- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Evet insanlar anlamsız hissettirir çok şey yaşadım anlatsam hak verirsin üstü örtülmuyo hiçbişey olmamış gibi yaşanmıyor malesefeşinle sorunların oldugu için böylesin durup dururken anlamsız hissetmez kimse hayatı
Valla ona ne hişettigimi de artık bilmiyorum ailesine aşırı duskunlugunden biktim sanki hayatta bitek onun ailesi mükemmel diğerleri kötü değişik insanlar saçma sapan şeylerden kavga ediyoruz gecengun niye sarma yollamadim diye ailesine burnumdan getirdi ..
Eşim kısıtlıyo çoğu şeyi çocuğumu alıp parka gitmeme bile karisiyo yani işte özgür bi hayatım varken şimdi kısıtlaninca dengem bozuluyoSpor yap, temiz hava al, yürüyüşe çık, çikolata ye, sevdiğin arkadaşlarınla buluş.
İnşallah faydası olur canım bide hayırlı bi iş ciksa karsimacn daha önceki konularını da biliyorum senin tek çözümün işe girip çalışmak
Ailesi her ihtiyacımizi alıyo maddi açıdan destek oluyo o da o yüzden diyo bunu sanırım az yaptığım için yollamadim ayrıca herseyi yollamak zorunda değilim kiyok artık bunun içinde insan kendi huzurunu bozarsa eşinizi kast ediyorum hayatını zehir etmeye hakkı yok
eski konularımda çok bahsettim aslında çok sorun yaşandı yıprandik yani ailesi sayesinde de çok zor günler geçirdim eskisi gibi olmuyo iyi davranıyorum ama asla sahiplenemem onları sevmiyorum ailesini zorla değil ya oda can ciğer olmami bekliyoSorun tam olrak ne hala anlamadim.
Kocandan kaynaklaniyor tum bu sorunlar byuk ihtimal.
Peki acarmsin?
Kocandaki hangi huylardan dolayi?
Ne yapti/ yapiyor?
Kararsızım ümitliyim sanki değişecek gibi beni sevdiğini soyluyo oğlunu çok Seviyo ama ailesine de çok düşkün maddi olarak onların eline baktığı için belki Kiramiyo hiç onları belki çalışsam düzelir mi bilmiyorum bide bunu deneyecegimBoşanmayı düşünüyor musun?
Allah razı olsun canım madem ev gwcindirmiycek evlenmiycekti evlenmeden önce yaparız evlenelim diyodu kendine güveniyodu ben kimseye tama etmek istemiyorum zor böyle hayatkimseye muhtaç etmesin Rabbim amin neden onların eline bakıyor gelirimi yetersiz ? böylede devamlı aileye gebe şekilde yaşanmazki kuru ekmek soğan çorba oluversin ama evindeki huzuru kaçmasın ister aklı başında her insan madem evlenmeyi biliyor ozaman kimseye bağımlı muhtaç etmeye hakkı yok seni ve cocukları zayıf karakterli demekki kocanız bu yaşta ana baba olmadan yapamıyorsa ya onlar öbür aleme göçünce ne yapacak ? sorun ona bi zahmet haklısın canım insanın yaşam sevincinide giderir bu olumsuzluklar . Allah yar ve yardımcın olsun amin
Allah razı olsun canım madem ev gwcindirmiycek evlenmiycekti evlenmeden önce yaparız evlenelim diyodu kendine güveniyodu ben kimseye tama etmek istemiyorum zor böyle hayat
Ne yapsam mutlu olurum bilmiyorum artık hersey üstüme üstüme geliyo kimse anlamıyo sanki beni kalabalıklar içinde yalnız hissetmek de nedir ama öyleyim ben mi samimiyet sizim yoksa diğerleri mi?
Pişman olacağını biliyorum zaten şimdiden yapıp yapıp pişman oluyo ama kalp kirildiktan sonra eskisi gibi olmuyoaslında senide kendinide zelil duruma getiren hep eşin böyle sürekli gitmez ana anadır tamam anladık sevsin saysın birşey demiyoruz lakin evindeki eşinide unutmasın gün olurda çok pişman olursa. herşey içinde geç olur.....
Evet bende düşünüyorum ama gitmeyi ama ilaç kullanmak da istemiyorum verecekleri şey uyku hapı ben bi şekilde kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama kisitlaniyorum bu da beni daraltiyocanim daha onceki konularinida hatirliyorum.bir piskatirste gitmelisin bence.mutsuz depresif gibisin.once bu ruh halinden cikmalisin.birak insanlari kendini mutlu etmeye calis.
hepimiz yalniziz,ama sen cok takiyorsun bubu kafana saniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?