• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşarken ölmek...

Şimdi beni verecekleri kişi gidip kız kaçırdı ama ona rağmen de kardeşimi istemediği bir kişi ile nişanladılar yani oğlanın kız kardeşiyle biz ikimizde isremiyoruz kardeşimin hayatı mahvoldu
Kardeşin erkek mi.

Berdel nedir biri beni aydinlatsin .
Bir de yaşarken ölmek durumu aynen benim .
Hiç bir şey hissetmiyorum artık . Hissizim .
Öfke bile yok

Berdel nedir biri beni aydinlatsin .
Bir de yaşarken ölmek durumu aynen benim .
Hiç bir şey hissetmiyorum artık . Hissizim .
Öfke bile yok
Degis tokus yapiyorlar, mesela senin kocanin kiz kardesini senin abinle evlenmesi gibi.

kimse istemiyorsa neden berdel oluyor iki taraf da kız kaçırmışo_O bir de siz nerde yaşıyoruz berdel var mı hala

ee sizi vericekleri kişi kız kaçırdıysa artık kardeşinizle karşı tarafın kızını evlendirmeye gerek yokki.
sizin evlilikte iptal olmuş..

Benim kardeşim erkek beni verecekleri kişi kız kaçırdı offfffff

Şimdi beni verecekleri kişi gidip kız kaçırdı ama ona rağmen de kardeşimi istemediği bir kişi ile nişanladılar yani oğlanın kız kardeşiyle biz ikimizde isremiyoruz kardeşimin hayatı mahvoldu
Seni isteyen kız kaçırdıysa eğer sen kuma mı olacaksın?

benim bildiğim berdel eğer erkek bunların evinden bir kız kaçırırsa; onların evinden bir kızı da bunlara vermeleri lazım.

Seni verecekleri kisi kiz kacirdi diye, senin erkek kardesine kiz kaciran adamin kiz kardesini mi verdiler?:confused:

Evet ya erkek kardeşiymiş,kafam karıştı bir an pardon
abla suç sende değil ki anlatamamış.
Ben de erkek olma düşüncesine neden kapıldım:
1. berdel olan yerde kızlara üniversite mi okutacaklar?
2. 20 yaşında evlenecek diye üzülüyor. Normalde oralarda 20 kızlar için normal bir yaş..
bu nedenlerden dolayı erkektir dedim.

Back
X