- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
- 363
- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
canım öncelikle geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın çok zor. ama sen tekrar hamile kalıcam allahım bidaha bebek ver filan diyorsun canım bu ne demek tekrarmı bebeği aldırmak tekara aynı acıları yaşamak mı istiyorsun bak işte eşin istemiyor madem üzerine gitme böyle sen hamile kal sonra git aldırmı yapacaksınız anlamadım ki?
öncelikle selamlar hanımlar şimdi ben kürtaj yaptıran bi kadın olarak bişiler yazmak istedim:
insan hiç yüzünü görmediği bi insana aşık olurmu onu kendinden çok sewermi?ben aşık oldum yüzünü görmediğim sesini duymadığım kokusunu hiç almadığım biricik ewladıma oldum bir insan hiç üzülürmü bu aşık olduğu insanın ölümüne üzülür çünkü ben çok ama çok üzüldüm eğer içinde filizlenen taptaze hayata aşık olduysanız çok ama çok üzülüyorsunuz eğer kaybettiğiniz o can ise onun ölümü ölümden beter gelio size.Eğer RABBİNDEN ve MELEĞİNDEN defalarca af dilediyse ve affedilmediğini biliyorsa o binlerce kez ölür annelik daha onun rahme düştüğünü anladığınız anda başlar ...yüreğiniz öyle bir yanarki yanar yanar da kimseler görmez yangınınızı ben daha görmeden sesini nefesini duymadan aşık oldum yawruma işlediğin günah günahların en büyüğüdür bilirsin susar yerini bilirsin cehennemin en kızgın en derin yerinede atsalar unutamazsın o acıyı bitmiyo öyle hemen unutulmuyo evlat acısı öyle büyük bi yükki taşıyosun omuzlarında hiç azalmadan tükenip bitmeden.soranlar var canın çok acıdımı diye yok arkadaşlar kardeşler insanın canı sadece onun rahminizden koparıldığı an canınız çok yanıyo ama bi anlık acı geçip gidiyo ama yüreğinizdeki acı var ya o hiç bir zaman geçmiyo onu özlüyosunuz aşık olduğunuz o canı kaybetmek üstelik bide bunu parayla siz yaptırıyorsunuz dünyanın en büyük vijdan azabıdır bu eğer vijdan sahibiyseniz içinizde yaşamaya çalışırsınız onun gidişinin hüznünü onun yok oluşunuzun hüznünü çünkü duyan herkes sizi kötü kadın ilan eder duyan herkes anne olmayı haketmeyen kadın ooluyorum öyle diil ben kendimden nefret ediyorum etmeyede dewam ediyorum şuan 6 aylık olucaktı...burdan kürtajı düşünen kaçtane kadın varsa şunu bilsin dünyanın enağır yükünü taşımaya hazırsanız yaptırın dünyanın en büyük yükü dikkatinizi çekerim eğer taşımaya hazırsanız yaptırın ben bunları yazarken neler hissediyorum bilemezsiniz rüyanızda bir bebeğiniz olur çok güzel kokar çok da güzel gülümser ya onu elinizden beyaz önlüklü biri alır kaçar yada uyanırsınız ve yanınızda o melek yoktur okadar zorkikarnınızda bebişinizle gittiğiniz hastanede 1 saat sonra hiç istemeden siz istemeden eşinizin zoruyla kollarınız bomboş çıkarsınızzz sen kalkar sıcacık ewine gelirsin o bir hastanenin çöp kovasında boylu boyunca yatar sonrada kimbilir nereye.......günahsız o meleklerin noolur günahına girmeyin ben yalvarıyorum yüce mevlama affet beni diye meleğimede beni affet derken gözlerimden yaşlar akıyo neydi benim meleğimin günahı neydi benim günahım allah hiç kimseyi bu duruma düşürmesin allah hiç kimseyi ewlatsız bırakmasın aç kalınır ewsiz yurtsuz kalınır ama ewlatsızlık....yalvarıyorum yapmayın her gece rabbime dua ediyorum beni affet nekadar zorlamış olsada kocamıda affet ve noolur o müthiş duyguyu tekrar yaşatbana hamile kıyafeti satan bi yerin önünden geçerken gözlerimi almıyorum yada hamile bi kadından ama kötü niyet diil hewes pişmanlık belkide benimde böyle olacaktı kıskançlığı bilmiyorum allahın selameti üstünüzde olsun umarım yazdıklarım örnek olur noolu beni kınamayın....senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasizde benim gibi gözyaşı dökmeyin
canımsın ya gözlerim dolarak okudum.belki sen bi şu an bebeğin saçının teli için herşeyini verirsin.ben ve benim gibi isteyenler bebek sahibi olmak için o kadar uğraşıyoruzki....belki o bizim aldırdığımız bebeğin hasretiyle yanan o kadar çok anne varki.sen hattanı anlamışsın.insan cahillikten herşeyi yapıyor işte..bizimde olmadımı hatamız oldu.inan bunu seni kınamak için yazmıyorum.anlamaya çalışıyorum...çaresizliği bilirim...allah kimsyi açresiz bırakmasın.rabbim bu günlerin hürmetine nasip etsin hepimize işallah.allah açılan elleri boş çevirmiyor unutma olur....herşeyi en güzeli senle olsun arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?