Yaşama sevincim kalmadı:(

Çok mu yakın oturuyorsunuz kayınvaliden ile evini uzaklaştır biraz esin evde kaldığında biraz çıkıpdışarda vakit geçirin esin onlar dan biraz uzaklaşırsa seninde biraz kafan rahatlar diye düşünüyorum

Sorun tam olrak ne hala anlamadim.
Kocandan kaynaklaniyor tum bu sorunlar byuk ihtimal.
Peki acarmsin?
Kocandaki hangi huylardan dolayi?
Ne yapti/ yapiyor?

yok artık bunun içinde insan kendi huzurunu bozarsa eşinizi kast ediyorum hayatını zehir etmeye hakkı yok

yok artık bunun içinde insan kendi huzurunu bozarsa eşinizi kast ediyorum hayatını zehir etmeye hakkı yok
Ailesi her ihtiyacımizi alıyo maddi açıdan destek oluyo o da o yüzden diyo bunu sanırım az yaptığım için yollamadim ayrıca herseyi yollamak zorunda değilim ki

Sorun tam olrak ne hala anlamadim.
Kocandan kaynaklaniyor tum bu sorunlar byuk ihtimal.
Peki acarmsin?
Kocandaki hangi huylardan dolayi?
Ne yapti/ yapiyor?
eski konularımda çok bahsettim aslında çok sorun yaşandı yıprandik yani ailesi sayesinde de çok zor günler geçirdim eskisi gibi olmuyo iyi davranıyorum ama asla sahiplenemem onları sevmiyorum ailesini zorla değil ya oda can ciğer olmami bekliyo

Boşanmayı düşünüyor musun?
Kararsızım ümitliyim sanki değişecek gibi beni sevdiğini soyluyo oğlunu çok Seviyo ama ailesine de çok düşkün maddi olarak onların eline baktığı için belki Kiramiyo hiç onları belki çalışsam düzelir mi bilmiyorum bide bunu deneyecegim

kimseye muhtaç etmesin Rabbim amin neden onların eline bakıyor gelirimi yetersiz ? böylede devamlı aileye gebe şekilde yaşanmazki kuru ekmek soğan çorba oluversin ama evindeki huzuru kaçmasın ister aklı başında her insan madem evlenmeyi biliyor ozaman kimseye bağımlı muhtaç etmeye hakkı yok seni ve cocukları zayıf karakterli demekki kocanız bu yaşta ana baba olmadan yapamıyorsa ya onlar öbür aleme göçünce ne yapacak ? sorun ona bi zahmet haklısın canım insanın yaşam sevincinide giderir bu olumsuzluklar . Allah yar ve yardımcın olsun amin

Allah razı olsun canım madem ev gwcindirmiycek evlenmiycekti evlenmeden önce yaparız evlenelim diyodu kendine güveniyodu ben kimseye tama etmek istemiyorum zor böyle hayat

Allah razı olsun canım madem ev gwcindirmiycek evlenmiycekti evlenmeden önce yaparız evlenelim diyodu kendine güveniyodu ben kimseye tama etmek istemiyorum zor böyle hayat

aslında senide kendinide zelil duruma getiren hep eşin böyle sürekli gitmez ana anadır tamam anladık sevsin saysın birşey demiyoruz lakin evindeki eşinide unutmasın gün olurda çok pişman olursa. herşey içinde geç olur.....

canim daha onceki konularinida hatirliyorum.bir piskatirste gitmelisin bence.mutsuz depresif gibisin.once bu ruh halinden cikmalisin.birak insanlari kendini mutlu etmeye calis.
hepimiz yalniziz,ama sen cok takiyorsun bubu kafana saniyorum.

Ne yapsam mutlu olurum bilmiyorum artık hersey üstüme üstüme geliyo kimse anlamıyo sanki beni kalabalıklar içinde yalnız hissetmek de nedir ama öyleyim ben mi samimiyet sizim yoksa diğerleri mi?

İkili iliskilerde eşlerin arasında ki soğukluk ve ikili ilişkilerde karşı tarafların bir birlerine hissettirdiği bu Öz güven ve öz saygı eksikliği de insanın kendini değersiz boş ve boşlukta hissetmesine neden olarak yalnızlık hissine zemin hazırlar şimdi bir şeylerin farkına varıyorsun eski heyacanını yitiren evliliğin ilişkini ve kendini sorgulamana zemin hazırlamış ki siz Yalnızlığınızın farkına varmışsınız insan oğlunun tabiyatında var bu yalnızlığını paylaşmak için kendini bir başkasının varlığı yoluyla gerçekleştirebilmek ve anlamlı kılabilmek için bağ kurmaya iletişim kurmaya ve ilişki kurmaya ihtiyaç duyar Ama belki de Özdemir Asaf’ın da dediği gibi Yalnızlık duygusu içe ait bir kavram olduğu için paylaşılamaz Paylaşılsaydı adı yalnızlık olmazdı yaşadığınız sorunu aşa bilirsiniz eşiniz ailesine mecbur bunu artık kabul etmeniz lazım eskiden bunu demişti bakarım yada şimdi hayatında olmayan söz vermişlikleri aslında her insan birilerine mecburdur bu hayatta anne baba evladının gülen yüzüne eşler evlilikte ki aşka huzura evlatlar ailelerine herkes Mutlu olmak için sevdiklerine mecburdurlar bu konu dahada genişletilir şimdilik bu genişlik bu konu için ideal bu hissettiğiniz yalnızlık geçici çalışma imkanınız varsa bunu değerlendirin belki eve katkıda bulunursanız eşinizde eve giren paranın verdiği sıcaklığı hissedince annenize daha saygılı olur misafirliği boyunca

Pişman olacağını biliyorum zaten şimdiden yapıp yapıp pişman oluyo ama kalp kirildiktan sonra eskisi gibi olmuyo

canim daha onceki konularinida hatirliyorum.bir piskatirste gitmelisin bence.mutsuz depresif gibisin.once bu ruh halinden cikmalisin.birak insanlari kendini mutlu etmeye calis.
hepimiz yalniziz,ama sen cok takiyorsun bubu kafana saniyorum.
Evet bende düşünüyorum ama gitmeyi ama ilaç kullanmak da istemiyorum verecekleri şey uyku hapı ben bi şekilde kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama kisitlaniyorum bu da beni daraltiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…