yaşamış olan var mı

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.769
7.047
358
İzmir
Bayanlar aramızda ikinci evliliğini daha once evlenmemis bir erkekle yapan fakat esinin ailsene kendini basta kabul ettiremeyip sevdiremeyen ama daha sonra kabul edilip mutlu olan varmı ? Bu süreç nasıl ilerler

Ben varim☺ eşimin annesi pek istemem işti şimdi canım cicim benden çıkmıyor kayinvalidem. Eşim bu konu konu bile edilmeyecek diye ailesini tavrını koymuştu en basta

Bence böyle bi ihtimal pek yok. Aile baştan istemiyosa istemiyodur.Sonradan istenmeyen gelinin sevildiğini hiç duymadım, ama başta sevilip istenen gelinin ilerleyen zamanlarda sevilmediği çok olmuştur.Bu noktada önemli olan evleniceğiniz insan aslında.O ailesine karşı dik bi duruş sergileyebilicekse anamda anam babamda babam demicekse istenip istenmemeyi dert etmediğiniz sürece oluru var.Ama kendinizi sevdirmek için boşuna uğraşmayın derim, bence istenmeyen gelin olarak hayatınıza devam ediceksiniz.Önyargılar hiç bir zaman kırılmaz.

Bayanlar aramızda ikinci evliliğini daha once evlenmemis bir erkekle yapan fakat esinin ailsene kendini basta kabul ettiremeyip sevdiremeyen ama daha sonra kabul edilip mutlu olan varmı ? Bu süreç nasıl ilerler
neden kabul etmediler.

bizim eski kiracımız böyleydi en sonunda aile çocuğu red etti şuan adam ailesiyle görüşmüyor.
ve evliliklerinde ki en ufak sıkıntıda keike böyle bir evlilik yapmasaydım diye söylenip duruyor :(

Kadının 2.evliliği,oğluysa hiç evlenmemiş.
tamamda bende evlendim boşandım.ikinci kez evlendim.eşim daha önce evlenmemişti.konusu bile açılmadı bugüne kadar yani bunu direk olarak söylüyorlarmı evlendin boşandın sen o yüzden istemiyoruz diye

Bayanlar ben degilim istenmeyen benim ailem istemiyor gelin adayini... ortada iki cocukta var.. sorun olur yapamazsin agzini acip laf soylesen uvey baba diye sen suclu olursun diyorlar... E bide ilk gözarımızsın biz boyle hayal etmedik diyorlar dugun dernek istiyorlar ... e bide tipik dul olanla hic evlenmemis oglan olmaz mantigîda var

çocuk olması sıkıntı.normal ailenin istememesi sahsen bir erkek kardeşim var.bende istemem iki çocuklu biriyle evlenmesini cunku o çocukların babası var bıde

offfffffffff zor bu işş ,,,
geçmen gereken kaç aşama var bir sayyy
onu yapacaksın , bunu yapacaksın ...yapacaksında yapacaksın mutluluğu bulacaksın .
vallahi insanı şişirir bu mutlulukk,,,
sana kolay gelsin

mezhep ve mesreb ile ilgilidir bu konuya yaklasim.
benim evladim cocuklu bir hanim ile karsima gelirse bir gun; karsimdakinin yuzune bakarim. gozune bakarim. o bakislarda evladima dair ne var diye... belki, evladimi benden cok seven, sayan, sahiplenen biridir. kez ben bilemem!

Ailenizin tavri icerisinde bulundugumuz toplum acisindan anlasilir; ancak kabul edilebilir degil.

Agabeyinizin yasi, sosyal durumu, ekonomik ozgurlugune bakar ne yapacagi; nasil bir yol izleyecegi. Bir zaman sonra aileniz blof kartlarini geri cekeceklerdir. bu belki 10 yil surer... Belki 10 ay bilemeyiz.

ve ayrica nice oz babadan fazla sevenini gordum esinin cocugunu. Allah yar ve yardimcilari olsun, siz de hep boyle dimdik yer alin agabeyinizin arkasinda.

çocuk olması sıkıntı.normal ailenin istememesi sahsen bir erkek kardeşim var.bende istemem iki çocuklu biriyle evlenmesini cunku o çocukların babası var bıde

İste sıkıntıda cocuklarin babası ... cocuk hasta olsa gelir hesap sorar sormasada illaki cocgunun yaninda olmak ister sen sorun yaparsin diyorlar... yani abim yerine onlar herseyi dusunup cevapliyorlar ... Bu isin sonu ya aileyi arkasina atip kendi ailesini kuracak yada bu isten siyrilip onune bakicak

eşim bekardı ikinci evliliğim artı bir oğlum vardı....sıkıntıları bana hissettirmedi ama olmaması mucize olurdu herhalde şuan tüm sülalesi karşıymış sonradan öğrendim ama her hafta amcaları,halaları arar inanırmısın sadece derdim kv oda oturdu kıçının üstüne zati....

İste sıkıntıda cocuklarin babası ... cocuk hasta olsa gelir hesap sorar sormasada illaki cocgunun yaninda olmak ister sen sorun yaparsin diyorlar... yani abim yerine onlar herseyi dusunup cevapliyorlar ... Bu isin sonu ya aileyi arkasina atip kendi ailesini kuracak yada bu isten siyrilip onune bakicak
olaya duygusal bakıldığında evet "ne olmuş çocuk varsa.insan olsun." dersin.ancak mantık çerçevesinde düşünürsen çok çok çok zor bir durum.ve ben evlenecek erkeğin yerinde olsam şöyle düşünürdüm "daha kolay bir hayat ve başka biriyle daha olumlu bir evlilik yaşamak varken neden kendimi bu zorlukların içine atayım." derdim.bak çocuklar olmasa hiç düşünmem kimseyide takmam ama bu zaten kimselik falan bir iş değil.diyelimki anneyi babayı takmadı evlendi.anne baba bir süre sonra kabullendi.aralar düzeldi.adam hazmedebilecekmi sürekli eşinin eski eşiyle çocuklar yüzünden diyalog halinde olmasını.ben bu kadar zor bir hayatı kendim için tercih etmezdim.belki bencillik olarak adlandırabilirsiniz ancak evlilik kararında kesinlikle biraz bencil düşünmek lazım.diğer türlüsü ilerleyen zamanlarda iki tarafada zarar verir.

erkek üyemisin!:KK70::KK70::KK70:

Haaa nabız yoklamak icin actim konuyu :D :D :D bizim sulale istememzlik yapmaz karismaz hele baba tarafı onlar bu konuda daha rahat ama babam kesinlikle istemiyor... Bakalim bizim halimiz ne olacak ... ben simdiden gelecegi gorur gibiyim babam cok iyidir hostur ama fena inat ve kararlıdır ...

olaya duygusal bakıldığında evet "ne olmuş çocuk varsa.insan olsun." dersin.ancak mantık çerçevesinde düşünürsen çok çok çok zor bir durum.ve ben evlenecek erkeğin yerinde olsam şöyle düşünürdüm "daha kolay bir hayat ve başka biriyle daha olumlu bir evlilik yaşamak varken neden kendimi bu zorlukların içine atayım." derdim.bak çocuklar olmasa hiç düşünmem kimseyide takmam ama bu zaten kimselik falan bir iş değil.diyelimki anneyi babayı takmadı evlendi.anne baba bir süre sonra kabullendi.aralar düzeldi.adam hazmedebilecekmi sürekli eşinin eski eşiyle çocuklar yüzünden diyalog halinde olmasını.ben bu kadar zor bir hayatı kendim için tercih etmezdim.belki bencillik olarak adlandırabilirsiniz ancak evlilik kararında kesinlikle biraz bencil düşünmek lazım.diğer türlüsü ilerleyen zamanlarda iki tarafada zarar verir.

Bende abimin bu sıkıntıyı sitresi yasamasindan korkuyorum ve bizimkiler asla barismaz kabullenmez ... Aslinda biraz abimdende emin olamiyorum biraz sinirli ve tahammulsuzdur... sonrasi ne olur merak ediyorum

Back
X