- 25 Mayıs 2015
- 43
- 28
- 8
- 54
- Konu Sahibi gul_perisi
-
Allah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha
Bu nasil bi mesajdir ya kadin zaten bunalimda resmen yakinindaki silahla git vur kendini diyosn sakin olun bi ya sakinben de sizinle aynı durumdayım sizi o kadar iyi anlıyorum ki. eğer yakınımda silah falan olsaydı hiç düşünmezdim. ben de ilaç kullanıyorum maneviyata yöneliyorum işim gücüm de var ama hiçbir şekilde hayata sarılamıyorum her gün allahım canımı al diye yakarıyorum keşke ölen insanların yerinde ben olsam diye ağlıyorum. bizi kimse anlamıyor ne var güllük gülistanlık hayatınız diyor anlamıyorlar bense sizi çok çok iyi anlıyorum. ben artık geride bırakacağım ailemi de geçtim. keşke sizin gibi yakınlarımda bir silah olabilseydi keşke sizin kadar şanslı olsaydım da bir an önce bu dünyadan göçüp gitseydim. ama her gün dua ediyorum belki de allahım canımı en kısa zamanda alıp beni kurtaracak çünkü bu dünya yaşamaya değmez karma karışık tüm çabalarımız boşuna.
Bürünmek istediğin karaktere her acidan yaklasamadigin icin olabilir mi? Basaramadigin icin yenilmis hissediyor olabilir misin? Yani kendini hic bir zaman begenmedin cabaladin ama o kişi olamadin?Ben hayatı yaşamayı beceremiyorum işte bu hayat bana göre değil bak bu gün bütün gün evdeydim hep ağladım abur cubur yedim. Ne yemek yaptım ne bi ev işi böyle giderse kocamda sevmeyecek beni sahip olduğum her şeyide kaybedeceğim. Sorunun sürekli yaşamaya çalışmak için rol yapmak. Kendimi beğenmemek. Gerçekten bir şeye gülememek. Zevk almamak yaşamaktan
Nas Felak okuyun nazar olblrben de sizinle aynı durumdayım sizi o kadar iyi anlıyorum ki. eğer yakınımda silah falan olsaydı hiç düşünmezdim. ben de ilaç kullanıyorum maneviyata yöneliyorum işim gücüm de var ama hiçbir şekilde hayata sarılamıyorum her gün allahım canımı al diye yakarıyorum keşke ölen insanların yerinde ben olsam diye ağlıyorum. bizi kimse anlamıyor ne var güllük gülistanlık hayatınız diyor anlamıyorlar bense sizi çok çok iyi anlıyorum. ben artık geride bırakacağım ailemi de geçtim. keşke sizin gibi yakınlarımda bir silah olabilseydi keşke sizin kadar şanslı olsaydım da bir an önce bu dünyadan göçüp gitseydim. ama her gün dua ediyorum belki de allahım canımı en kısa zamanda alıp beni kurtaracak çünkü bu dünya yaşamaya değmez karma karışık tüm çabalarımız boşuna.
Allah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha
Psikayatırlar ilaca yönelik . Hani kendine zarar vermemen için . Psikiyatristin yanında birde psikologla düzenli görüşseniz .Psikolog sorunun kaynağını bulurdu.psikiyatrlardan ben de bıktım kesinlikle sizi dinlemiyorlar sadece dinlermiş gibi görünüyorlar çözüm insanın kendi içinde olmalı yoksa boş
ama benim sağlık sorunlarım olmasaydı yine de hayata tutunmaya çalışırdım ben kendi elimle kendi sağlığımı bozdum bence sizin için hala umut var siz bol bol uyumaya ve hayata karışmaya çalışın bence sağlık sorununuz da yoksa benim gibi derin pişmanlıklarınız da yoksa hayata tutunma şansınız daha yüksek lütfen kendinzi şanslı hissedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?