- 6 Ocak 2013
- 67
- 1
- 16
- Konu Sahibi umutcemarya
Olur mu
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence e$inde bi sorun yok, bo$ bulunup $om agizlilik yapmi$ sadece,yazik cezasinida 10 senedir çekior ..
hepsi iyi guzel de ailesiyle annesiyle konu$masini goru$mesini nasil engellersin sen ? SENDE BI annesin neden bu kadar vijdansizsin ?
senin $u an bin bir emekle buyuttguun oglun kizin evlenince seni silse ne hissedersin hiç du$undunmu ..
boyle bi anormal bi ruh haliyle psikolojiyle devam edersen kocani bi ölü deilde bi canliyla payla$mak zorunda kalacaksin
acidim valla adama..
bence eşini çok seviyorsun sen ,bırak paylaşmayı başkasını düşünmesine bile tahammül edemiyorsun , ki bu da gayet doğal aynısını sen yaşasan onunda aklında hep bu acabalar olcaktı bence , sürekli düşünmüyordur bence sadece şarkı felan düşündükçe aklına geliyordur , bunlar içinde yapcak bişy yok sana hep yok öyle bişy dicek ama gerçekte olup olmadığını kendisinden başka kimse bilemicek , kısmen anlıyorum seni , allah yardımcın olsun , şöyle düşünüyorsun belkide ben emek veriyorum herşeyi ben yapıyorum paylaşıyorum ona bakıyorum vs ömrümü feda ediyorum ama onun aklı hala onda yada benden çok seviyor gibi ... bence bunların cvbı sadece erkeklerde ama söylemezler kapalı kutular bizim gibi olsalar bıdır bıdır her anını dökerler belki ama farklılar,
ailesiyle görüştürmeme konusunda bişy diyemeyeceğim çünki sana ne yaşattılar ki o denli kızdın bilmiyorum , yada en ufak gıcık kaptıklarında canını yakmak için igneledilermi bilmiyorum bişy diemiyeceğim , belki de hiç bişy yapmadılar ihtimaline bile tahammül edemedin bilmiyorum canım zor bi durum allah yardımcın olsun
en başta demesinden kaynaklanıyor gibi , hani sırf hayatı dvm etsin diye , mecburiyetten benimle evlendi diyemi düşünüyorsun ???
eşim zamanında epey bi can yakmış bir sürü sevgilisini biliyorum hiçbirini sorun etmiyorum hatta şuan yazarken aklıma geliyorlar.yaşayanla mücadele ediliyor ama ölen hep o mükemmelliğiyle ve ulaşılamamanın verdiği acıyla kalıyor gibi geliyo
Zamaninda söylemis gecmis gitmis,
2 cocugunuz var esin istemese senin yaninda olmazdi ?
ALLAH RAHMET EYLESIN diger bayan rahmetli olmus,
insan olarak uzulur insan tanidigin birisi ve artik yok ne bileyim,
esiniz unutmaya calisiyorsada belki aklinda bile yoktur siz hatirlatiyorsunuz..
kizin ailesiyle gorusmeside yani aile evladini kaybetmis bi nevi acilari dinsin diye gidip geliyordur ne var bunda,
giden geri gelmeyecek anlayisli olun ölmüs birindende kiskanip yuvanizi huzursuz etmeyin..
kaynanani niye sevmiyorsun anlamadim ? kadin ayrilmayin diye dil dökmüs güzel seyler soylemis sorun ne ?
Çok doğru söylemişsin.
Yaşasaydı,görüşmelerini yasak etmek,arkadaş listesinden silmek,telefonu kontrol etmek gibi şeylerle kontrol edip içini rahatlatacaktın belki...
Ama şimdi düşüncelerini kontrol edemiyorsun.Hiçbirimizin böyle bir şansı yok.Eşlerimizin de...
Bence geçmişi bırakıp kendi ilişkimize odaklanmak gerekir.
Genç bir insan için,sevgilisini kaybetmek korkunç bir travma olmalı.
Elbette üzülmüştür,asla unutamam sanmıştır.Unutmayabilir de...Sen unutabilir miydin ?
Ama bu demek değil ki,sen eski sevgiliden daha az değerlisin.
Ve şu eski defterleri açma dönemlerinin,adet dönemlerine denk geldiğine kalıbımı basarım:)
Öyle zamanlarda,kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalışabilirsin.
Bu şekilde devam edersen kendini üzmekten başka şeye yaramaz.
kızın evine daha ölmeden önce gidip geliyormuş,vefatından sonra hiç gitmedi.
kaynanama gelince dediğim gibi eşimi çok hor görüyorlar. eşim 3 kardeş.birde 7 yaş büyük ablası var o da bekar. eşim okuldan mezun olup askerliği biter bitmez evlendik. abi abla sıra verdi.ekonomik olarak biraz eh işte durumları ama eşim çok akıllı biridir, düğünü vesaire durumları kendi yaptı birikimiyle, kısa zamanda evimizi arabamızı falan aldık.bende çalışıyorum tabi. neyse işte kaynanam evlendik "oğlum kızım bekar daha siz evlendiniz" diye mırıldanıp dururdu.abi abla liseden sonra okumak istememiş eşim okumak istemiş, kaynanam "abisi ablası onun için okumadı eve hayrı dokunmadan evlendi biriktirip düğün yaptı" gibi sözler söylerdi.neyse oğlum doğdu; "abi bekar onun oğlu da var işi de iyi" diye anneme söylenmiş.annem de "ee abi de evlensin önüne duran yok" demiş.ev aldık "dün gelenler bugün ev sahibi oldu biz daha kiradayız" diye komşularıma dedikodu yapmış,gelip anlattılar utandım. araba aldık hayırlı olsun bile demedi "ahh oğlum kim ne yollar alıyor sen daha bekarsın" diye dövündü.sanki eşim onun oğlu değil. kızıma hamileliğim aşırı zorlu geçti düşük tehlikesi-erken doğum falan filan bebeğim doğdu.hayırlı olsun kelimesi ağzından çıkmadı, tek dediği "garibim de bir yuva kursaydı.bunun artık herşeyi var oğlu vardı kızı da oldu allah abisine versin" dedi...evet bana arayıp yalvardı zaman zaman da şöyle hatırlatır."kızım seni çok seviyorum benim oğlum o kızdan sonra ölmüştü sen bana oğlumu geri verdin" der...sen böyle bir övgüyü ister misin
bu konuşmalara eşim kendi şahit olup kendi soğudu ailesinden.
sence sevmeli miyim.
çok iyi anlıyorum seni , bizimkinide sömürmüşler yıllarca , yüzüde yumuşaktır , biz dara düşünce kimse yok , altı kardeşi + ailesi yemiş sömürmüş krediler çektire çektire, okumayana ev aldırmışlar felan , diğerlerinin hepsine ev alırken yada evlenirkende yardım etmiş yemişler diğerleride okuduğu halde, şimdi eline sağlık bile diyen yok adam kendi borcuyla çırpınıyo kimsenin umrunda değil , yüzleri bile kızarmıyor , birde üstüne trip yapıyorlar akan çeşme kesildiya, eşim çalışma diyo kaynanam çalış diyo , nie çünki bi inek eve bakcak diğer inek sağılcak , bence eşimde bunu bildiği için kıyamıyor ve istemiyor ömrünü yemişler adamın yazık be kocama :)