- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
ben yaşamak istemiyorum çünkü artık dayanamıyorum. insanların bencilliklerine, karşısındakilerini düşünmeden alay etmelerine katlanamıyorum. o kadar sinirliyim ki herşeye, kendime, etrafımdakilere. zaten özgüvensizim, çirkinim. ailemde bana yemek ve para vermekten başka bir şey yapmıyorlar. özgüvenimi kırdıkça kırıyorlar ve ben gittikçe içime kapanıyorum.
bir gün dayanamayacağım intihar edeceğim diye çok korkuyorum. aslında istediğim bu ama aynı zamanda istemiyorum da. okul hayatım bok gibi, kendimden nefret ediyorum, tek bir arkadaşım bile yok. yaşamam için sebepte yok. intihar etmememin tek nedeni, ailemin ve çevredekilerin neden intihar etti diye düşünmeleri. sırf onlar etrafa açıklamak zorunda kalmasınlar diye kendimi öldürmüyorum.
durum böyle. sürekli depresifim. konuşacak kimsem yok. iğrenç bi görüntüm var.
Zaten bir gun ölecen bu acelen ne canim birak hersey olirunda kalsin zamana birak hersey duzelicek tamamben yaşamak istemiyorum çünkü artık dayanamıyorum. insanların bencilliklerine, karşısındakilerini düşünmeden alay etmelerine katlanamıyorum. o kadar sinirliyim ki herşeye, kendime, etrafımdakilere. zaten özgüvensizim, çirkinim. ailemde bana yemek ve para vermekten başka bir şey yapmıyorlar. özgüvenimi kırdıkça kırıyorlar ve ben gittikçe içime kapanıyorum.
bir gün dayanamayacağım intihar edeceğim diye çok korkuyorum. aslında istediğim bu ama aynı zamanda istemiyorum da. okul hayatım bok gibi, kendimden nefret ediyorum, tek bir arkadaşım bile yok. yaşamam için sebepte yok. intihar etmememin tek nedeni, ailemin ve çevredekilerin neden intihar etti diye düşünmeleri. sırf onlar etrafa açıklamak zorunda kalmasınlar diye kendimi öldürmüyorum.
durum böyle. sürekli depresifim. konuşacak kimsem yok. iğrenç bi görüntüm var.
sorun çirkin olmam da değil. asosyalim. doğru düzgün konuşamıyorum. salak salak hareketler yapıyorum.
Ruh ha linden kaynaklanabilir mesela cocuklugunu yasayamadiysan/doymadiysan ya da olgunlasamadiysan o sekilde dusunebirsin diger insanlara hayranlikla bakar kendini kucumse olabilir ,hareketlerini sacma.bulabilirsin vs..bunun icin kitap oku kendini gelistir en guzeli konusmayi degil dinlemeyi ogren pratik yap biri sunu derse ne derim? baska soyle derse ne derim ya da benim su konu hakkindaki gorusum nedir gibi once kendin bunlari benimse, coz ,sonra karsindakiyle iletisime gecersin ama sana tavsiye kendine degil Allah tealaya guven ,yardim iste ,dua et kendine guveneni sever ve kendine guvenene kafidir bunu hic aklindan cikarma ...sorun çirkin olmam da değil. asosyalim. doğru düzgün konuşamıyorum. salak salak hareketler yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?