- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Zumba melek
-
Mrb oysaki çok severek ve isteyerek evlendik.Boyle olacağını hiç tahmin etmezdim.Psiloga gidelim sen gelmezsen de ben gideyim.Diyorum olmaz sen deli sin zaten tam delireceksin diyorbukadar sorun ve bu psikoloji ile 2.cocuk neden? anlam veremedim intihar ettim başarıli olamadım demissinizz hicbisey hayatınızdan degerli olmamalı önce bir psikolojik tedavi görüp sonra eşinizle problemlerinizi çözmeye başlayın sonra çocuk düşünün bukadar da yıpranma yavrunla ilgilen sadece
evlenince bazı odunlar böyle oluyor maalesef bu bir gerçek naparsin ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidicen derler gerçekten doğru ..
Bir çocuk yıldır ailemden ayrı yım.İki kez gittim memlekete toplamda 20 gün gördüm .Ailemden yol uzun çocuklar in okulları var gelemeyiz diyor lar.Cok yanlızlık çekiyorum.Adets delirmiş gibiyimCocuk yapma.. cocuk olunca yolunda giden evliliklerde bile.insan birden yapayalniz kalabiliyor.. siz naparsiniz bilemem ...
Once duzelebiliyosaniz duzelin cocuk sonraya kalsin..
Pko.lu olmak cocuga engel degil. Tedavi olursunuz korkmayin ondan..bi cok kisi okudum ben buradan..
Disari cikmamak ev bekciligi yapmak arkadassizlik,esinizin sizinle.konusmamasi sizi yalnizliga itmis iyice. Oncelikle sosyallesmeniz gerek. Yani en basitinden bi komsu,bi arkadas bile edinseniz size bi degisiklik olur. Kardesiniz anneniz babaniz vs biraz size gelsinler bu da degisiklik olur?
Mrb bende öyle düşündüm.Ama izin vermiyor.Esinizi dusunmeyi onun icin yasamayi birakin kendinize bakin. Bu adama zaten cocuk yapilmaz. Girin bir is bulabilirseniz calisin sizde onu umursamayin. Ustune düştükçe ters tepiyo belliki
Mrb maalesef öyle eskiden markete bile izin alarak giderdim.Ama son 1 aydır izin almadan gidiyorumHıh! Aynı benim koca. Sadece kocam bana karışmaz. Çalışırım, gezerim, ona sormam. Ama birlikte bir şeyşey yapmayız. Muhabbet yok. Yakınlık yok. Sizin gibi olsa boşardım kesin. Kendisi ilgilenmediği gibi birde karışıyor size. Sahibinin umursamadığı, arada ölmesin diye yemlediği kafesteki muhabbet kuşu gibisin. Ben olsam kaçmanın yolunu arardım. Özgürlük herşeydir.
Aman ne büyük başarıMrb maalesef öyle eskiden markete bile izin alarak giderdim.Ama son 1 aydır izin almadan gidiyorum
Yemin ediyorum ki bazen iki hafta da bir oda bir iki saat oda hep tartışma oluyor.Hemen eve gitmek iştiuor.Bazen çok daralıyorum.cikip yürümek iştiyorum.Arayip cokta ısrar etmeme rağmen izin vermiyor.Disari çıkmak için pazar gününü bekliyor um .Tövbe yarabbim haftada bir gün beni çıkarır demişsin ya aklıma başka bişey geldi, bizim burda insanlar evcil hayvanlarını çıkarıyor haftanın belli günlerinde. Dışarı çıkmama izin vermiyor ne demek? İnsansın sen insan. İstediğin zaman çıkıp gezebilirsin.
Ne yapılır böyle bir durumda peki sorun bende ben öyle alıştırdim değil mı.Oysaki ben çok sosyal biriydmadam kendine eş değil evcil hayvan almış sanki. kadınd a burda kendini paralıyor evliliğimi nasıl kurtarırım diye. önce sizin bi insan olduğunuzu anlaması lazım. o da zor.
Ne yapılır böyle bir durumda peki sorun bende ben öyle alıştırdim değil mı.Oysaki ben çok sosyal biriydm
Mrb çok sağolun .son bir yıldir böyle soğuk eskidendi gönlümü alırdı ama şimdi umrunda bile değilimÖncelikle bu kötü düşünceleri atın kafanızdan.İnsanlar hasta oluyor kanser oluyor da hayatta kalabilmek için savaşıyor. Sizin sorununuz sadece eşinizle olan durumunuz.Bu da dünyanın sonu değil.
Eşiniz ilk baştan beri mi böyleydi sonra mı değişti ?Eşiniz sizi sevdiğini düşünüyor musunuz?
İki kez aldattı beni zaten affettiim birdha yaparsa zaten bitirecemBurda kim sana boşan demekten başka bir fikir verebilir ki ?
Evliliğinde tutulcak hiçbir tarafı yok. Çok gençsin bir an önce yeni bi yol çiz kendine.
Eşinin elinden telefon düşmüyo da napıyo ? Yarın bir gün aldatsa napcaksın adamda aşk yok ki
Sen şaka mısın?İki kez aldattı beni zaten affettiim birdha yaparsa zaten bitirecem
Offf ya neden nedeeen ??İki kez aldattı beni zaten affettiim birdha yaparsa zaten bitirecem
Kızlara bakıyor.Benimde o bir gün zaten dışarı ya çıkarıyor o günümu benden çalıyor eve geliyorum gene tartışma her hafta böyle zaten.1- Sakın ama sakın çocuk yapma. O bebeğe de kendine de yazık edersin. Bebek evlilik kurtarmaz.
2- Benimde evimde bana bedavadan hizmet eden, yediren, temizliğimi, ütümü yapan, kızlara baktığımda ses etmeyen, ama yine de akşam olunca koynuna alıp cinsel açlığımı gideren, istediğim gibi takılabileceğim bir hizmetcim olsa ben de boşanmak istemezdim. Kusura bakma :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?