Yaşarken ölmek nedir bilir mısınız.

Herkese mrb öncelikle herkesin ramazan ayı mübarek olsun.Ben 22 yaşında 3 senelik evliyim.Benim problemim öncelikle kendimle sonrada eşimle.1 . Her gün kendimi suçluyorum ağlıyorum sebebini bilmiyorum.2 Çocuk düşünmüyor dum ,ama hastane ye gittim pko olduğumu öğrendim,çok kötü oldum.Ben ileride neden hamile kalmayacağım diye düşünüyorum.3 .Çocuk olmazsa bosanacam diyorum.4,.Eşim bana karşı ilgisiz soğuk zaten daha önce konu açtım uzun uzun yazmıştım.Ben konuşmayana kadar konuşmaz.Açık ve net söylüyorum.birlikte olduğumuz zaman Nike itici davranır.5 Ben çok duygusal aşk dolu biriyim ama karşıdan alamadığım zaman çok üzülüyorum.6 .Eşim benle ilgilen medigi zaman agresiflesip sinirlenip tartışma oluyor.Ve hergun tartışma var.Guzel güzel konuşuyoruz herseyi geride bırakalım diyoruz diğer gün gene aynı.7 .Yatağa girdiğimde uyku tutmuyor sabaha kadar düşünüyorum.ne olacak diye evlilik bitmeli devam mı etmeli diye.Gündüz uyuyorum geceleri kalkıyorum. Birde ne olursa olsun kimseye karşı kin nefret duymuyorum.Ve cokta gurur suzum.Kim ne yaparsa yapsın hemen unuturum.Bunlar benim problemlerim.Esiminde durumu şöyle.1 .İsten gelir sofra hazırdır .Yemek yeriz hemen telefon eline alır.yada televizyon izler.2 Ben gidip birşeyler konuşmak ona sarılmak isterim ,ama olmuyor.Eşim bir koltukta akşam 8 den gece 1 e kadar oturur .Ben konuşmaz sam asla konuşmaz.3.Telefon elinden hiç dusmez.Dışarı çıktık dün herkes elele biz ise iki yabancı gibiyiz.sanki zorla bizi yanyana oturmuşlar gibi.buda beni çok üzüyor.Eve geldik fazla kalmadık dışarıda.4 Kendim güzelim bakımlı yım ama beni görmüyor.Hep dışarıda iken başka kızlara bakıyor.Ben bir türkü anlamıyorum.Neden böyle.Boşanalım dediğimiz zamanda seni seviyorum sensiz yapamam diyor.Yuzume bakmayan konuşmayan insan o zaman neden hala evli evli kalmak ister.5.Birlikte olduğumuz zaman öpmez sarı lmaz.hemen olsun bitsin ister.Buda benim için bir problem çok büyük bir sorun değil ama bunu da düşünüyorum.Guzel gecelikler alırım giyerim bir dönüpte bakmaz ya.Ben sarılmak dans etmek eşimin omuzlarında ağlamak gülmek o iştiyorum.ama yok olmuyor.Birlikte olduktan sonra sırtını döner yatar.6.Birde ben bazen aklım yerinden değil ne dediğimi bilmiyor.artik beni umursamaz oldu. Arkadaşlar bunları kime anlatamıyorum.Kendimi değiştirmek evliliğimi kurtarmak istiyorum.Hanım hanımcık olmak istiyorum.Cok çabuk ağlamak sinirlenmek istemi yorum.Bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum.Bir kez denedim ama kader işte ölmedim.Ailemden uZaktayım.Yasadığım şehirde esimin dışında kimsem yok.Aksama kadar işten gelmesini bekliyor um gelince de konuşmuyorum.Artık telefon la konuşmak beni tatmin etmiyor.Calısmama izin vermiyor.Dışarı çıkmama izin vermiyor.Haftanın bir günü pazar günü beni çıkartıyor.Cnm sıkılırsa çıkmak istersem izin vermez.Arkadas cebren yok.Tek arkadaşım telefon oda artık beni mutlu etmiyor.Allah için bana bir çözüm yolu gösterin.Hic ama hiç iyi değilim.Ailemde artık beni umursamaz oldu.Yasamak istiyorum.Olmek istemiyor um.Bende uyandığım her güne şukur etmek istiyorum.Esim ben hayatımı herseyi mı anlatım.Tum yorum Lara açığım ne olursa olsun yazın.Hatalarımi eksiklerimi lütfen . Okuyan yorum yapan herkesten Allah razı olsun
1. Erken ve yanlış adamla evlendiğini yeni farkettiğin için hergün kendini suçluyor ve ağlıyorsun.
2. Prokolu olmak çocuk sahibi olmayacağın anlamına gelmez.
3. Çocuk olmazsa boşanmayı düşünmek yerine şimdi boşanmayı düşünmen gerek.
4. İlgisiz bi adamdan hiç bir hayır gelmez. Düzelmez de! Böyle gelmiş böyle gider.
5. Sen daha önce tanımıyor muydın bu adamı sen aşk doluyken o değilse neden evlendin? Yoksa evlenince mi değişti?
6. Sen de biraz beklentili olma, onun gibi ilgisiz olmaya çalış. Güçlü dur karşısında, sana ne yaşatıyosa aynını ona yaşat.
Not: Evden dışarı çıkmana izin vermemek ne demek ya hangi çağdayız, iyi bari akıllı telefonunu almıyor elinden

Kendine bu kadar eziyet etme. Yazık değil mi canına. Bir işte çalışabilsen her şey daha kolay olur senin için. Eşin mutsuz olduğunu görmüyor mu, ilgilenmiyor mu yoksa? Konuşsan da düzelmez mi? Bunları denediysen yeni bir hayat kurmak için çabala. Bu mutsuzlukla hastalanır gidersin, Allah korusun.

Kesinlikle çocuk yapmayın ve yol yakınken boşanın bence. Hayat bu kadar mutsuz geçmez, geleceğinize yazık

Ailenin yanına dön. Kocanın kölesi olacağına ailenin kölesi ol daha iyi. Kapılarına gitsen seni kovacak halleri yok. Kızlarısın, mecbur kucak açacaklar. Eşin kafasındaki adam seni çalıştırmaz, üstelemen fayda etmez. Ama ailen çalışmana izin verir diye düşünüyorum. Daha çok gençsin, boşanıp kendine yeni bir hayat kurabilirsin. Umarım tekrar evlenmek için acele etmezsin.

Son düzenleme:
Herkese mrb öncelikle herkesin ramazan ayı mübarek olsun.Ben 22 yaşında 3 senelik evliyim.Benim problemim öncelikle kendimle sonrada eşimle.1 . Her gün kendimi suçluyorum ağlıyorum sebebini bilmiyorum.2 Çocuk düşünmüyor dum ,ama hastane ye gittim pko olduğumu öğrendim,çok kötü oldum.Ben ileride neden hamile kalmayacağım diye düşünüyorum.3 .Çocuk olmazsa bosanacam diyorum.4,.Eşim bana karşı ilgisiz soğuk zaten daha önce konu açtım uzun uzun yazmıştım.Ben konuşmayana kadar konuşmaz.Açık ve net söylüyorum.birlikte olduğumuz zaman Nike itici davranır.5 Ben çok duygusal aşk dolu biriyim ama karşıdan alamadığım zaman çok üzülüyorum.6 .Eşim benle ilgilen medigi zaman agresiflesip sinirlenip tartışma oluyor.Ve hergun tartışma var.Guzel güzel konuşuyoruz herseyi geride bırakalım diyoruz diğer gün gene aynı.7 .Yatağa girdiğimde uyku tutmuyor sabaha kadar düşünüyorum.ne olacak diye evlilik bitmeli devam mı etmeli diye.Gündüz uyuyorum geceleri kalkıyorum. Birde ne olursa olsun kimseye karşı kin nefret duymuyorum.Ve cokta gurur suzum.Kim ne yaparsa yapsın hemen unuturum.Bunlar benim problemlerim.Esiminde durumu şöyle.1 .İsten gelir sofra hazırdır .Yemek yeriz hemen telefon eline alır.yada televizyon izler.2 Ben gidip birşeyler konuşmak ona sarılmak isterim ,ama olmuyor.Eşim bir koltukta akşam 8 den gece 1 e kadar oturur .Ben konuşmaz sam asla konuşmaz.3.Telefon elinden hiç dusmez.Dışarı çıktık dün herkes elele biz ise iki yabancı gibiyiz.sanki zorla bizi yanyana oturmuşlar gibi.buda beni çok üzüyor.Eve geldik fazla kalmadık dışarıda.4 Kendim güzelim bakımlı yım ama beni görmüyor.Hep dışarıda iken başka kızlara bakıyor.Ben bir türkü anlamıyorum.Neden böyle.Boşanalım dediğimiz zamanda seni seviyorum sensiz yapamam diyor.Yuzume bakmayan konuşmayan insan o zaman neden hala evli evli kalmak ister.5.Birlikte olduğumuz zaman öpmez sarı lmaz.hemen olsun bitsin ister.Buda benim için bir problem çok büyük bir sorun değil ama bunu da düşünüyorum.Guzel gecelikler alırım giyerim bir dönüpte bakmaz ya.Ben sarılmak dans etmek eşimin omuzlarında ağlamak gülmek o iştiyorum.ama yok olmuyor.Birlikte olduktan sonra sırtını döner yatar.6.Birde ben bazen aklım yerinden değil ne dediğimi bilmiyor.artik beni umursamaz oldu. Arkadaşlar bunları kime anlatamıyorum.Kendimi değiştirmek evliliğimi kurtarmak istiyorum.Hanım hanımcık olmak istiyorum.Cok çabuk ağlamak sinirlenmek istemi yorum.Bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum.Bir kez denedim ama kader işte ölmedim.Ailemden uZaktayım.Yasadığım şehirde esimin dışında kimsem yok.Aksama kadar işten gelmesini bekliyor um gelince de konuşmuyorum.Artık telefon la konuşmak beni tatmin etmiyor.Calısmama izin vermiyor.Dışarı çıkmama izin vermiyor.Haftanın bir günü pazar günü beni çıkartıyor.Cnm sıkılırsa çıkmak istersem izin vermez.Arkadas cebren yok.Tek arkadaşım telefon oda artık beni mutlu etmiyor.Allah için bana bir çözüm yolu gösterin.Hic ama hiç iyi değilim.Ailemde artık beni umursamaz oldu.Yasamak istiyorum.Olmek istemiyor um.Bende uyandığım her güne şukur etmek istiyorum.Esim ben hayatımı herseyi mı anlatım.Tum yorum Lara açığım ne olursa olsun yazın.Hatalarımi eksiklerimi lütfen . Okuyan yorum yapan herkesten Allah razı olsun

bu ne ya hapis gibi
komşu apartman günlerine altın günlerine falan katıl bari çevren olur
belediyenin kurslarına git
ne demek çıkartmıyor.
işte bunlar hep kadınların mesleği olmaması bi işi olmaması yüzünden
offff ıofff 23 yaşınds gencecik insansın ne ölmesi
sen olacağına kaba saba olan o kocan ölsün senin suçun ne? seni bu ruh haline sokan adam için mi ölüceksin!

boşan gitsin ya sana kötü davranan bu adamı çekmeye değmeyecek kadar kısa bu hayat...
o kadar madde yazmışsın hepsinin nedeni kocan ortak paydasında birleşiyor

Hanım hanımcık olmak istiyorum demişsin ya o öyle senin çabanla olmuyor sana kadın olduğunu hissettiren değer veren bi eşin olsa zaten hanım hanımcık oluyorsun otomatikman
Adam hödük olunca böyle içinde fırtınalar koparken hanımefendi olunmuyor maalesef zırlak bi sümsüğe dönüşüyorsun kendimden biliyorum
Ağlayıp zırlayıp birşeyleri düzeltmeye çabalayıp duruyorsun böyle işte sonra bi karşılık göremeyince yine hüsran
Hanım hanımcık olmak dediğin huzurlu bi gülümseyiştir bana göre onun için de koca gerek kadına koca gibi koca erkek gibi erkek adam gibi adam sen nasıl dersen...

Ayni benım esım ısten gelir yer alır eline telefonu yatana kadar bakar ben konuşmasam konuşmaz gıcık bır tıp ben Hos sohbet etmek isterim cilvelesmek isterim olmaz bunlar boyle memnun duygusuz ınsanlar

19 yaşında okumadan yaşamadan büyümeden evlenen insanlar hep böyle. Koca izin alma mercii değildir. Önce onu bi algılamak lazım .

Üzerine düşmeyin bir süre. Ona karşı hal ve hareketlerinizi değiştirin belki farkındalık olur da 'noluyor yahu' der.
Güzel günlere olan inancınız hiç bitmesin elbet herseyın yoluna gireceği gün de gelir. Evet zor bir durum ama herşeyi rağmen mücadele etmelisiniz.
Biraz değiştiğinizi gösterin ona mesela güzel kıyafetler giyinip süslenip onunla ilgilenmeyin o gelsin yanınıza.
Umarım herşey düzelir

Adamım sizi sevdiği falan yok. Düzeni bozulmasın istiyor.

Yaşınız o kadar genç ki, keşke diyeceğim ama olmuş bir defa.

Emin olduğum bir şey var ki, sizin evliliğinizin geleceği yok, açık ve net..

Adamım sizi sevdiği falan yok. Düzeni bozulmasın istiyor.

Yaşınız o kadar genç ki, keşke diyeceğim ama olmuş bir defa.

Emin olduğum bir şey var ki, sizin evliliğinizin geleceği yok, açık ve net..
Hayırlı geceler .Az önce beni dövdü nedenide dışarıya çıkmasina karşı geldim beni de görür diye.Arabanin içinde dövdü kırmızı ışıkta herkes bana bakıyordu.Eve geçtik.babami aradim.Babam da mecbursun idare et dedi

Eşiniz ne iş yapıyor? Belki işinden dolayı tehlikeli diye sizi dışarı çıkarmıyırdur.
Tamirci. Hergun yalan söylüyor araba tamir edeceğim diye ama yalan ben hissediyorum.Araba altında işten gelir ve gider gece 11 yada 12 gibi gelir.Bugun bende geleceğim dedim ama bana saldırdi dövdü beni kırmızı ışıkta.Sonra arabanın kapısını açtı seni buraya atıp gideyim mı dedi.O an yaşlar aktı gözlerimden kalbimden yaşlar akıyordu ama bunu bir Allah birde ben biliyor dum

1. Erken ve yanlış adamla evlendiğini yeni farkettiğin için hergün kendini suçluyor ve ağlıyorsun.
2. Prokolu olmak çocuk sahibi olmayacağın anlamına gelmez.
3. Çocuk olmazsa boşanmayı düşünmek yerine şimdi boşanmayı düşünmen gerek.
4. İlgisiz bi adamdan hiç bir hayır gelmez. Düzelmez de! Böyle gelmiş böyle gider.
5. Sen daha önce tanımıyor muydın bu adamı sen aşk doluyken o değilse neden evlendin? Yoksa evlenince mi değişti?
6. Sen de biraz beklentili olma, onun gibi ilgisiz olmaya çalış. Güçlü dur karşısında, sana ne yaşatıyosa aynını ona yaşat.
Not: Evden dışarı çıkmana izin vermemek ne demek ya hangi çağdayız, iyi bari akıllı telefonunu almıyor elinden
Hayırlı geceler.Evet erken evlendm ailemin de onayı yoktu.Kimse sahip çıkmadı ki bana ben bilmiyordum evlilik bu kadar yükü ağır olduğunu.Ama bosanamıyorum da burada da Huzur yok.Ben böyle değildim.

Cevap yazdım ama emin olamamistim artık emin gibiyim bu konu sahte. Konu sahibi yavaş yavaş felaket senaryoları yazıyor. Aklına ne gelse yazıyor, tepkileri falan okuyup guluyordur muhtemelen

Size çok kızdım ne demek intihar etmek.. lütfen bu dusuncedeyseniz hemen bir dr gidin.. eşiniz o bu su kimse sizden daha önemli değil. Siz çok değerli bir insansiniz.. allah sizi yaratmis dünyaya getirmiş demekki Size ne kadar önem vermiş..siz ise o cana koymak istiyorsunuz.. Tövbe edip hayatiniza güzel bir yon çizin. Bir defa o kadar gencsinizki.. 22 yaş ne demek ne kadar güzel önünuzde çok güzel seneler var.. kurtarmak istediğiniz bir şeyler olduğuna inaniyorsaniz eşiniz le araniza mesafe koyun Trip atmayın sadece o yokmuş gibi hareket edin evin içinde.. kitap okuyun film seyredin mutlu olmayà çalışın..siz Size yetersiniz..kötü düşünceleri atın birazcık kafanızdan.. ne yapmaktan hoşlanırsanız onu yapın..uzaklaşin bir nebze eşiniz den bırakın o gelsin Size.. uzmeyin kendinizi hayat çok güzel bunuda unutmayim

Sen bi psikiyatira git cnm ve evlilik terapistine de gidin çocuk meselesini şimdilik bırak kenara pko çokta önemli bişey degil çünkü pkolu olup gebe kalan çok arkadaşım var tıpta gelisti çok şükür ama önce sen kendi sorunlarini esin kendi sorunlarını çözsün sonra da evliliginizdeki sorunları çözün bunun için psikiyatir ve evlilik terapisti şart inşallah hersey yoluna girer

Bende evliligimizin ortalarında bu Psikolojiye girmiştim beni sevmiyor ilgilenmiyor öpmuyo sarilmiyo niye elimi tutmuyo bu yüzden attığım triplerle bogmustum herifi zamanla olgunlaşıyo insan doğru pencereden bakınca aslında kendi kendime kompleks yaptığımı ve adamı kendimden ittigimi farkettim işleri yoluna koydum. Bunu örnek olarak anlattım sorun sende demek istemedim cnm eşinde de sorun var terapist için ikna et

Valla anlattiklarindan yola cikarak bu yorumu yapıyorum cok ozur dilerim ama kocan seni boşamak istemiyor degilde full çalışan hizmetcsi daha dogrusu geyşa sini evden kovmak istemiyor bence. Canina kiyacak kadar seni bezdirdiyse sal gitsin yaa. Ama bence sen canina sanki kocam kiymetimi belki anlar da duzelir diyr yaptin gibi geldi:KK12:buda hic dogru ve saglikli bir düşünce degil.

Back
X