Yaşanmış bir kürtaj hikayesi

Canım takviminde bebek var ve 1 yıl falan yazıyor.Evlilik tarihin mi o?İnşallah tekrar olur bebeğin.Eşin istemediyse o bebeği yaparken aklı nerdeydi:mymeka: Olay olmuş artık.Kendini yıpratma canım.Hayatta herşeyden ders alıyoruz işte.Yaşamadan olmuyor.

Diğer konulardan okuduğum kadarıyla düşük yapmışsın.Hamile kalmaya çalışıyorsun.Kürtajdan sonra sorun mu çıktı?Şimdi bir sorun var mı canım?Olur inşallah.

ne die git aldır yapayım o olayın üstünden çok uzun zaman eçti artık eşimde pişman ve istiyorda

öncelikle hepinize teşrkkürrler arkadaşlar destekleriniz için rabbimkimseyi benim durumuma düşürmesin kimseye ewlat acısı vermesin rabbim her şeyin en hayırlıdsını nasip etsin ve ve kimslerri benim durumuma düşürmesi ğer bu gün lsaydı bu olay kesinlikle kabul etmezdim ama cahillik ama ...nebiliyim bir sürü şey işte

ah canım ya sen kürtajmı oldun.niye böyle bi hata yaptın be arkadaşım...işallah rabbim tez vakitte nasip eder.allah ne verirse hayırlısını versin....

canımsın ya gözlerim dolarak okudum.belki sen bi şu an bebeğin saçının teli için herşeyini verirsin.ben ve benim gibi isteyenler bebek sahibi olmak için o kadar uğraşıyoruzki....belki o bizim aldırdığımız bebeğin hasretiyle yanan o kadar çok anne varki.sen hattanı anlamışsın.insan cahillikten herşeyi yapıyor işte..bizimde olmadımı hatamız oldu.inan bunu seni kınamak için yazmıyorum.anlamaya çalışıyorum...çaresizliği bilirim...allah kimsyi açresiz bırakmasın.rabbim bu günlerin hürmetine nasip etsin hepimize işallah.allah açılan elleri boş çevirmiyor unutma olur....herşeyi en güzeli senle olsun arkadaşım..

Çok üzüldüm arkadaşım ya.Umarım Allah içindeki acıyı hafifletir ve sana yeniden hayırlı bir evlat mutlulugu yaşatır.Bende belki bu hisleri 5 ay once dördüncü çocugumu dogurmayıp aldırsaydım yaşayacaktım.Ama korktum Allahtan.Sende cok pişmansın Rabbim affeder inş.Geçmişi degiştiremeyiz ama gelecekte herşey için 2 kez düşünmeliyiz galiba.Sevgiyle kal..

bitanem sehin ne demek istediğini bilmezmiyim beni kırmak adına gherhanggi bişi yapmayacağını çoook iyi biliyorum tek sorun şuki ben gerçekten cahildim ve bu ilk gebeliğimdi belki cahillik belki çaresizlik aslında herikiside bana sorarsan aslı şu ben yalnız ve çaaresizdim napıcaaamı bilemedim keşke biraz daha bilgim biraz daha cesaretim olsaydı hiçbirini yaşamaz yaşatmazdım meleğime şimdi o meleğin tek tüyüne hayatımdan vaz geçerim keşke geri dönebilsem neyse rabbim hayırlar nasip etsin

kesinlikle cnm kesinlikle rabbim daha güzel günler nasip etsin ve herşeyden önce benim yaşamak zorunda olduğumu kimseye yaşatmaz

canım ya olan olmuş.pişmansın allah biliyor zaten.dua et bol bol allahım nasip eder emin ol.çaresizlik çok kötü.allah kimseye vermesin.olacak eminim hissediyorum bak.hürremede söylüyodum hep.o kaldı seninde haberini alırız işallah....

Gerçekten yazdıklarınızı okurken çok kötü oldum.

Öncelikle başınız sağolsun ve Allah rahmet eylesin küçük meleğe. Açıkçası eşinizi çok kınadım ister istemez, Allah rızkını verirdi. Zamanında beni de annem 4. bebeğim yeteri kadar çocuk var diye istememiş, düşürmeye çalışmış, yüksekten mi atlamamış ağır mı kaldırmamış ama düşmemişim doğmuşum işte ve annem sonradan o kadar pişman olmuş ki yaptıklarından. Ama olmuşla ölmüşeün önüne geçilmez derler. Siz dua edin, hiç şüphesiz ki O en merhametlidir, sizi geri çevirmez.

Bundan sonra her şeyin çok güzel olması, bebeğinizle ve eşiniz mutlu bir hayat sürmeniz dileğiyle.

öncelikle başın sağolsun bende yaşadım o kötü duyguyu kabus gibi seni çok iyi anlıyorum 2006 nın 30 temmuzunda evlendim hemem hamile kaldım çok harika bir duyguydu öğrendimde 14 haftalıkken deprem oldu ramazan bayramında ben ozaman bursa gemlikte oturuyordum fay hattı bizim evin ordan geçiyordu körfezde oturuyorduk 9.katta binanın denize yatıp kalktığını gördüm 5.3 şiddetindeydi misafirimiz var bayram dolayısıyla migrenim tutmuş çok hastayım bebeğm korkudan emzikten düştü 23 ekimde doğum günümde 9 kasımda kürtaş oldum çünkü rahmimi hiç bırakmadı yavrum çok ağladım hergece rüyamda gördüm 4 yıl bununla yaşadım yüzünü görmediğim için çok üzülüyordum kime benziyordu nasıldı 3 yıl istememe rağmen bebeğim olmadı tedavilerden geçtim çok ama çok yoruldum hem madden hem manen 2010 martta bıraktım tedaviyi 9 temmuzda çok büyük bir mucizeyle hamile olduğumu öğrendim şuanda 8 aylık hamileyim rabbimin izniyle martın ilk haftasında soğacak bebeğim allahım bu yeni yılda dileyen herkese versin kimseyi evlatsızlıkla terbiye etmesin rabbim yar ve yardımcın olsun güzel hayırlı evlatların olsun inşallah

Benimde bir yaşında kızım var. Çocuğum olmadan önce gerekiyorsa kürtaj olunmalı diye düşünürdüm. Hamile kaldıktan sonra hareketlerini hissettikçe, kürtaj olmak zorunda olanlara Allah sabır versin diye dua ederim. Anne olmadan anlaşılmıyor.
Bir kürtaj hikayesi okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Anne karnında ceninin acı hissetmediği, acıyla doğduktan sonra tanıştığı yazıyor. diğer taraftan okuduğum yazıda, kürtaj sırasında keseye müdahale edilmeye başlanmasından itibaren, bebeğin kalp atışlarının normalden kırk kat daha fazla atmaya başladığı ve doktorun el müdahalesi ile cenin kesenin içinde saklanmaya çalışırmış. Bunlarıda okuduktan sonra kürtaja karşıyım. Özellikle bir anlık zevk için kürtaj masasına yatmak Allah kimseyi böyle bir durumla sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…