Abin istediği kişiyle evlendi diye mi size küfürler ediyor,hangi kızın abisi kız kaçırdı o kızın sizinle bağlantısı ne.O kısmını anlayamadım.Kızlar çok sinirliyim çok öfkelim benim yüzümden kardeşimin hayatı mahvoldu nasılmı; bizim buralarda berdel çok yaygın önce büyük abimle beni berdel etmek istediler hemen abimi istediğiyle evlendirdik bize etmediği küfür hakaret kalmadı şimdi de güya benim iyiliğim için 20 yaşındaki üniversite öğrencisi kardeşime göz diktiler ellerim titriyor içim yanıyor kardeşimin aklına girmişler sevmediği istemediği kendinden 5 yaş büyük ilişkisi olan biriyle nişanladılar pazar akşamı yangından mal kaçırır gibi yetmiyor Muş gibi kızın abisi de kız kaçırdı şimdi ne olacak kendimi geçtim kardeşim için ölüyorum resmenKardeşim ke birlikte açık öğretim kaydını yaptık herşey yoluna girmişti ben ne yapacam
Kardeşim önce benim için evet demiş benimde istediğimi söylemişler ona sonrada kızın abisi sevdiği kızı kaçırdı ama zorla nişanladılar bırakmadılar yakasınısenin bu olayla alakanı çözemedim...
yani kendini neden suçlu hissediyorsun
inanamıyorum...Kardeşim önce benim için evet demiş benimde istediğimi söylemişler ona sonrada kızın abisi sevdiği kızı kaçırdı ama zorla nişanladılar bırakmadılar yakasını
hangi kızın abisi yahu ?Kardeşim önce benim için evet demiş benimde istediğimi söylemişler ona sonrada kızın abisi sevdiği kızı kaçırdı ama zorla nişanladılar bırakmadılar yakasını
Yani sizi isteyen birisi vardı siz kabul etmediğiniz için kızkardeşiniz istendi ve nişanlandı,kardeşinizin nişanlısının abisi kız kaçırdı öyle anladım peki berden bunun neresinde ben orayı anlamadım berdel olması için kaçıran tarafın kız vermesi gerek,peki bunlar olurken aileniz nerde.Kardeşim önce benim için evet demiş benimde istediğimi söylemişler ona sonrada kızın abisi sevdiği kızı kaçırdı ama zorla nişanladılar bırakmadılar yakasını
Kızlar çok sinirliyim çok öfkelim benim yüzümden kardeşimin hayatı mahvoldu nasılmı; bizim buralarda berdel çok yaygın önce büyük abimle beni berdel etmek istediler hemen abimi istediğiyle evlendirdik bize etmediği küfür hakaret kalmadı şimdi de güya benim iyiliğim için 20 yaşındaki üniversite öğrencisi kardeşime göz diktiler ellerim titriyor içim yanıyor kardeşimin aklına girmişler sevmediği istemediği kendinden 5 yaş büyük ilişkisi olan biriyle nişanladılar pazar akşamı yangından mal kaçırır gibi yetmiyor Muş gibi kızın abisi de kız kaçırdı şimdi ne olacak kendimi geçtim kardeşim için ölüyorum resmenKardeşim ke birlikte açık öğretim kaydını yaptık herşey yoluna girmişti ben ne yapacam
Konu sahibinin abisi kız kaçırmıyor,eski konularından hatırlıyorum abisi yabancı bir kızla evlenmiş ve bütün aile konu sahibinin ailesine düşman olmuş.
Abi kız kaçırıyor,ona karşılık kızın abisine konu sahibine berdel yapmak istiyorlar..
Ama arkadaşın yerine kız kardeşini berdel olarak verilmesine karar veriliyor..
Nişanlanacağı erkek ise başka bir kızı kaçırıyor..
Böyle anladım konuyu...
nedense ben konu kardeşi erkek diye düşündüm.
Abi kız kaçırıyor,ona karşılık kızın abisine konu sahibine berdel yapmak istiyorlar..
Ama arkadaşın yerine kız kardeşini berdel olarak verilmesine karar veriliyor..
Nişanlanacağı erkek ise başka bir kızı kaçırıyor..
Böyle anladım konuyu...
Konu sahibinin abisi kız kaçırmıyor,eski konularından hatırlıyorum abisi yabancı bir kızla evlenmiş ve bütün aile konu sahibinin ailesine düşman olmuş.
nedense ben konu kardeşi erkek diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?