- Konu Sahibi mavi_pirenses
Çok kötü babanın yaptığı. Seni anlayabiliyorum. Senin baban gibi çok örnek gördüm etrafımda. Sadece babalar değil öyle annelerde var. Eskiden böyle ebeveynler var mıydı bilmiyorum. Yoksa zamanımıza mı özgü bilmiyorum. Artık her şey maddiyat.prestij olmuş. Anne babalar koltuklarını kabartacak evlatları olsun istiyor. Herkes ister iyi yerlerde olmayı çok paralar kazanmayı toplumda itibar görmeyi. Ama herkes bir değil. Herkesin belli bir kapasitesi var. Ve çok inandığım bir şey var herkes bu dünyada nasibini yer.
Elbette çalışmak çabalamak en önemli şey. Olmayıncada olmaz işte. Bir yerde tıkanır. İyi ya da kötü kıyaslamadan nefret ederim. Herkes ayrı birer bireydir. Kıyaslamada ne oluyor? İnsanın kendine olan güveninide yıkıyorlar. Sakın bunun olmasına izin verme.
Elbette çalışmak çabalamak en önemli şey. Olmayıncada olmaz işte. Bir yerde tıkanır. İyi ya da kötü kıyaslamadan nefret ederim. Herkes ayrı birer bireydir. Kıyaslamada ne oluyor? İnsanın kendine olan güveninide yıkıyorlar. Sakın bunun olmasına izin verme.