Yaşarken ölmek...

filmmi çeviriyosun burda berdel üsulu nedir biliyomusun sen? sen biriyle kaçarsın kardeşini de kaçtığın kişinin kardeşiyle evlendirirler yani oğulları gittiyse kesinlikle o aileden bir kız alırlar. Böyle bi vahşet durumunda bence en son tercih bunu kk ya yazmaktır. Siz biraz soğukkanlısınız o zaman?

Konu sahibini vermek istedikleri bir adam varmış fakat bu adam başka bir kız kaçırmış sevdiği kızı,konu sahibinin 20 yaşındaki erkek kardeşini bu kızı kaçıran adamın kız kardeşiyle nişanlamışlar zorla.

gerçekten nişan nasıl oldu onu bir aydınlatır mısın? aile büyüklerdi neredeydi herkes birbirini kaçırıp, başka birileri zorla nişanlanırken?

iyi de bir adam kız kaçırıyor ve bir zamanlar oğullarına istedikleri kızın erkek kardeşine kızlarını neden veriyorlar ?Berdel bunun neresinde ?

bu kadim dostum dediğiniz dizi hangi kanalda ve neyi anlatıyor ilgimi çekti
istanbuldan gelen bir ekip güneydoğu dizisi çekerler üzerlerinde bölgenin yüzyıllardır giydiği folklorik kıyafetleri gündelik kıyafetler gibi gösterirler insanların ellerinde keleşler vardır..oralı olan iki kişi de istanbulda boğaza karşı bir kafede oturularak böyle bir senaryonun yazılamayacağını söyleyip yönetmeni mort ederler..kimin elinde keleş gördün bu kıyafetler de ne bunlar folklor kıyafetleri diye.........uzar gider başlangıcı.

kardeşiniz dönmesin bence üni okudugu ilden.
abiniz neden size küfür ettiki.
sizin evleneceginiz kişi kız kacırdıysa,sizi nasıl hala evlendiriceklerki o kişiyle
hem üni okuyan kardeşinizle sizin berdeliniz ne alaka

Arkadaşlar öncelikle özür dilerim doğru anlatamadığım için inanmayan arkadaşlar olabilir saygı duyarım ama diğer konularımda olduğu gibi yalan yazmadım yazmam
Siz abini sevdigiyle evlendirince, karsi taraf size kufurler mi yagdirdi?

iyi de bir adam kız kaçırıyor ve bir zamanlar oğullarına istedikleri kızın erkek kardeşine kızlarını neden veriyorlar ?Berdel bunun neresinde ?
Ben de anlamadım berdel olmuyor.

Abisi kufur etmemis galiba, berdel yapilacak aile kufur etmis. Dogru mu konu sahibi?

Arkadaşlar öncelikle özür dilerim doğru anlatamadığım için inanmayan arkadaşlar olabilir saygı duyarım ama diğer konularımda olduğu gibi yalan yazmadım yazmam
diğer ürünlerimede bakın diyen satıcılar gibi yazmışsın hiç kusura bakma ama güldüm..madem orda işler kız kaçırmayla yürüyor senin iddianla ki daha yeni geldim o taraftan işin raconunu biliyosunuz kardşeinde bir kız kaçırsın bu muhabbet burda kapansın..bak diğer kardeş kız kaçırmış kimse öldürmemiş demekki öldürülmeyeceksiniz

bir de anlayamadığım aile sizi ısrarla neden birilerine vermeye çalışıyor sizdeki olay nedir?

Niye polise başvurmuyorsunuz ailenizin bu yaptığı yasal değil
siz kaç yaşındasınız ?

bu ne biçim bir konu ya karmakarışık bir konu açılıyor okuyucular anlamaya çalıştıkça konu sahbii tek kelimelik cevplara tenezzül ediyor zor durumdaysan da düzgün anlat hiçbirşey anlaşılmıyor yazıdan

şok oldum bu ne yaaaa
Allah yardımcınız olsun.

biraz ironik biraz absürd biraz dizileri tiye alan bir şey gibi sanki .
İzleyeyim bakalım googledan bakıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…