- 2 Eylül 2009
- 259
- 73
- 98
- 35
- Konu Sahibi gul_perisi
-
Allah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha
Allah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha
Uzman'ın ne diyor, ilaç kullanmaya ne zaman başladın gul_perisi?
15 -20 günden sonra etkisini hissedebilirsin. İlaçlarını doktorunu değiştirebilirsin.
Tekdüze hayat bunalımı gibi. Yeni bir şeyler yapmaya başlasan.
Allah yardımcın olsun.
arkadasim bu nasil msj????ben de sizinle aynı durumdayım sizi o kadar iyi anlıyorum ki. eğer yakınımda silah falan olsaydı hiç düşünmezdim. ben de ilaç kullanıyorum maneviyata yöneliyorum işim gücüm de var ama hiçbir şekilde hayata sarılamıyorum her gün allahım canımı al diye yakarıyorum keşke ölen insanların yerinde ben olsam diye ağlıyorum. bizi kimse anlamıyor ne var güllük gülistanlık hayatınız diyor anlamıyorlar bense sizi çok çok iyi anlıyorum. ben artık geride bırakacağım ailemi de geçtim. keşke sizin gibi yakınlarımda bir silah olabilseydi keşke sizin kadar şanslı olsaydım da bir an önce bu dünyadan göçüp gitseydim. ama her gün dua ediyorum belki de allahım canımı en kısa zamanda alıp beni kurtaracak çünkü bu dünya yaşamaya değmez karma karışık tüm çabalarımız boşuna.
arkadasim bu nasil msj????
madem olumlu biseyler yazmayacaksiniz hic birsey yazmayin ozaman
resmen intihara yonlendiriyorsunuz
ne demek sizin kadar sansli olsaydim bir silah olsaydi???
ne demek cabalarimiz bosuna??
sizin probleminiz varsa gidin cozum arayin kenki sorunlarinizin sacma cozumlerinizin icine bir baskasinida suruklemeyin Allah askina
arkadas zaten zor bir donem geciriyor olumsuz kotu dusuncelerini resmen destekliyorsunuz
Işini değişmeyi dene belki iyi gelir ailevi sorunlar varsa onlardan uzaklaş biraz tatil yap eşinle vakit geçir en önemlisi kendi kendini motive et sen istemedikten sonra psikologlar ne yapabilir ki yardımcı olmaya çalışırlar ama sen kendini öyle kapatmışsın ki önce senin kendine yardımcı olman LazımAllah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha
ben de kullanıyorum ilaç ilaçlar hiçbir işe yaramıyor temelde beyinde bitirmek gerekiyor işi ama bitiremiyorsun
kuzenim sizinle ayni durumda(daha dogrusu benzer durumda)Allah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha
Işini değişmeyi dene belki iyi gelir ailevi sorunlar varsa onlardan uzaklaş biraz tatil yap eşinle vakit geçir en önemlisi kendi kendini motive et sen istemedikten sonra psikologlar ne yapabilir ki yardımcı olmaya çalışırlar ama sen kendini öyle kapatmışsın ki önce senin kendine yardımcı olman Lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?