Yaşanmamış olaylar

Peki ikinci sefer kavanozu doldurdu mu?
Anlamadım. İkinci sefer derken?
Normalde zaten kavanoz boştu sonra ben şeker koyduğumu sanıyordum ki taa ki bu sabah dolabı açana kadar. İkinci bir sefer olmadı.
[/QUOTE]
Hayir yani ilkinde hayalde dediniz ki 'aaa az almisiz. Kavanoz dolmadi'
Peki ikinci yani gercek sefer kavanoz doldu mu? Yoksa hayalinizdeki gibi miydi aynen?

şeker poşetini cam kavonaza boşalttım hatta dedim kendimce ne kadar da az almışız şekeri kavanozu doldurmadı gibisinden düşündüm
Peki ikinci sefer kavanozu doldurdu mu?
[/QUOTE]
İlk başta ne dedignizi anlamadım kusura bakmayın şimdi anladım sorunuzu.
Evet ikinci seferde de tam olarak kavanoz dolmadı. Hatta geçen sefer doldurdum sandıgımki sefer nasıl doluysa o şekilde doldu.

Aşırı stres bunlara sebep olabiliyor insan beyninde gidip yapayım diyor yaptım zannediyor vs imkânınız varsa bir psikologa gidin biraz anlatın fikir alın acilirsiniz iyi gelir

Büyük olasılıkla demir,B12 eksikligi filan var sizde ...yakın zaman anilarinizda parça parça kopukluklar oluyor.Birseyi yaparken onu yaptiginiz anı unutuyorsunuz (çay bardaginizi içeriden odaya getirisinizi unutup içeride bıraktığınız anı hatirlamaniz ) veya yakın gecmiste yaşadığınız o konuyla ilgili başka bir deneyimi o an yaşamışsiniz gibi (o kavanoza ilk kez şekeri siz koyuyor olamazsınız ...daha önceden de defalarca o kavanoza o ölçüde şeker koymussunuzdur) sanıyorsunuz.Bu tür durumlarda önce fiziksel muayene.. hiçbir neden bulunamazsa sonra ruhsal muayene tavsiye edilir.

Evet vucuttan ziyade kafa yorgunlugu sebebiyle oldugunu düşünmeye başladım artık. Yogun bir dönemden geçtim haliyle kaldıramadım. Güzelce bir dinlenmenin, zihnimi boşaltmanın işe yarayacağını düşünüyorum.

Nasıl oldunuz? Dinlenince sorununuz halloldu mu?

Bende de oluyor bu durum, özellikle çok uykusuz kaldığım yada uykumu tam alamadığım zamanlarda. Rüyamda gerçek hayatla kesişen şeyler görüyorum, mesela yatmadan evvel aklımda çamaşır asmak varsa ve unutmuşsam gece o işimi rüyada hallediyorum :D sabah kalktığımda da makinede çamaşırları görünce oha noluyo diyorum :D yorgunluk, uykusuzluk etken bence

Banada oldu aynı şeyler :))) hatta milletle tartışmıştım.. bi dr gözükmekte yarar var

Banada oldu aynı şeyler :))) hatta milletle tartışmıştım.. bi dr gözükmekte yarar var
Nasıl bir tartışma yaşadınız? Doktora gittiniz mi siz?
Benimki 2 olaydan ibaret olunca pek gitmeye gerek görmedim ama..

Ya hep cay bardagini alip odaniza gecer misiniz normal günlerde.
Yada seker posedini gecen ay yada yakinlarsa yine siz mi bosalttiniz. Atıyorum iki ay once yaptigin birseyi dun yapmisim gibi hatırlıyorum sonra anneme ben boyle yapmistim diyorum ypk yapmadin ko diyor.

Eger bu bir sorun ise hangi dr a gidecez biri benide cevaplarsa sevinirim valla

Back
X