Hiç fark etmedim ya o kısmı yanlış yazmışımŞekeri boşaltıp çay paketini çöpe attım demişsiniz demekki çayı boşalttınıZ bu durumda şekerin durması normal
Kahvaltı ederken masada tartıştıgım için 'aa bak artık ne kadar canı sıkıldıysa kahvaltısını bile etmemiş, herşeyi yarım bırakıp gitmiş...' tarzı düşünmeleri maksadıyla bıraktım aslında. Moralim bozulunca benim iştahım kesilir genelde. Böyle zamanlarda kilo veririm, yemek yemek pek aklıma gelmez.Kac yasindasin?
Böyle sacma sapan seyler dusunursen tabiki dengen sasar canim.
Biri bizim evde caya kahvaltiya dokunmayacak da bende gidip neoldu neyin var diye pesinden kosacagim
Ayrica benim ilk aklima gelen sey de, ac degil herhalde olurdu
Kahvaltı ederken masada tartıştıgım için 'aa bak artık ne kadar canı sıkıldıysa kahvaltısını bile etmemiş, herşeyi yarım bırakıp gitmiş...' tarzı düşünmeleri maksadıyla bıraktım aslında. Moralim bozulunca benim iştahım kesilir genelde. Böyle zamanlarda kilo veririm, yemek yemek pek aklıma gelmez.
İnsan ilişkilerimde bir sorun oldugunu düşünmüyorum aslında gayet iyidir birileriyle beraberken sıkıntılarım olsa dahi unuturum onları ve neşeli olurum. Daha önce umarım yaşamamışımdır. Yani hiç kimse bu tarz birşeyden bahsetmedi bana, dedigim gibi bu iki olayı da yeni yaşadım.Hmm anladim canim.
Insan iliskilerin nasildir?
Yasanmamis olaylari görüyorsan ve bunun farkina vardiysan daha önce de yasamis olabilirsin belki sadece yeni farkina vardin. Sana bir arkadasin hic dedi mi oyle birsey yasanmadi vs diye tarzinda birseyler?
Yok aslında ya yorgun degilim hatta sınavlar biteli bir buçuk hafta falan olacak o günden beri dinleniyorum öyle yaptıgım bir iş falan da yok.Seker diyorsun sonra cay sonra tekrar seker
cok mu yogunsun
burayada yanlis yazmışsın
Benim yaşadıgım bu iki olay sadece 1 hafta içinde olup biten şeyler. Aynen herşeyi canlı canlı yaşadım. Şimdilik şeker olayını sizin dediginiz gibi kafamda yaşamışım gibi varsayıyorum şimdilik, çay bardağına da hafıza kaybı deyip geçecem bakalım. Başka bir açıklama bulamadım maalesef kendimde. Bakalım şu süreçte gözlemleyecem kendimi ona göre birşeyler yapmaya başlarım artık. Şimdilik sakinim.
O kesinlikle ihtimal dışı çünkü evde sadece ben ve abim vardık o sırada . Abim benim odama izin almadan girmez.Bardağı başkası getirmiştir yahu. Hatta tartıştığınız kişi bile koymuş olabilir.
O kesinlikle ihtimal dışı çünkü evde sadece ben ve abim vardık o sırada . Abim benim odama izin almadan girmez.
Evet vucuttan ziyade kafa yorgunlugu sebebiyle oldugunu düşünmeye başladım artık. Yogun bir dönemden geçtim haliyle kaldıramadım. Güzelce bir dinlenmenin, zihnimi boşaltmanın işe yarayacağını düşünüyorum.Bazen “ben bunu daha önce yaşamıştım” deriz ya, aslında ilk kez yaşıyoruz ama beyin onu o an geçmiş bir olay gibi kaydediyormuş. O yüzden bize öyle geliyormuş.
Şeker olayında da, şekeri dolaba koyarken kavanozu görmüş ve daha önce bir keresinde aldığınız şekerle kavanozu dolduramayışınız aklınıza gelmiş olabilir. Kafanız çok meşgul olduğu için beyniniz bu bilgiyi şimdiki zamanda yaşanmış gibi kaydetmiş olabilir. Dinlenip kendinize gelince geçer diye düşünüyorum.
Uykusuzluktan oldugunu düşünmüyorum ya çünkü uykusuzluğa hiç dayanamam. Ne kadar direnç göstermeye çalışsam da eger uykusuz kaldıysam abartısız mekan seçmeden kısa süreli de olsa orda uyurum. Ama maşallah siz gayet iyi dayanmışsınız.Çok uykusuz bir dönem geçiriyorsanız, aklınız sizinle oyun oynuyor olabilir.
İlk doğumumda 72 saati 1 saat uykuyla geçirmiştim doğrudan olmasa da benzer birşeyler yaşadım.
Saatimi gece çıkardığımı hatırlıyordum, sabah kolumdaydı gibi bir durum. Stresinizi baskılayın, zihninizi dinlendirin ve sağlıklı, uzun bir uyku çekin
Peki ikinci sefer kavanozu doldurdu mu?şeker poşetini cam kavonaza boşalttım hatta dedim kendimce ne kadar da az almışız şekeri kavanozu doldurmadı gibisinden düşündüm
Sizinki baya güzelmiş aslında sabaha mutlu mesut uyanıyorsunuzdur işte :)Ben cogu sabah alarmi duyuyorum,kalkip dusumu aliyorum, saate bir bakiyorum ki kahvaliya bile vakit var. Iyi bari diyorum,iki lokma atip disimi fircalayip odama giriyorum ki...
Uyaniyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?