Adam şuan cezaevinde 20 yıl sonra çıkıcak . Nikah kıyıp soyadını almak istiyorum diyor ama aylık görüşlere girmek için yapıyor bunu.Annenizin evliliğine karışmayın, kendi hayatına baksın.
Ne ki adam? terörist mi, katil mi, kumarbaz mı, sapık mı?
Eşinizle de beklentilerinizi konuşun, imkan varsa 1-2 günlük kısa bir geziye gidin, dinlenin, konuşun, öpüşün koklaşın..
Geçer...
Sevgi, saygı varsa geçer.
Aslında en çok ağrıma giden şey annemin hayatı boyunca hiçbir zaman ilk tercihi olmadım . Üvey babam varkende ben ikinci plandaydım . O umrumda değil ben evlenicem dedikçe ben kahroluyorum beni silip el için bunu yapmasına.
Annen hayli ilginç biriymiş. Evlenmek tabi ki hakkı ama 20 yıl sonra çıkacak bir hükümlü ile evliliği düşünmek için ergen aşık olmak gerek.
Ayda bir denk düşerse pembe oda için çekilir çile mi bu?
Eşinle durumunu normalleştirmeye çalış, bol bol konuş ve herşeyden önemlisi çalışmıyorsan iş bul ekonomik özgürlüğün olsun.
Aynen öyle ergen gibi zaten . Ben diyorum iki çocuğum var biri yeni ergen diye . 50 yaşında , görüş günleri sabahın köründen hazırlanmaya başlıyor . Normalde de pek biz evde görmüyoruz işten gelip yemek yiyip odasına çekiliyor . Benim annemle ne hayallerim vardı . Adam ne dese yapıyor benim isteklerimin önemi yok. Bu adam olmadan önce daha düzgündü.yaşında davranıyordu.Annen hayli ilginç biriymiş. Evlenmek tabi ki hakkı ama 20 yıl sonra çıkacak bir hükümlü ile evliliği düşünmek için ergen aşık olmak gerek.
Ayda bir denk düşerse pembe oda için çekilir çile mi bu?
Eşinle durumunu normalleştirmeye çalış, bol bol konuş ve herşeyden önemlisi çalışmıyorsan iş bul ekonomik özgürlüğün olsun.
Malesef benim annem gibi başka bir konu yoktur kk de.. konuşmultuk evlenmiycem çıkana kadar demişti . Şimdi yine evlenicem diyor. Görüş fakat nikah kıyma diyorım . Sokakta görsen selam vermiycem kızını öldü bil evlenirsen diyorum . Beni böyle silip atıcakmısın diyor .Ben sizin konunuzu hatırladım.
Anneniz kafayı yemiş adeta, mahkumla evlenmek nedir???? Siz haklısınız tabi ki.
Bence annenizi caydırmak için
1. Evlensen de yalnız kalcaksın adam mahkum vb şeyler söyleyin
2. Eninde sonunda evlenmeye niyetli bari düzgün biri olsun. Dul aklı başında bir amca araştırın derim
Evlenirse boşanabilir yine 1 yıl sürer ama boşanır . Haklısınız . Çocuğumu çok sık bırakamıyorum onla gidiyorum her yere . O bile iyi geliyor. Eşimde yanlış bişey yapmayacağımı biliyor o yüzden gittiğim yerlere karışmıyor. Zaten artık sevdiğini de düşünmüyorum . Ama haklısınız yarın gidicem bi yerlere rahatlamaya ihtiyacım var.Anneniz evlense ve ileride pişman olursa tekrar boşanabilecek mi ? Bunu araştırın. Belli ki kafasına koymuş evlensin bakalım ama ileride pişman olduğunda dönüşü olacak mı yani zararın neresinden dönerseniz o kadar kar bence. Şimdi ne derseniz deyin anlamıyor demek ki kendinizi üzdüğünüze değer mi ? Olacağı varsa ne yaparsanız yapın kendinizi de yırtsanız oluyor işte. Eşiniz kendine zaman ayırıyor da siz neden kendinize zaman ayırmıyorsunuz? Bırakın çocuğunuzu gidin sinemaya bir film izleyin ya da oturun bir yerde bir çay kahve için ama eşiniz gittiğinizi onsuz da birey olduğunuzu görsün.
Derler ya amannn dünyayı sen mi kurtaracaksın ? Sen bunları dert ederken ikisininde umurunda değil belli ki keyifleri yerinde. Bir de böyle ikisini de takmayarak çocuğunla vakit geçir bunu dene. Tabi hep böyle de olmaz eşinin huyunu bilmiyorum ama bazılarında ters etki yapıyor aradaki mesafe daha da fazlalaşıyor. Ama en azından denemiş olursun düşünmeye vaktin olur.Evlenirse boşanabilir yine 1 yıl sürer ama boşanır . Haklısınız . Çocuğumu çok sık bırakamıyorum onla gidiyorum her yere . O bile iyi geliyor. Eşimde yanlış bişey yapmayacağımı biliyor o yüzden gittiğim yerlere karışmıyor. Zaten artık sevdiğini de düşünmüyorum . Ama haklısınız yarın gidicem bi yerlere rahatlamaya ihtiyacım var.
Derler ya amannn dünyayı sen mi kurtaracaksın ? Sen bunları dert ederken ikisininde umurunda değil belli ki keyifleri yerinde. Bir de böyle ikisini de takmayarak çocuğunla vakit geçir bunu dene. Tabi hep böyle de olmaz eşinin huyunu bilmiyorum ama bazılarında ters etki yapıyor aradaki mesafe daha da fazlalaşıyor. Ama en azından denemiş olursun düşünmeye vaktin olur.
Adam şuan cezaevinde 20 yıl sonra çıkıcak . Nikah kıyıp soyadını almak istiyorum diyor ama aylık görüşlere girmek için yapıyor bunu.
Eşimle geçen sene boşanuyorduk. Düzeltmek için barıştık herşey kötüye gidiyor. Sanki benim yanımda olmamak için sürekli iş çıkarıyor. Bikaçgün bi yere gidelim diye aylardır söylüyorum ama umrunda değil istemiyor. Seni göndereyim istiyorsan diyor.
Ne demek inş. bir faydamız dokunmuştur :)Çok teşekkür ederim . Size ve yorum yapanlara . Daha iyiyim.deneyeceğim . Sonu benim için iyi olur inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?