yaşamak istemiyorum

thexx

cry baby
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
2
2
1
ben yaşamak istemiyorum çünkü artık dayanamıyorum. insanların bencilliklerine, karşısındakilerini düşünmeden alay etmelerine katlanamıyorum. o kadar sinirliyim ki herşeye, kendime, etrafımdakilere. zaten özgüvensizim, çirkinim. ailemde bana yemek ve para vermekten başka bir şey yapmıyorlar. özgüvenimi kırdıkça kırıyorlar ve ben gittikçe içime kapanıyorum.
bir gün dayanamayacağım intihar edeceğim diye çok korkuyorum. aslında istediğim bu ama aynı zamanda istemiyorum da. okul hayatım bok gibi, kendimden nefret ediyorum, tek bir arkadaşım bile yok. yaşamam için sebepte yok. intihar etmememin tek nedeni, ailemin ve çevredekilerin neden intihar etti diye düşünmeleri. sırf onlar etrafa açıklamak zorunda kalmasınlar diye kendimi öldürmüyorum.
durum böyle. sürekli depresifim. konuşacak kimsem yok. iğrenç bi görüntüm var.

ben yaşamak istemiyorum çünkü artık dayanamıyorum. insanların bencilliklerine, karşısındakilerini düşünmeden alay etmelerine katlanamıyorum. o kadar sinirliyim ki herşeye, kendime, etrafımdakilere. zaten özgüvensizim, çirkinim. ailemde bana yemek ve para vermekten başka bir şey yapmıyorlar. özgüvenimi kırdıkça kırıyorlar ve ben gittikçe içime kapanıyorum.
bir gün dayanamayacağım intihar edeceğim diye çok korkuyorum. aslında istediğim bu ama aynı zamanda istemiyorum da. okul hayatım bok gibi, kendimden nefret ediyorum, tek bir arkadaşım bile yok. yaşamam için sebepte yok. intihar etmememin tek nedeni, ailemin ve çevredekilerin neden intihar etti diye düşünmeleri. sırf onlar etrafa açıklamak zorunda kalmasınlar diye kendimi öldürmüyorum.
Bi fotografini koyar misin?

Bir tek senin etrafında yokki bu tip insanlar, ayrıca ben de dünya güzeli değilim ama kendine güvenim var. Yaşadıkların sana ağır geliyorsa yaşadıklarının ağır oluşundan değil psikolojinin bozulmuş olmasından kaynaklı. Onun için gecikmeden bir an önce psikiyatrist veya psikoloğa gidip tedavi olmalısın

ne olacak biliyor musun
iki gün vah vah dicekler
iki gün neden öldü dicekler
sonra unutulacak gideceksin
hepimiz unutulacağız
o yüzden bari kendin için yaşa:)

Psikatri uzmanina randevu almalisin acilen.Antidepresan kullaniyor musun?Ya baslatir ya degistirir.Herkes cok guzel degil zaten.Bakimla daha guzel gorunebilirsin.Ozguvenli olursan daha guzel gorunursun zaten.Hem de takmazsin zaten fazla.Onu gec.Sorun depresyon yasiyor olusun.

Aslında insanlar böyle böyle hayatı hayatın zorluklarını öğreniyorlar ve sen aslında çok sanslisin bi ailen var başında önüne yemek koyan bi anne ve cebine para koyan bi ailen var neden mücadele etmek değilde ölmek ve neden ddirenmek değilde intihar kafası ? Kaç yaşındasin ki

Geçmiş olsun uzmandan yardım al mutlaka psikolog sana psikiyatristen daha iyi gelecektir.

ben yanlış okumuşum intihar etmeme nedenini isteme nedenin olarak
yani şunu söyleyeyim kısaca gir bi yere çalış hiçbir işi küçümseme ne olursa çalış
ben de burada düğünlere sticker yaptım ellerinde taşıdıkları pankart gibi şeyleri yaptım yine olsa yine yaparım
yeter ki bişeyler üret yap
sen bir şeyler yaptıkça ve çalıştıkça özgüvenin gelir çünkü o çabalar para yanısıra insana üretken olduğu için kendini iyi hissettiriyor
hem paran olur az biraz hem de kafan dağılır hem dışarıda çalışırsan arkadaş edinirsin..

Belli ki yaşın çok küçük, muhtemelen ergenliğin de etkisi ile her şey çok ağır geliyor.
Yazdıklarının çoğu hayatın gerçeği, insanların bencilliği vs.
Ama zamanla hayatta güzelliklerin de olduğunu göreceksin, kalbin sakinleşecek.
Hiç kimse için değilse bile kendim için yaşamalı, hayatın keyfini çıkarmalıyım diyeceksin.
Daha az kafana takacaksın.

:) ya gülüyorum kusura bakmada insanlar alay etti diye intihar mı edilir..Onlar kim ki..Bak sana kendimi örnek veriyorum ben haddinden fazla zayıfım çubuk krakerim yani anlıyacağın:KK70: şimd gülüyorum bakma o zaman bunlaım giriyordum..bana neler dediler ne laflar..kulaklarımda azıcık kepçüktür hani :süslü:ohooo ne dalga geçtiler benimle :KK12: beni lise ve ünversite yıllarımda bunalıma soktular..o ne dedi bu ne söyledi..artık şizofren gibi kendi kendime konuşmaya gülmeye başladım..intiharı düşündüm..çok saçma değil mi...sonra da..bu benimle dalga geçen insanların bulanmaz hint kumaşı olmadıklarını ön görüp kendime ki iyi yönlerime odaklandım..kitap okudum hayata bakış açımı değşitirdim...ve ben değşitikçe herşey değişti..neşe doldum... bu tipsssssssizz halimle 3 4 sevgili adayını reddedip 3 4 tanede sevgli değiştirdim tabe bunar hep bi kaç sene önce toy hallerim şimdi diil :KK6:pozitif olll pozitif...HAYAT denen şey A nın B nin demesine kulak asacak kadar değersiz değil..Bi ara bana laf söleyenler için şunu derdim..Benim dış görünüşüm bozuk olabliri..Sorun değil..bi iki kıyafet vs düzelir..Ama benim karşımdaki insanların dış görünüşüyle dalga geçecek kadar karakterim bozuk değil..karakteri bozuk olan düşünsün:KK66:

Son düzenleme:
Herkesin cevresinde bulunur boyle tipler, takmamayi ogrendigin gun birseyler degismege baslar. Bu dusuncelerden kurtulabilmek icin bi dr a gitmelisin, psikolonin bozulmus o yuzden boylesin. Duzeldiginde nasil boyle dusunmusum dersin.

Ah be güzel kardeşim. Insanlarin ne dertleri var hayati kendine zindan etme.
Oturup düşündüğün zaman sukredecek cok fazla şeyin olduğunu goreceksin.

Sakın ama sakın dış görünüşüne isyan edip intihara falan kalkışma ki eminim güzelsindir çirkin insan yoktur kendine bakım verip başarılı olursan derslerinde keyfine diyecek yok herşeyin çözümü vardır Allah daha büyük dert vermesin kaç yaşındasın? Sanırım yaşın küçük o dönemlerde heskes öyle düşüncelere kapılabilir bu geçici ve asla takılmaması gereken bir durum.Yazıklar olsun insanları iyi kötü diye ayırmak yerine çirkin güzel diye ayıran dar beyinli insan görünümlü zihniyete

Allah korusun böyle düşünme sakın
Güzelsindir
Hem ne güzel insanlar var da içleri beş para etmez
İntihar düşüncesini aklından sil ve yaşamanın , nefes almanın güzelliklerini gör

Huzur islamdadir iman her derde devadir eğer inançlı biri isen intiharin ne kadar büyük bir günah olduğunu biliyosundur bu dünyanın bi de ahireti var hem dunyani hem ahiretini mahvetme Allaha Sığın dua et Allah bütün sıkıntılarını giderir. Allah kulu kendinden uzaklasinca dert verirmis sıkıntı verirmis ki geri dönüp Allahi hatirlasin diye.. derdi dünya olanın dünya kadar sıkıntısı olurmuş. ..

İntihar bişeylere çözüm olsaydı , etrafta kimse kalmazdı.bi sen mı varsın dertli.bardağın dolu tarafını görmeye çalışmak gibi bi hobi edin bence.mesela sağlıklısın ailen var karnın tok.tabi pskiytriye git önce.saydığın dertler biraz üstüne kafa patlatsan çözülecek şeyler.

Back
X