kilo almak isteyen arkadaşlar ne yesem ne yapsam alamıyordum ...doğum yaptım önceki kilomunda altına düşmüştüm ...kesinlikle az hareket bol yemekle bu iş tamamdır.
46 kilodan 50 ye çıktım şimdi 4 kilo daha alayım bu iş tamamdır ....
istediğinizi yeyin eğer hareketli bir yapınız varsa olmuyor bu iş tamamiyle az hareket edin işlem tamamdır :lepi::lepi::lepi:
selam canım senın adına cok sevındım benım sorunum aslında esımle ılgılıkendısı zayıf ve bundan cok sıkayetcıyım canım acaba ne yaptıgın soylermısın sımdıden sagol byy
Yerinde olmak için herşeyimi verirdim ben boshayallersmile gece yemek ye ağır şeyler hamburger filan ye yiyiyp yiyip yat daha ne canım tatlı ye baklava ye cokacimcoook
arkadaşlar bende çok zayıftım iki çocuktan sonra koşturmaktan daha da zayıflamıştım.birsürü vitamin balık yağı polen bitkisel ilaçlar hiçbişey fayda etmemişti.sonra interneten bi diyet listesi buldum.aynen uyguladım.ilk hafta 500 gr.aldım.her pazartesi kilomu tartıp yazdım.her hafta en az 1 kilo almaya başladım.51 kiloyla başladım diyete 59 a kadar devam ettim.diyeti bırakalı 1 sene oldu kilo vermedim geriye ama yinede hep dikkat etmek gerekiyo.her an verebilirim metabolizmam hızlı çalışıyomuş çünkü.doğru dürüst yemek yiyemediğim zaman bile en azından bir avuç fındık yiyorum.yada kalorisi yüksek herhangi bişey.susamlı bisküvi falan yani.isteyen olursa diyet listesini veririm.azimle 1-2 ay uygulayın oluyo.buaralar yine diyete başlamayı düşünüyorum.zayıf insanların psikolojisi bu sanırım herkes çok iyisin desede zayıf hissediyosun işte.boyum uzun o yüzden 3 kilo daha alsam çok daha iyi olur gibi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?