- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
çok sağolun kızlar ama yüreğimden ben ewladımın özlemini atamıyorum öğrendiğimde ona bi havlu almıştım mis banyolar yapıp misler gibi kokucaktı ve ben onu o yumusacık havluyla kuruliiycaktım nerden bilirdim eşim istemicek oysa benim tek dileğim ondan bi bebeğim olsun onun gibi güzel bi insan olsundu bende keyfi kürtajlara karşıyım rabbim affedicidir şüphem yok olamazda zaten ama dilerim meleğimede anlatır onu çok özlediğimi af dilediğimi ve pimanlığımı
canım sormak ne kadar doğru ama bağışla benim merakımı:eşin neden istemedi çocuğunu yaşının küçük olmasımı yoksa farklı bir şeymi var.çünkü her insan anne baba olmayı ister diye düşünüyorum???
canım sormak ne kadar doğru ama bağışla benim merakımı:eşin neden istemedi çocuğunu yaşının küçük olmasımı yoksa farklı bir şeymi var.çünkü her insan anne baba olmayı ister diye düşünüyorum???
istemedi nasıl bakıcaz daha erken ben her açıdan hazır olmalıyım fln dedi ve piskolojik olarak beni ikna etti aldırmayalım die çok yalvardım noolur yapmayalım die ama dinlemedi işin en acı yanı doktorun kontrole gittiğimde söylediği şey iki dakkada oldu bitti değdimi okadar ağlamana
acıkcası bende merak ettım arkadasım ayıp olur dıye soramamıstım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?