Yaşasın kilo alıyorum..

crayzyy33

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
606
33
318
Ankara
kilo almak isteyen arkadaşlar ne yesem ne yapsam alamıyordum ...doğum yaptım önceki kilomunda altına düşmüştüm ...kesinlikle az hareket bol yemekle bu iş tamamdır.
46 kilodan 50 ye çıktım şimdi 4 kilo daha alayım bu iş tamamdır ....
istediğinizi yeyin eğer hareketli bir yapınız varsa olmuyor bu iş tamamiyle az hareket edin işlem tamamdır :lepi::lepi::lepi:

selam canım senın adına cok sevındım benım sorunum aslında esımle ılgılıkendısı zayıf ve bundan cok sıkayetcıyım canım acaba ne yaptıgın soylermısın sımdıden sagol byy

Yerinde olmak için herşeyimi verirdim ben boshayallersmile gece yemek ye ağır şeyler hamburger filan ye yiyiyp yiyip yat daha ne canım tatlı ye baklava ye cokacimcoook

selam canım senın adına cok sevındım benım sorunum aslında esımle ılgılıkendısı zayıf ve bundan cok sıkayetcıyım canım acaba ne yaptıgın soylermısın sımdıden sagol byy

canım eğer hareketli biri ise tamamıyle kendini kısıtlamalı e tabi yorucu bir işi varsa ne yapılabilir onu düşünmeli CADIARZU onun dışında ha bide ben dut pekmezi aldım onu suyla karıştırıp akşamları meyve suyu niyetine içiyordum...bol bol yesin ama hareket yok ...yasakkelime umarım en kısa sürede alır canım :dance:

Yerinde olmak için herşeyimi verirdim ben boshayallersmile gece yemek ye ağır şeyler hamburger filan ye yiyiyp yiyip yat daha ne canım tatlı ye baklava ye cokacimcoook

sendemi zayıfsın tatlım benneyaptımki canım ben bu gece yemek yemek işini yıllardır çokk denedim de olmadı gece yarıları bile yiyip tekrar yatıyordum ...
iştahımda yerindedir hatta fazla fazla yerim her öğünde 1 ekmek toplam günde 3 ekmek ama hareketli oluca tıkabasa yesende fayda etmiyor ....
anlattıkca aklıma geliyorda ben bir de parazit ilacı kullanmıştım sanırım onunda fazdası oldu bir yakınım bana bukadar yiyen bir insansın kesin parazit var sende dedi bende eczaneden parazit ilacı aldım bir hafta kullandım sadece o kadar :lepi:

sadece 4 kiloyu çevremde herkes farketti :dance::teytey: umarım yaza kadar iyice şişip diyete başlmak zorunda kalmam kaydirigubbakcemile3

bende kilo almak istiyorum 44 kiloyum ben zaten hiç hareket etmiyorum bu aralar bi dershenye gidiyorum eve geliyorum okdar sonra masa başında hep ders çalışıyorum. . pekmezi hiç sevmem ama geceleri içsem faydası olur mu ki:S

ayy kadınlar kulübünde bu bölümü okuyunca çok şaşırdım kilo almaya çalışanlarda var demek 1.63 boyum 70 kılo oldum veremıyorum bunyem yavaş çalışıyo ve agdet düzensizliği vs... hastalıklar var kılo versem düzelecek ama veremıyorum bide sürekli halsizim metabolizma yavaş olduğu için oturduğum yerden kalkasım gelmiyo kolumu kaldıracak halım olmadığı oluyo insan uykudan uyanınca dinç olur sankı ben sabaha kadar sırtımda taş taşımışım çok yorgun oluyorum. sizin gibi olmak isterdim bende

Bende şimdi 40 kiloyum acilen kilo almam lazım hamileyken 18 kilo aldım 58 oldum ama 2 sene oldu yine 40'ım fenu greek ve oht 3 aldım bakalım işe yarıyacakmı

artı XXX kullan iştah açıyomuş ama gece yatmadan önce iç ilk başlarda uyku yapıyo

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm ya diyet listesini ben istiyorum 50 kiloydum 45e dustum yine biktim artik aliyorum veriyorum listeyi verirsen cok sevinirim cnm ya

SABAH
2 orta dilim ekmek, 2 kibrit kutusu kadar beyaz veya kaşar peynir, 4-5 adet zeytin, 2 yemek kaşığı kadar pekmez veya reçel, domates, salatalık, biber.

ARA
1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmez ile), 5 adet tuzlu bisküvi, 1 adet meyve.

ÖĞLE
1 kase çorba ,1 porsiyon etli sebze yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 2 orta dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 adet meyve.

ARA
1 porsiyon tatlı (şerbetli tatlılar daha etkili oluyo)

AKŞAM
1 kase çorba, 1 porsiyon kurubaklagil yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 100 gram ızgara et, ton balıklı salata, 2 orta dilim ekmek, meyve.

GECE
1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmezle), 4-5 adet bisküvi, meyve.
birebir aynısını uygulamanız gerekmez.bir gün ızgara et yerseniz diğer gün tavuk da olur.
Birde günde 2 defa şunu yaptım 5 tane bisküvi 5 adet fındık 1 çay kaşığı hindistan cevizi 1 kaşık bal ve 2 top dondurma rondodan geçir süte karıştır iç aşırı kalori yüklüdür.günlük harcadığınız kalorinin fazlasını alınca basarılı olunuyo.

tesekkur ederim cnm . basliyim bakiyim duzenli bi sekilde devam edersm alirim ins. sagol cnm.

kızlar size tavsiyem spora gidin öyle kilo alabilirsiniz geçtiğimiz yaza kadar 43 kiloydum boyum 1,65 tam bir yürüyen iskelettimsonra spora gitmeye karar verdim spor metobolizmayı yavaşlatıyo çünkü spora giderken bi yandan da hocamın verdiği listeyi uyguladım ve sonuç mükemmel oldu şu anda 52 kiloyum gören tanıyamıyo ne kadar güzelleşmişsin diyolar üstüme göre kıyafet bulabiliyorum artık etrafımdaki insanlar dalga geçemiyo o kadar mutluyum ki 22 yaşındayım ilk defa kendimle bu kadar barışık bi insan oldum herşeyin başı azim kızlar 6 ay boyunca bıkmadan usanmadan hergün yemek listesini uyguladım dışarı bile çıkamıyodum yemekleri saatle yediğim için insan kafasına koyduktan sonra herşeyi yapabilir size tavsiyem kararlı olun ve diyet listeniz varsa listeyi aksatmadan uygulayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…