çiçek böcek romantizm ve herşey işte. .zorda olsa afetmesemde boşanmakan vazgeçtim. Kırıldım parça parça oldum ve çok yıprandım elbette.ve tam bu olaylarin olduğu sırada babamı kaybettim.insanın canından bir parçayı kaybetmesi herşeyden daha zormuş..aldatılmanın acısı o an gözümde bir hiçti..zamanla onada alıştım. .hayat bu ölenle ölünmüyor hasretine bile katlanıyorsun mecburen..bu arada başka olumsuzluklarda yaşadım duygusal olarak etkilendim tabiki..haksızlıklar eşimin annesinin kardeşinin yalanları vesaire tuz biber oldu herşeye. .
Bu süreç içinde anladim ki o eski ben yokum artık. İçimde yaşama sevinci bitmiş. Mutsuz sürekli negatif ve kalp çarpıntılari yaşayan agresif bir kadın olup çıkmışım.
Eski beni özledim. Eski günlerimi hatta çocukluğumu. .eskisi gibi olabilecekmiyim bilmiyorum..zor gibi.
Çok teşekkür ederim arkadaşım hepimiz yaşama sevinci duyalım inşallahRabbim neden bazı kadınları bu denli kuvvetli yaratır ki
Kendisi parça parça olur kalp çarpıntıları içinde ..
Rabbim yaşama sevinci versin size ve çocuklarınıza
Affetmedim zaten sadece babamın acısını yaşadığım süre içinde diğeri biraz basit kaldı bir süre için. .ölüme çare yok gerisi boş diye düşündüm..Allah sabır versin.. ve de başınız sağolsun.. ama bu acı kayıp, eşinizin ihanetini nasıl örtbas etmeye yeterdi aklım almaz kusura bakmayın.. bana kalırsa bu da sizin bahaneniz olmuş.. affetmek istemissiniz..
Merak ettiğim; 3 yıl boyunca hiç mi, bir daha esinizden şüphe etmediniz?? Eve geç geldiğinde, elinde telefon biri ile görüşürken?? Yada aynı yastiga baş koyduğunuzda?? Ya sonra??
Gerçekten büyük sabır..
Ne diyeyim, ben böyle bir sabır istemem doğrusu.. umarım herşey degisir ve çok mutlu olursunuz..
maddi durumuz nasil biraz ozel oldu kusura bakmayin . ve cocuklariniz kac yasindalar?
eger maddi durumunuz musait ise bir mesgale bulun gezin yuruyun en kotu ihtimal magaza gezin kitap alin mesela kisisel gelisim kitaplari. emin olun insanin ruhuna cok iyi geliyor...ve en onemlisi kayinvalide vs. gibi insanlari umursamamaya calisin. daha dogrusu caninizi siman insanlari. 2 tane saglikli cocugunuz var bosverin gerisini. evet zor ama insan isterse biraz vurdumduymaz olabiliyor...esinizi de cok umursamayin. ben sahsen artik yapabiliyorum. eskiden tartisinca uyuyamazdim o horlarken. simdi ben misil misil uyuyorum o inanamiyor :) kisaca insan isterse kendini degistirebiliyor. az yada cok...
Aldatılan bir kişi kendisini aldatam kişiyle hafızasını sildirmediği sürece mutlu O-LA-MAZZZ! Bunu neden anlamak istemiyosunuz??? Ayrılın.Merhaba arkadaşlar aranıza az önce katıldım..ara sıra paylaşımlarınızı okudum tabiki ve bende yazmak istedim..
18 yıllık bir evliliğim ve iki tatlı evladım var..şu son 3 yıl öncesine kadar problemlerim olmasına rağmen yinede mutlu bir kadındım.Birçok evlilikte olabilecek klasik kayinvalide
Ve bazende koca kaprisi ve ilgisizliği gibi sorunlarım vardı dediğim gibi güçlüydum bir şekilde yinede mutluydum..başa çıkabiliyor ve çareler bulabiliyordum..
Ama 3 yıl önce eşimin beni aldattığını öğrenip büyük bir şok yaşadım. Bu tramvayı atlatmak ve onu affetmeye çalışmak çok zor oldu..
Birçok kez boşanma kararı aldığımı açıkladım eşime ama bana engel olmak için her yolu denedi..duygu sömürüleri,af dilemeler,yalvarmalar,çiçek böcek romantizm ve herşey işte. .zorda olsa afetmesemde boşanmakan vazgeçtim. Kırıldım parça parça oldum ve çok yıprandım elbette.ve tam bu olaylarin olduğu sırada babamı kaybettim.insanın canından bir parçayı kaybetmesi herşeyden daha zormuş..aldatılmanın acısı o an gözümde bir hiçti..zamanla onada alıştım. .hayat bu ölenle ölünmüyor hasretine bile katlanıyorsun mecburen..bu arada başka olumsuzluklarda yaşadım duygusal olarak etkilendim tabiki..haksızlıklar eşimin annesinin kardeşinin yalanları vesaire tuz biber oldu herşeye. .
Bu süreç içinde anladim ki o eski ben yokum artık. İçimde yaşama sevinci bitmiş. Mutsuz sürekli negatif ve kalp çarpıntılari yaşayan agresif bir kadın olup çıkmışım.
Eski beni özledim. Eski günlerimi hatta çocukluğumu. .eskisi gibi olabilecekmiyim bilmiyorum..zor gibi.
hissettirmemeniz ve soyledikleriniz sizin harika bir anne oldugunuzu gosteriyor...eminim bunlari da asarsiniz siz cok guzlu birisiniz benceMaddi durumumuz çok iyi şükür. Ve dediğiniz yönde bazı adımlar attım da ama yetmiyor gibi..insanın ruhu bir kez yara alınca toparlaması zaman alıyor sanırım..yinede bunca yıldır o kadar çok güçlüklere göğüs gerdim ki bunda asacagim inşallah diyorum.çocuklarima hiçbirini hissettirmedim.babalarından nefret etmesinler ve evlilikleri karşı güvenleri sarsilmasin diye..
Yaşları büyük zaten.kızım 16 oğlum sa 12 yaşında..
Çok teşekkür ederim bu sözleri duymak herşeye değer..hissettirmemeniz ve soyledikleriniz sizin harika bir anne oldugunuzu gosteriyor...eminim bunlari da asarsiniz siz cok guzlu birisiniz bence
oyle ama. her baba yigidin harci degil aldatilip bunu cocuklarina hissettirmemeye calisak hele hele ki " onlari evlilik dusuncesinden sogutmak babalarindan nefret ettirmek istemedim" demek...kendinize haksizlik yapmayin. birakin esinizin psikolojisi bozuksun.erkekler evde kebap dururken komsudaki peynir ekmegi severek yiyen cocuk gibi bazen. kendileri uzulsun. zerre uzulmuyorum hic birine.siz de para biriktirin durumunuz iyiyse.harcayin gezin kendinize bakin. hic umursamiyo gibi yapin o dusunsun neden boyle diye?Çok teşekkür ederim bu sözleri duymak herşeye değer..
benimde çok özlem ,duyduğum 20 yaşlardaki gibi olmayı çok istiyorum ama olmuyor bir türlü yada ben olamıyorumMerhaba arkadaşlar aranıza az önce katıldım..ara sıra paylaşımlarınızı okudum tabiki ve bende yazmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?