Hayırdır ne oldu ?Ne yapsam mutlu olurum bilmiyorum artık hersey üstüme üstüme geliyo kimse anlamıyo sanki beni kalabalıklar içinde yalnız hissetmek de nedir ama öyleyim ben mi samimiyet sizim yoksa diğerleri mi?
Çok mutsuz umutsuzum zaman geçiyo ama canım yanıyor sanki gerçekten sarilacagim birilerini istiyorum yanımda eşimle de yabancı gibiyiz anlamıyoruz birbirimizi bu da beni çok uzuyor herkes eşini çocuğunu alıyo bi yerlere gidiyo ben gitmek istemiyorum konuşmak da istemiyorum artıkHayırdır ne oldu ?
Boşver ya herkes yanlız kimsenin etrafın da dost yok .Eşini arkadas yerıne koy anlamıyorsa seni onu da takma kendı kendıne takıl öyle daha keyıflı.Çok mutsuz umutsuzum zaman geçiyo ama canım yanıyor sanki gerçekten sarilacagim birilerini istiyorum yanımda eşimle de yabancı gibiyiz anlamıyoruz birbirimizi bu da beni çok uzuyor herkes eşini çocuğunu alıyo bi yerlere gidiyo ben gitmek istemiyorum konuşmak da istemiyorum artık
Olmuyo ki çok canım sıkılıyor sanki herkesin hayatı dört dörtlük herkes mutlu ben mutsuzum ise yaramaz hissediyorum artık kendimiBoşver ya herkes yanlız kimsenin etrafın da dost yok .Eşini arkadas yerıne koy anlamıyorsa seni onu da takma kendı kendıne takıl öyle daha keyıflı.
Nasıl hissediyorum biliyo musun beynim uyumuş gibi sağlıgimi mi kaybediyorum acsbaEsinle oturup konuş. Bir ömür böyle geçmez. Hayat öyle kısa ki şu kısacık hayatı birbirinizi severek geçirin . Yoksa çok pişman olursunuz..
Valla anlatamıyorum kendimi dun anneme saygısızlık yaptı bugün gitti annem zoruna gitti soruyo kalkınca annen neede diye istenmediği yerde niye dursun ki dedim dün laf sokuyo sun dedim laf sokmak başka istememe başka diyo bide saygidan bahsediyorsun bana dedim asıl saygısız oEsinle oturup konuş. Bir ömür böyle geçmez. Hayat öyle kısa ki şu kısacık hayatı birbirinizi severek geçirin . Yoksa çok pişman olursunuz..
Rahat ol, herkesin hayatı dört dörtlük değil ne yazık ki ..Olmuyo ki çok canım sıkılıyor sanki herkesin hayatı dört dörtlük herkes mutlu ben mutsuzum ise yaramaz hissediyorum artık kendimi
Tedavi mi olmalıyım bilmiyorum yaşama hevesim yok ki boguluyorum sanki istemediğim bi hayat yaşıyorumneden böyle hissetiğinizi tam açıklamadığınız için anlayamadım belkide geçici bir ruh halidir inşallah düzelirsiniz
Bende nasıl kurtulcam bilmiyorum hayat çok zor gercektenRahat ol, herkesin hayatı dört dörtlük değil ne yazık ki ..
Geçici bir dönemde olabilirsin , şu düşüncelerinden biran önce kurtulman senin faydana..
Bu düşüncelerden ne zaman kurtulursan hayata bakış açında o zaman değişecektir..
Bende nasıl kurtulcam bilmiyorum hayat çok zor gercekten
bu durumu tek başınıza atlatamıyorsanız yardım almalısınız depresyona girmiş olabilirsinizTedavi mi olmalıyım bilmiyorum yaşama hevesim yok ki boguluyorum sanki istemediğim bi hayat yaşıyorum
Herseye pozitif bakmak mi:) kendimizi kandırmis olmaz miyizOlumlama yapmaktan başlayabilirsiniz mesela..
''hayat çok zor'' hemen değiştirelim bu ifadeyi :)
Sanirim gitmem lazım doktora bazen iyiyim bazen çok moralim bozuk çocuğum da var sağlıklı olmam lazım çok zor günler geçirdim bu yüzden sanırım artık gücüm kalmadibu durumu tek başınıza atlatamıyorsanız yardım almalısınız depresyona girmiş olabilirsiniz
Valla ona ne hişettigimi de artık bilmiyorum ailesine aşırı duskunlugunden biktim sanki hayatta bitek onun ailesi mükemmel diğerleri kötü değişik insanlar saçma sapan şeylerden kavga ediyoruz gecengun niye sarma yollamadim diye ailesine burnumdan getirdi ..hayatı zor yapan eşinizmi ona karşı en çok ne var kalbinde sevgimi nefretmi ?? neyse sorun aranızda konuşun çözüm bulunur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?