yaşamak için,istemediğim iş,istemediğim evlilikama...istemediklerim,uygun bana...şimdi bekarım,sevmediğim bir iş yapmak sayesinde barınıyorum,örtünüyorum,besleniyorum(şükür tabi)ama ev kiralık ve yalnızım,ancak istemediğim,özel bir şey hissetmediğim bir beyle evlenmeyle bu durum değişir ki,buda bana işden daha zor geliyor...sizin fikriniz nedir?istenmeyen iş ve eş ama uygun olanlar,mevcut olanlar!!!
yaşamak için,istemediğim iş,istemediğim evlilikama...istemediklerim,uygun bana...şimdi bekarım,sevmediğim bir iş yapmak sayesinde barınıyorum,örtünüyorum,besleniyorum(şükür tabi)ama ev kiralık ve yalnızım,ancak istemediğim,özel bir şey hissetmediğim bir beyle evlenmeyle bu durum değişir ki,buda bana işden daha zor geliyor...sizin fikriniz nedir?istenmeyen iş ve eş ama uygun olanlar,mevcut olanlar!!!
yazı üslubun çok farklı
hiç bişe anlamadım
neyden memnun değilsin?işten mi eştenmi
bende niye illaki 1 kişi ile evlilik olur dediğinizi anlıyamadım..
yani özel bir durum değilse açsanız.
Sevmediğiniz bir iş malesef geçmişte yaptığınız tercihlerinizden kaynaklanıyor. Sevmediğiniz bir bölümde okumasaydınız o zaman. Sevmediğiniz biriyle de evlenmezseniz sevmediğiniz biriyle ömür boyu yaşamazsınız. Hayatınız tercihleriniz üzerine kurulur. Bu kadar basit.
açık öğretimin 2 yıllığını okudum ama bu ise mezunu olmanın sonucu bir pozisyon!
bunun için görünürde bir kişi var çünkü,iyi karakterli bir adam...aşk beraberliğim olamıyor madem onunla mantık evliliği yapsammı diye düşünüyorum.kötü deneyimlerimde var tabi.
Daha siz yazı yazmayı bile beceremiyorsunuz; ne kadar devrik ve anlatım bozukluğu olan cümleler kurmuşsunuz böyle.
Haliyle kendinizi de ifade edemiyorsunuz.
Sırf "kiram var,işimi sevmiyorum,mantık evliliğimi yapsam" diye evlenilir mi yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?