P
Pamuk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
sakın bu mesajı okuyanlar beni kötü kadın ilan etmesin
vallahi ne diyecegimi bilmiyorum evlat acisi herseyden önce gelir kardesim rabbim sabir versin bol bol dua et pismanligini dile getir rabbime rabbim bagislayandir tabiki tövbe et,keske büyükleri falan araya sokup ikna etseydiniz beyini,kürtaja cok karsiyim ne olursa olsun ön ceden önlemini almak lazik bebek istenmiyorsa.burda seni üzmek degil amacim yanlis anlama kardesim.
kürtaj konusu gecince cok kötü oluyorum oda bir can tasiyor minicik kalbi kipir kipir atmaya basliyor dünya ya gelen bebegi öldürünce katil olunuyorsa karninda kalbi atan bir bebegide öldürmekte katilliktir.
benim ilk hamileligimde bebeklerim ikizdi ayri yumurta ikizleri 2,5 aylikken kanamam oldu ve bir tanesi kendiliginden düstü,simdi oglum 4,5 yasinda ve ben ikizini hala ben o yavrumu unutamadim,oglum büyüdükce hep keske o da olsaydi diyorum insan aklindan cikaramiyor zor anliyorum seni.ALLAHIM AF ETSIN SENI BIR DAHA BÖYLE ACI YASATMASIN KARDESIM....
Eşin Mi Istedi Bebeği Aldirmayi Yoksa Düştü Mü Bebek
allah yar ve yardımcın olsun! her ne yaşadıysan rabbim en ince ayrıntısına kadar biliyor ve gözyaşlarınla ettiğin dualar inşallah kabul olur!.. yalnız bir daha hamilelik kısmını anlayamadım. canım korunsana! birinin acısını atmadan,kendine gelmeden ikinci bebeğe niyet neden? korunmak için bin türlü yol var gözünüzü seviyim korunun,kendinize dikkat edin,aynı hatalara defalarce düşmek akıl karı değil! ve tabi acılar yaşanmalı, dibine,sonuna kadar yaşa! eşinin seni ksııtlamasına izin verme! yaşa ki gerekli dersi çıkart,muhasebeni yap!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?