Yaşanmamış olaylar

Kac yasindasin?
Böyle sacma sapan seyler dusunursen tabiki dengen sasar canim.
Biri bizim evde caya kahvaltiya dokunmayacak da bende gidip neoldu neyin var diye pesinden kosacagim
Ayrica benim ilk aklima gelen sey de, ac degil herhalde olurdu
Kahvaltı ederken masada tartıştıgım için 'aa bak artık ne kadar canı sıkıldıysa kahvaltısını bile etmemiş, herşeyi yarım bırakıp gitmiş...' tarzı düşünmeleri maksadıyla bıraktım aslında. Moralim bozulunca benim iştahım kesilir genelde. Böyle zamanlarda kilo veririm, yemek yemek pek aklıma gelmez.

Hmm anladim canim.
Insan iliskilerin nasildir?
Yasanmamis olaylari görüyorsan ve bunun farkina vardiysan daha önce de yasamis olabilirsin belki sadece yeni farkina vardin. Sana bir arkadasin hic dedi mi oyle birsey yasanmadi vs diye tarzinda birseyler?

İnsan ilişkilerimde bir sorun oldugunu düşünmüyorum aslında gayet iyidir birileriyle beraberken sıkıntılarım olsa dahi unuturum onları ve neşeli olurum. Daha önce umarım yaşamamışımdır. Yani hiç kimse bu tarz birşeyden bahsetmedi bana, dedigim gibi bu iki olayı da yeni yaşadım.

Seker diyorsun sonra cay sonra tekrar seker
cok mu yogunsun
burayada yanlis yazmışsın
Yok aslında ya yorgun degilim hatta sınavlar biteli bir buçuk hafta falan olacak o günden beri dinleniyorum öyle yaptıgım bir iş falan da yok.
Olay şeker ve çay ikilisi etrafında geçince yanlışlıkla yazmışım .

Bardağı başkası getirmiştir yahu. Hatta tartıştığınız kişi bile koymuş olabilir.

Bazen “ben bunu daha önce yaşamıştım” deriz ya, aslında ilk kez yaşıyoruz ama beyin onu o an geçmiş bir olay gibi kaydediyormuş. O yüzden bize öyle geliyormuş.

Şeker olayında da, şekeri dolaba koyarken kavanozu görmüş ve daha önce bir keresinde aldığınız şekerle kavanozu dolduramayışınız aklınıza gelmiş olabilir. Kafanız çok meşgul olduğu için beyniniz bu bilgiyi şimdiki zamanda yaşanmış gibi kaydetmiş olabilir. Dinlenip kendinize gelince geçer diye düşünüyorum.

Bilemedim ki hani mesela şekeri koyacaksindir o an başka birsry çıkar unutursun koydum zannedersin bir bakmissin koymamissin veya bardagi gidip mutfağa koymayın dersin ama başka şeyle ugrasir koydugunu sanarsin yine bakarsın aynı yerinde bunu anlarim hemen hemen herkesin başına geliyor stres falan. lakin sen yapmissin eminsin hatta o an ki dusuncelerin bile aklında tuhaf

Evet vucuttan ziyade kafa yorgunlugu sebebiyle oldugunu düşünmeye başladım artık. Yogun bir dönemden geçtim haliyle kaldıramadım. Güzelce bir dinlenmenin, zihnimi boşaltmanın işe yarayacağını düşünüyorum.

Bazen " şu işi yapayım" diye fazla ayrıntılı ve işi aşamalarıyla düşünürüz. Ama bir anda dalar ve zihin başka şeye atlar. Şahsen bazen böyle oluyo bana da.

Çok uykusuz bir dönem geçiriyorsanız, aklınız sizinle oyun oynuyor olabilir.
İlk doğumumda 72 saati 1 saat uykuyla geçirmiştim doğrudan olmasa da benzer birşeyler yaşadım.
Saatimi gece çıkardığımı hatırlıyordum, sabah kolumdaydı gibi bir durum. Stresinizi baskılayın, zihninizi dinlendirin ve sağlıklı, uzun bir uyku çekin

Ben cogu sabah alarmi duyuyorum,kalkip dusumu aliyorum, saate bir bakiyorum ki kahvaliya bile vakit var. Iyi bari diyorum,iki lokma atip disimi fircalayip odama giriyorum ki...
Uyaniyorum :)))

şeker poşetini cam kavonaza boşalttım hatta dedim kendimce ne kadar da az almışız şekeri kavanozu doldurmadı gibisinden düşündüm [/QUOTE]
Peki ikinci sefer kavanozu doldurdu mu?

Uykusuzluktan oldugunu düşünmüyorum ya çünkü uykusuzluğa hiç dayanamam. Ne kadar direnç göstermeye çalışsam da eger uykusuz kaldıysam abartısız mekan seçmeden kısa süreli de olsa orda uyurum. Ama maşallah siz gayet iyi dayanmışsınız.
Ama stresli bir dönem geçirdim büyük ihtimal ondan diye düşünüyorum

şeker poşetini cam kavonaza boşalttım hatta dedim kendimce ne kadar da az almışız şekeri kavanozu doldurmadı gibisinden düşündüm
Peki ikinci sefer kavanozu doldurdu mu?
[/QUOTE]
Anlamadım. İkinci sefer derken?
Normalde zaten kavanoz boştu sonra ben şeker koyduğumu sanıyordum ki taa ki bu sabah dolabı açana kadar. İkinci bir sefer olmadı.

Olm
Ben cogu sabah alarmi duyuyorum,kalkip dusumu aliyorum, saate bir bakiyorum ki kahvaliya bile vakit var. Iyi bari diyorum,iki lokma atip disimi fircalayip odama giriyorum ki...
Uyaniyorum :)))
Sizinki baya güzelmiş aslında sabaha mutlu mesut uyanıyorsunuzdur işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…