Yaşama sevincim kalmadı. .

Mayflower75

Never give up.!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
9.242
34.188
548
Merhaba arkadaşlar aranıza az önce katıldım..ara sıra paylaşımlarınızı okudum tabiki ve bende yazmak istedim..
18 yıllık bir evliliğim ve iki tatlı evladım var..şu son 3 yıl öncesine kadar problemlerim olmasına rağmen yinede mutlu bir kadındım.Birçok evlilikte olabilecek klasik kayinvalide
Ve bazende koca kaprisi ve ilgisizliği gibi sorunlarım vardı dediğim gibi güçlüydum bir şekilde yinede mutluydum..başa çıkabiliyor ve çareler bulabiliyordum..
Ama 3 yıl önce eşimin beni aldattığını öğrenip büyük bir şok yaşadım. Bu tramvayı atlatmak ve onu affetmeye çalışmak çok zor oldu..
Birçok kez boşanma kararı aldığımı açıkladım eşime ama bana engel olmak için her yolu denedi..duygu sömürüleri,af dilemeler,yalvarmalar,çiçek böcek romantizm ve herşey işte. .zorda olsa afetmesemde boşanmakan vazgeçtim. Kırıldım parça parça oldum ve çok yıprandım elbette.ve tam bu olaylarin olduğu sırada babamı kaybettim.insanın canından bir parçayı kaybetmesi herşeyden daha zormuş..aldatılmanın acısı o an gözümde bir hiçti..zamanla onada alıştım. .hayat bu ölenle ölünmüyor hasretine bile katlanıyorsun mecburen..bu arada başka olumsuzluklarda yaşadım duygusal olarak etkilendim tabiki..haksızlıklar eşimin annesinin kardeşinin yalanları vesaire tuz biber oldu herşeye. .
Bu süreç içinde anladim ki o eski ben yokum artık. İçimde yaşama sevinci bitmiş. Mutsuz sürekli negatif ve kalp çarpıntılari yaşayan agresif bir kadın olup çıkmışım.
Eski beni özledim. Eski günlerimi hatta çocukluğumu. .eskisi gibi olabilecekmiyim bilmiyorum..zor gibi.

Allah sabır versin.. ve de başınız sağolsun.. ama bu acı kayıp, eşinizin ihanetini nasıl örtbas etmeye yeterdi aklım almaz kusura bakmayın.. bana kalırsa bu da sizin bahaneniz olmuş.. affetmek istemissiniz..
Merak ettiğim; 3 yıl boyunca hiç mi, bir daha esinizden şüphe etmediniz?? Eve geç geldiğinde, elinde telefon biri ile görüşürken?? Yada aynı yastiga baş koyduğunuzda?? Ya sonra??
Gerçekten büyük sabır..
Ne diyeyim, ben böyle bir sabır istemem doğrusu.. umarım herşey degisir ve çok mutlu olursunuz..

maddi durumuz nasil biraz ozel oldu kusura bakmayin . ve cocuklariniz kac yasindalar?
eger maddi durumunuz musait ise bir mesgale bulun gezin yuruyun en kotu ihtimal magaza gezin kitap alin mesela kisisel gelisim kitaplari. emin olun insanin ruhuna cok iyi geliyor...ve en onemlisi kayinvalide vs. gibi insanlari umursamamaya calisin. daha dogrusu caninizi siman insanlari. 2 tane saglikli cocugunuz var bosverin gerisini. evet zor ama insan isterse biraz vurdumduymaz olabiliyor...esinizi de cok umursamayin. ben sahsen artik yapabiliyorum. eskiden tartisinca uyuyamazdim o horlarken. simdi ben misil misil uyuyorum o inanamiyor :) kisaca insan isterse kendini degistirebiliyor. az yada cok...

Her aldatilan kadin bosanmayi tercih etmeyebilir.
Fakat bosanmamasina ragmen affedemiyor, ici icini yiyio bitiriyorsa bosanmali.Yeni bir sayfa acmali. Sizi uzen insanlari hayatinizdan uzaklastirin.Deger vermeyin ve.onemsemeyin.
Sosyallesin.Calismiyorsaniz bir is bulmaya calisin.Kurslara yazilin,arkadaslarinizla vakit gecirin.
Diger turlu hayati kendinize zehir edersiniz.Esinizide 3 sene gecmis hala uzuntunuz gecmemisse evliliginizi tekrar gozden gecirin.3 sene az bi zaman degil.

Düzelebilirsiniz ama bunun için sizin değil eşinizin çaba göstermesi gerekli.Aldatılmak sadece kalbi değil gururu da kırar.Unutursun ama...neyi unuttuğunu unutmazsın.Kırık vazo gibi.Toplasan yapıştırsan da eski güzelliği olmaz.Sizde diyorsunuz ki sevdiklerini kaybetmenin acısı aldatılmaktan zormuş.Allah sevdiklerinize zarar vermesin,gerisi boş.

Rabbim neden bazı kadınları bu denli kuvvetli yaratır ki
Kendisi parça parça olur kalp çarpıntıları içinde ..
Rabbim yaşama sevinci versin size ve çocuklarınıza

Rabbim neden bazı kadınları bu denli kuvvetli yaratır ki
Kendisi parça parça olur kalp çarpıntıları içinde ..
Rabbim yaşama sevinci versin size ve çocuklarınıza
Çok teşekkür ederim arkadaşım hepimiz yaşama sevinci duyalım inşallah

Affetmedim zaten sadece babamın acısını yaşadığım süre içinde diğeri biraz basit kaldı bir süre için. .ölüme çare yok gerisi boş diye düşündüm..
Ve size durumu biraz daha açıklayayım ki neden ve ne şekilde boşanmakan vazgeçtiğimi bilin.
Eşimin diğer kadınla görüşmesi şu şekilde oldu.o onun benimle evlenmeden önce bir süre birlikte olduğu birisi imiş aynı zamanda sekreteri idi tabi ben evlendiğimde bunu bilmiyordum masum bir sekreter sandım onu hep..işte başarılı olduğu için(sözde)eşim onu işten çıkarmamış..ben ilk şüphe duyduğumda onu işten çıkardı.ama elimde bir kanıt yoktu bana hatalar yaptığı için kovdum dedi..aradan bir süre geçti uzunca bir süre..eşimin cep telefonunu benden gizlemeye çalıştığını farkedince bende takipe aldım..hatta birgun sanki eşim mesaj yolluyor gibi yapıp ona mesaj bile yazdım eşimin telefonundan oda cevapladı..ama bu bir kanot olmadı çünkü mesafeli sıradan bir cevap aldım. .
Ama vazgeçmedim eşimin telefon faturasının ayrıntılı dokümanında ulaştım. .telefon görüşmelerini bizzat gördüm ve onada o zaman boşanmakan bahsettim..bana onunla sadece telefonda görüştüklerini belki bir iki kez cafede bulustiklarini ama dağa ileri gitmedikileri yalanını söyledi.tabiki buna inanmadım ilkokul çocuğu değil bunlar...aksini ona faturaları göstermeden önce kanitlayabilirdim istersem ama o zaman onunla kalamaz bosanirdim.gururum yüzünden..
Ben sadece telefon görüşmesi olduğuna inanmış gibi yapmayı tercih ettim..yinede ona dünyayı dar ettim o ayrı tabi..boşanmak istemedim çünkü hem çocuklarım için zor olacaktı hemde eşim belkide bana inat benim bütün emeklerimi o kadına verecekti belkide onunla evlenerek.
Artık görüşmüyor eminim çünkü takip ettirdim belli aralıklarla ve zaten görüşürse onunla biteceğini eşimde biliyor bu riski göze alamaz..
Durum bu işte yara alan bir gemi gibiyim şimdi..
Batanıyorum fakat eskisi gibide değilim. .

Maddi durumumuz çok iyi şükür. Ve dediğiniz yönde bazı adımlar attım da ama yetmiyor gibi..insanın ruhu bir kez yara alınca toparlaması zaman alıyor sanırım..yinede bunca yıldır o kadar çok güçlüklere göğüs gerdim ki bunda asacagim inşallah diyorum.çocuklarima hiçbirini hissettirmedim.babalarından nefret etmesinler ve evlilikleri karşı güvenleri sarsilmasin diye..
Yaşları büyük zaten.kızım 16 oğlum sa 12 yaşında..

Aldatılan bir kişi kendisini aldatam kişiyle hafızasını sildirmediği sürece mutlu O-LA-MAZZZ! Bunu neden anlamak istemiyosunuz??? Ayrılın.

hissettirmemeniz ve soyledikleriniz sizin harika bir anne oldugunuzu gosteriyor...eminim bunlari da asarsiniz siz cok guzlu birisiniz bence

Çok teşekkür ederim bu sözleri duymak herşeye değer..
oyle ama. her baba yigidin harci degil aldatilip bunu cocuklarina hissettirmemeye calisak hele hele ki " onlari evlilik dusuncesinden sogutmak babalarindan nefret ettirmek istemedim" demek...kendinize haksizlik yapmayin. birakin esinizin psikolojisi bozuksun.erkekler evde kebap dururken komsudaki peynir ekmegi severek yiyen cocuk gibi bazen. kendileri uzulsun. zerre uzulmuyorum hic birine.siz de para biriktirin durumunuz iyiyse.harcayin gezin kendinize bakin. hic umursamiyo gibi yapin o dusunsun neden boyle diye?

ayrilin der ya bazi insanlar. neden ayrilicaksiniz? 18 yil boyunca emek verdiniz. eger 3 -5 yillik evli olunca evet kesin ayrilin derdim ama suan cocuklarin okullari vardir eminim. ve siz de eger baska biriyle evlenme ihtimalini dusunmeyen bir bayansaniz ayrilmayin simdi cok sevimsiz seyler yazacagim ama elimde degil.
madem aldatan taraf erkek ve durumu iyi siz ayrilin baskasi gelsin rahatca yasasin oh ne ala.cocuklariniz univ bitirsin evlensin sonra yanliz ibik gibi kalin bu da cabasi. birakin gezin eglenin yiyin parasini. ohh caniniza degsin ohh sefaniz olsun.

benimde çok özlem ,duyduğum 20 yaşlardaki gibi olmayı çok istiyorum ama olmuyor bir türlü yada ben olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…