yaşamak için...

yanardag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
98
6
36
Ankara
yaşamak için,istemediğim iş,istemediğim evlilikama...istemediklerim,uygun bana...şimdi bekarım,sevmediğim bir iş yapmak sayesinde barınıyorum,örtünüyorum,besleniyorum(şükür tabi)ama ev kiralık ve yalnızım,ancak istemediğim,özel bir şey hissetmediğim bir beyle evlenmeyle bu durum değişir ki,buda bana işden daha zor geliyor...sizin fikriniz nedir?istenmeyen iş ve eş ama uygun olanlar,mevcut olanlar!!!

Merak etme hepimiz sevdiğimiz işleri yapmıyoruz ,sevdiğimiz ortamlarda değiliz ama istemediğimiz iş yada iş ortamından kurtulmak için istemediğimiz duygusal açıdan yoğun birşeyler hissetmediğimiz biriyle evlenmiyoruz mantık evliliği yaparım diyorsan ona bişey diyemeyiz.

yazı üslubun çok farklı
hiç bişe anlamadım
neyden memnun değilsin?işten mi eştenmi

yazı üslubun çok farklı
hiç bişe anlamadım
neyden memnun değilsin?işten mi eştenmi

yapmak zorunda kaldığım işi sevmiyorum ama bu iş sayesinde yalnız yaşayabiliyorum tabi ev kiralık olunca maddi zorluk yaratıyor bende hep yalnız hep kiralıkta kalamam diye düşünüyorum.bir erkekle hayatı paylaşma durumum yok ama buna uygun sadece bir kişi var,bir arkadaşım,onunla evlenebiliriz ve benim bir eşim olur fakat ona karşıda özel bir şeyler hissetmiyorum yani sevmediğin bir işle ve gönül vermediğin bir adamla yaşamak ile ilgili başkalarının ne düşündüğünü merak ettim.

niye kendini bir kişiyle sınırlandırıyorsun ilerde sevecen biri cıkabilir onunla evlenirsin

Sevmediğiniz bir iş malesef geçmişte yaptığınız tercihlerinizden kaynaklanıyor. Sevmediğiniz bir bölümde okumasaydınız o zaman. Sevmediğiniz biriyle de evlenmezseniz sevmediğiniz biriyle ömür boyu yaşamazsınız. Hayatınız tercihleriniz üzerine kurulur. Bu kadar basit.

insan seçimlerinin toplamıdır derdi psikoloji hocamız...

zaten şimdiye kadar yanlıs bir toplama olmus bir de sevmedigin insanla evlenip sonucu hepten eksilere düşürme derim....

bu saydıgın sebeplerden dolayı onune cıkan "UYGUN" adayla evlenmek için evlenilmez... evlenirse de buraya istemediğim iş istemediğim hayat üstüne istemediğim eş bir de cocuk oldu diye başka konular açabilirsin...

bende niye illaki 1 kişi ile evlilik olur dediğinizi anlıyamadım..
yani özel bir durum değilse açsanız.

hissiz hiçbir şey paylaşamazsın..kaldı ki ewlilik ömrü paylaşmak demek...neden bir kişi ile sınırlandrdın ki.ilerde hem seweceğin hem saana uygun biri çıkabilir karşına :)

bende niye illaki 1 kişi ile evlilik olur dediğinizi anlıyamadım..
yani özel bir durum değilse açsanız.

bunun için görünürde bir kişi var çünkü,iyi karakterli bir adam...aşk beraberliğim olamıyor madem onunla mantık evliliği yapsammı diye düşünüyorum.kötü deneyimlerimde var tabi.

bence acele etme.galiba bu aralar ruhen kötü durumdasın.sevmediğin biriyle evlenince inan bugünlerini mumla ararsın.

açık öğretimin 2 yıllığını okudum ama bu ise mezunu olmanın sonucu bir pozisyon!

Sonuçta yaşamak için çalışmamız lazım ,kendine daha severek yapabileceğin bir iş bulabilirsin.
Kira giderinin azaltmak için bir ev arkadaşı bulabilirsin.
Yaşım geldi geçiyor bu işk aşkla meşkle oldı diyorsan mantık evliliğide yapabilirsin.
Ama çalışmadan yaşamak için evlenmeyi düşünüyorsan bence en kötüsü bu olur ,sonuçta geleceğin ne getireceği belli olmaz .Ölüm kalım ayrılık var .

Daha siz yazı yazmayı bile beceremiyorsunuz; ne kadar devrik ve anlatım bozukluğu olan cümleler kurmuşsunuz böyle.

Haliyle kendinizi de ifade edemiyorsunuz.

Sırf "kiram var,işimi sevmiyorum,mantık evliliğimi yapsam" diye evlenilir mi yahu...

evlilik başlıbaşına bir yükümlülük hadisesi. insan sevdiği insanla evlense bile katlanılması güç olabilecek durumlar varken sevmeden evlenmek? bana kumar gibi gelirdi açıkçası. yanlış üstüne yanlış olmaz. onu mu sevmiyorsun yoksa içinde sevmeye dair umut ve isteğin mi yok?

evlilik hiç de öyle acele karar verilecek birşey deildir işini bir istifayla bırakabilirsin kalıcı tahribat bırakmaz ama eşşş öyle sandığın gibi olmaz ömrünün sonuna kadar pişmanlıklarla dolu bir hayatla yaşarsın

bunun için görünürde bir kişi var çünkü,iyi karakterli bir adam...aşk beraberliğim olamıyor madem onunla mantık evliliği yapsammı diye düşünüyorum.kötü deneyimlerimde var tabi.

neden olamıyor aşk beraberliğiniz?

Maniniz nedir? Bu zamana kadar aşık olamamanız hiç olamayacağınız anlamına gelmez...

Bilmediğim başka bir sorınunuz varsa aşık olamamakla alakalı onu bilemem tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…