yaşasın hamileyim

armila85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
44
0
86
Kocaeli
slm arkadaşlar ben 5 sene önce düşük yapmıştım ve 5 senede denemediğim bişey kalmadı tüp bebek hariç ve adetim gecikti 2 gün biraz leke geldi dr. gittim kan testim de ölçüm 324 .5 felan çık tı yaa çok mutluyum artık bende bir anne adayıyım rabbime şüküler olsun bana dua edin buda düşücek diye çok korkuyorum.allh olmayanada versin .(amin)a.e.o zemuszemuszemuszemus4+4

Armıla Çok tebrık ederım canım.. Leke demıŞsın kaÇ gÜn sÜrdÜ lekelenmelerın ve hala devam edıyomu.. Benım3 gÜn lekelenme oldu 2gÜndÜr kesıldı merak etmeye baŞladım.

merhaba ben yeni üyeyim bende 2 tane düşük yaptım işallah senin bebeyin sana tutunur dualarım seninle biran önce bebeyine kavuşursun

allah tamamına erdirsin inşalh bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbim allah olmayanlarada versin

tebrikler çok guzel bı duygu olsa gerek. ben de bugun adet oldum , hamıle olabılırım dıye dusunuyordum ama degışlmısım üzüldüm ama hayırlısı 1 yıldır evlıyım üç aydır korunmuyorum. adetım bıtınce doktora gitmeyi dusunuyorum Allah herkese yasatsın bu mutlulugu sana da saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın:)

Hayırlı uğurlu olsın inşallah Rabbim bizlerede en kısa zaman da nasip etsin inşallah..:ecrin_bebek:

canım tebrik ederim kotu seyleri getirme aklına.. Rabbim her seyin en iyisini bilir..

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

darısı başımıza inşllh

tebrikler canım allah saglıkla kucagına almayıda nasipetsin inşallah

canımm hayırlı olsun inşallah herşey çok ii olacak sakın aklına kötü şeyler getirme bende çok korkuyorum ama duaya sığınıyorum sende öle yap kucağınada alacaksın inşallah:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…