Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kabul etmediler.Bayanlar aramızda ikinci evliliğini daha once evlenmemis bir erkekle yapan fakat esinin ailsene kendini basta kabul ettiremeyip sevdiremeyen ama daha sonra kabul edilip mutlu olan varmı ? Bu süreç nasıl ilerler
Kadının 2.evliliği,oğluysa hiç evlenmemiş.neden kabul etmediler.
tamamda bende evlendim boşandım.ikinci kez evlendim.eşim daha önce evlenmemişti.konusu bile açılmadı bugüne kadar yani bunu direk olarak söylüyorlarmı evlendin boşandın sen o yüzden istemiyoruz diyeKadının 2.evliliği,oğluysa hiç evlenmemiş.
offfffffffff zor bu işş ,,,Bayanlar aramızda ikinci evliliğini daha once evlenmemis bir erkekle yapan fakat esinin ailsene kendini basta kabul ettiremeyip sevdiremeyen ama daha sonra kabul edilip mutlu olan varmı ? Bu süreç nasıl ilerler
çocuk olması sıkıntı.normal ailenin istememesi sahsen bir erkek kardeşim var.bende istemem iki çocuklu biriyle evlenmesini cunku o çocukların babası var bıde
olaya duygusal bakıldığında evet "ne olmuş çocuk varsa.insan olsun." dersin.ancak mantık çerçevesinde düşünürsen çok çok çok zor bir durum.ve ben evlenecek erkeğin yerinde olsam şöyle düşünürdüm "daha kolay bir hayat ve başka biriyle daha olumlu bir evlilik yaşamak varken neden kendimi bu zorlukların içine atayım." derdim.bak çocuklar olmasa hiç düşünmem kimseyide takmam ama bu zaten kimselik falan bir iş değil.diyelimki anneyi babayı takmadı evlendi.anne baba bir süre sonra kabullendi.aralar düzeldi.adam hazmedebilecekmi sürekli eşinin eski eşiyle çocuklar yüzünden diyalog halinde olmasını.ben bu kadar zor bir hayatı kendim için tercih etmezdim.belki bencillik olarak adlandırabilirsiniz ancak evlilik kararında kesinlikle biraz bencil düşünmek lazım.diğer türlüsü ilerleyen zamanlarda iki tarafada zarar verir.İste sıkıntıda cocuklarin babası ... cocuk hasta olsa gelir hesap sorar sormasada illaki cocgunun yaninda olmak ister sen sorun yaparsin diyorlar... yani abim yerine onlar herseyi dusunup cevapliyorlar ... Bu isin sonu ya aileyi arkasina atip kendi ailesini kuracak yada bu isten siyrilip onune bakicak
erkek üyemisin!![]()
olaya duygusal bakıldığında evet "ne olmuş çocuk varsa.insan olsun." dersin.ancak mantık çerçevesinde düşünürsen çok çok çok zor bir durum.ve ben evlenecek erkeğin yerinde olsam şöyle düşünürdüm "daha kolay bir hayat ve başka biriyle daha olumlu bir evlilik yaşamak varken neden kendimi bu zorlukların içine atayım." derdim.bak çocuklar olmasa hiç düşünmem kimseyide takmam ama bu zaten kimselik falan bir iş değil.diyelimki anneyi babayı takmadı evlendi.anne baba bir süre sonra kabullendi.aralar düzeldi.adam hazmedebilecekmi sürekli eşinin eski eşiyle çocuklar yüzünden diyalog halinde olmasını.ben bu kadar zor bir hayatı kendim için tercih etmezdim.belki bencillik olarak adlandırabilirsiniz ancak evlilik kararında kesinlikle biraz bencil düşünmek lazım.diğer türlüsü ilerleyen zamanlarda iki tarafada zarar verir.