Yaşanmış bir kürtaj hikayesi

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
öncelikle selamlar hanımlar şimdi ben kürtaj yaptıran bi kadın olarak bişiler yazmak istedim:
insan hiç yüzünü görmediği bi insana aşık olurmu onu kendinden çok sewermi?ben aşık oldum yüzünü görmediğim sesini duymadığım kokusunu hiç almadığım biricik ewladıma oldum bir insan hiç üzülürmü bu aşık olduğu insanın ölümüne üzülür çünkü ben çok ama çok üzüldüm eğer içinde filizlenen taptaze hayata aşık olduysanız çok ama çok üzülüyorsunuz eğer kaybettiğiniz o can ise onun ölümü ölümden beter gelio size.Eğer RABBİNDEN ve MELEĞİNDEN defalarca af dilediyse ve affedilmediğini biliyorsa o binlerce kez ölür annelik daha onun rahme düştüğünü anladığınız anda başlar ...yüreğiniz öyle bir yanarki yanar yanar da kimseler görmez yangınınızı ben daha görmeden sesini nefesini duymadan aşık oldum yawruma işlediğin günah günahların en büyüğüdür bilirsin susar yerini bilirsin cehennemin en kızgın en derin yerinede atsalar unutamazsın o acıyı bitmiyo öyle hemen unutulmuyo evlat acısı öyle büyük bi yükki taşıyosun omuzlarında hiç azalmadan tükenip bitmeden.soranlar var canın çok acıdımı diye yok arkadaşlar kardeşler insanın canı sadece onun rahminizden koparıldığı an canınız çok yanıyo ama bi anlık acı geçip gidiyo ama yüreğinizdeki acı var ya o hiç bir zaman geçmiyo onu özlüyosunuz aşık olduğunuz o canı kaybetmek üstelik bide bunu parayla siz yaptırıyorsunuz dünyanın en büyük vijdan azabıdır bu eğer vijdan sahibiyseniz içinizde yaşamaya çalışırsınız onun gidişinin hüznünü onun yok oluşunuzun hüznünü çünkü duyan herkes sizi kötü kadın ilan eder duyan herkes anne olmayı haketmeyen kadın ooluyorum öyle diil ben kendimden nefret ediyorum etmeyede dewam ediyorum şuan 6 aylık olucaktı...burdan kürtajı düşünen kaçtane kadın varsa şunu bilsin dünyanın enağır yükünü taşımaya hazırsanız yaptırın dünyanın en büyük yükü dikkatinizi çekerim eğer taşımaya hazırsanız yaptırın ben bunları yazarken neler hissediyorum bilemezsiniz rüyanızda bir bebeğiniz olur çok güzel kokar çok da güzel gülümser ya onu elinizden beyaz önlüklü biri alır kaçar yada uyanırsınız ve yanınızda o melek yoktur okadar zorkikarnınızda bebişinizle gittiğiniz hastanede 1 saat sonra hiç istemeden siz istemeden eşinizin zoruyla kollarınız bomboş çıkarsınızzz sen kalkar sıcacık ewine gelirsin o bir hastanenin çöp kovasında boylu boyunca yatar sonrada kimbilir nereye.......günahsız o meleklerin noolur günahına girmeyin ben yalvarıyorum yüce mevlama affet beni diye meleğimede beni affet derken gözlerimden yaşlar akıyo neydi benim meleğimin günahı neydi benim günahım allah hiç kimseyi bu duruma düşürmesin allah hiç kimseyi ewlatsız bırakmasın aç kalınır ewsiz yurtsuz kalınır ama ewlatsızlık....yalvarıyorum yapmayın her gece rabbime dua ediyorum beni affet nekadar zorlamış olsada kocamıda affet ve noolur o müthiş duyguyu tekrar yaşatbana hamile kıyafeti satan bi yerin önünden geçerken gözlerimi almıyorum yada hamile bi kadından ama kötü niyet diil hewes pişmanlık belkide benimde böyle olacaktı kıskançlığı bilmiyorum allahın selameti üstünüzde olsun umarım yazdıklarım örnek olur noolu beni kınamayın....senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasizde benim gibi gözyaşı dökmeyin

söyleyecek kelime bulamıyorum canım,sen yaptığın hatanın geç de olsa fakına varmışsın ama iş işten geçmiş..umarım bir daha böyle bir acı yaşatmazsın kendine.....

dilerim allah hiç birinize yaşatmaz ben rahat bir nefes alamıyorum rahat ekmek yiyemiyorum dilerim bir kez daha yawrum olur yemin ederim öleceğimide bilsem doğururum

ınankı dıyecek çok sey var ama bize dusmez bızım senı kınamaya hakkımız yokki rabbım çok merhametlıdır o affederken bızlerde kım oluyoruz! bosuna kendını uzme olan olmus artık rabbım aynı hataya bırkez daha düşürmesin rabbım ınsallah tevbenı kabul edecek umıdını asla yıtırme en kısa zamanda yenıden annelık duygusunu yasarsın ınsallah...amin ecmain...selametle

çok sağolun kızlar ama yüreğimden ben ewladımın özlemini atamıyorum öğrendiğimde ona bi havlu almıştım mis banyolar yapıp misler gibi kokucaktı ve ben onu o yumusacık havluyla kuruliiycaktım nerden bilirdim eşim istemicek oysa benim tek dileğim ondan bi bebeğim olsun onun gibi güzel bi insan olsundu bende keyfi kürtajlara karşıyım rabbim affedicidir şüphem yok olamazda zaten ama dilerim meleğimede anlatır onu çok özlediğimi af dilediğimi ve pimanlığımı

canım sormak ne kadar doğru ama bağışla benim merakımı:eşin neden istemedi çocuğunu yaşının küçük olmasımı yoksa farklı bir şeymi var.çünkü her insan anne baba olmayı ister diye düşünüyorum???

istemedi nasıl bakıcaz daha erken ben her açıdan hazır olmalıyım fln dedi ve piskolojik olarak beni ikna etti aldırmayalım die çok yalvardım noolur yapmayalım die ama dinlemedi işin en acı yanı doktorun kontrole gittiğimde söylediği şey iki dakkada oldu bitti değdimi okadar ağlamana

canım bebegın ne kadarlıktı???

hiç bir fikrim yok bu konuyu hiç açmıyo açmamada izin vermiyo sen taktıkça kafanı olmiicak diyo rahat bırak kendini diyo bir erkekle kadın birmidir benim yüreğim yanıyo

Geçmiş olsun evet istemeden olmuşsun kınamak bize düşmez ama sence de biraz fazla takılmamışmısın bu konuya.Bundan ders alıp hazır olana kadar en iyi şekilde korunmalısınız.Artık buna odaklanman gerekir diye düşünüyorum.
Hazır olduğunuzda olur inşallah.Bu kadar stres inan biz kadınlar için iyi değil.Geleceğe bak hem ne kadar küçüksün daha 20 yaşındasın.
Allah bir daha yaşatmasın kürtajı.Doğru zamanda bebeğiniz olur inşallah.

Canım şimdi hazırsanız ve korunmuyorsanız bil ki bu kadar stresle ne yumurtaların büyür nede çatlar haberin olsunn...
Sakın stres yapma.Öyle her hatamızda geçmişe takılıp kalırsak aklımızı kaçırrız canım.Sadece dersini al ve tekrar aynı hatayı yapma.Olanla ölene çare olmazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…