yaşasın vintage !

kkontess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
21.108
4
0
Kocaeli
yeni bir giyim topiği ile karşınızdayım canlar:39:

alışveriş çılgınlığım ve modaya ilgim sebebiyle gözlemledim ki ekoseler,danteller almış başını gitmekte...

ben de daldım anne dolabına :76:

bi kaç parça buldum,has vintage 70s :23:

fakat ben biliyorum ya hani eski olduklarını:31:insanlar da anlar,garipser mi diye çekiniyorum kullanmaya...

sizlere danışmak istedim, eski görünümlü olanları beraber eleyelim :15:

kalanları nasıl kombinleriz diye düşünelim:39:

(sizlerin de varsa böyle has vintage'leriniz,ekleyebilirsiniz kuşlarım):12::87:

özellikle koton'da gördüğüm bu büyük kareli ekoselerin uzun ceket modeli varmış bizde...
(kotondakiler gömlekti)

koyu renk jeans ile hoş olur diye düşündüm.
kırmızı ayakkabı belki :17:

olur mu sizce de?

fakat ben biliyorum ya hani eski olduklarını:31:insanlar da anlar,garipser mi diye çekiniyorum kullanmaya...

Canım kimsenin garipseyeceğini sanmıyorum. zaten bu sene bu tarz şeyleri çok giyiyorlar. Çoğu mağazadada bu tarz şeyler mevcut. Bence eğer yıpranma falan yoksa gayette giyebilirsin. (Fotoğraflardan anladığım kadarıyla yıpranma yok gibi gözüküyor)
Benimde annemin 38 beden bünyesine cukkadanak oturan eski ceketleri narin tombul vücuduma olsaydı giyerdim :60:
Ayrıca bu cekete bayıldım aşık oldum :69:

yine bir ekose...
bu defa kaşeden :71:

Son düzenleme:
canım ben dün pazara çıktım şu hanihavuç pantolonlar var ya onlardan denedim bitane hani çok moda olanlardan ince kemerli filan oralarda da vardır ama almadım sence nasıl kombinlerim onu altına babet düşündüm ama bilemedm şahsen sonra vazgeçtim ama aklım kaldı modası geçermi bu yıl alırımda dolab bekçisi olur mu diye düşünüyorum:31:

bence cok iyi bir fikir, gömlegi cok güzel kombinleyebilirsin..
sadece gömlegin dügmelerini degistir derim ben, beyaz degilde daha farkli bir renk olursa daha güzel olur bence.. :34:

canım ben dün pazara çıktım şu hanihavuç pantolonlar var ya onlardan denedim bitane hani çok moda olanlardan ince kemerli filan oralarda da vardır ama almadım sence nasıl kombinlerim onu altına babet düşündüm ama bilemedm şahsen sonra vazgeçtim ama aklım kaldı modası geçermi bu yıl alırımda dolab bekçisi olur mu diye düşünüyorum:31:

benim tüm pantollarım havuç oldu :1:
çok rahat kullanıyorum
converse ile de topuklu ile de giyilebilirler
1tane al,bulunsun :71:

bence cok iyi bir fikir, gömlegi cok güzel kombinleyebilirsin..
sadece gömlegin dügmelerini degistir derim ben, beyaz degilde daha farkli bir renk olursa daha güzel olur bence.. :34:

evet evet düğmeler kötü,maviymişler de renkleri atmış tabi haliylee:61:
lacivert hoş olabilir sankim di mi :69:

bencede gömlegin düğmeleri değişmeli ve kot deilde taytlarla dene derim ben :34: gömlek uzun oldugu için pantalonla boyunu daha kısa göstericektir ..
hatta mevcuysa dolabında lacivert veya koyu yeşil taytla çok gzel olabilir :16: düğmeleride ona göre değiştirirsin :98:
ama ceketi pek begenmedim büyük olmazmı bu sana :69:

özellikle koton'da gördüğüm bu büyük kareli ekoselerin uzun ceket modeli varmış bizde...
(kotondakiler gömlekti)

olur mu sizce de?

Ayy bunu nasıl kombinlemedin bu güne kadar :52::57::57: koyu jeans ama siyah değil. Dediğin gibi kırmızı ayakkabı yada sporlaştırmak istersen kırmızı converse :31: çantanı kırmızı tonlarında değilde koyu tercih edebilirsin. Çantada kırmızı olursa hööh yanii :53::9: bu gömleklerden kotonda var ama daha kısası hiçte 'eski' kavramına uymuyor. Birde düğmeler değişmelii iş tamamdır.Çabuk kombinle bakıcam :57:

Son düzenleme:
(kotondakiler gömlekti)

olur mu sizce de?

RuhPastası'cım, yoğun olmaya aday içerikli bir konu. Zira vintage modası ev aksesuarlarına kadar severek kullanılıyor artık. Hadi Bismillah...

Canım bu kareli gömleğimsi üstü eminim çok güzel kombinlersin,. Ayrıyeten seks bir ev kıyafeti de olabilir, kumaşı uygunsa gecelik niyetine
yada salaş bir pazar kıyafeti. Kotsuz, taytsız, cinsiz,

bencede gömlegin düğmeleri değişmeli ve kot deilde taytlarla dene derim ben :34: gömlek uzun oldugu için pantalonla boyunu daha kısa göstericektir ..
hatta mevcuysa dolabında lacivert veya koyu yeşil taytla çok gzel olabilir :16: düğmeleride ona göre değiştirirsin :98:
ama ceketi pek begenmedim büyük olmazmı bu sana :69:

ceket büyük olmuyor , cuk oturuyor :1:
askıda büyük görünüyor:8:

taytla giyersem sadece bunu giyerim ama ben kot + badi üzerine bu diye düşünmüştümmm:78:

Ayy bunu nasıl kombinlemedin bu güne kadar :52::57::57: koyu jeans ama siyah değil. Dediğin gibi kırmızı ayakkabı yada sporlaştırmak istersen kırmızı converse :31: çantanı kırmızı tonlarında değilde koyu tercih edebilirsin. Çantada kırmızı olursa hööh yanii :53::9: bu gömleklerden kotonda var ama daha kısası hiçte 'eski' kavramına uymuyor. Birde düğmeler değişmelii iş tamamdır.Çabuk kombinle bakıcam :57:

yok asla siyah değilllll
laciverti kastetmiştim ben koyu derkenn:38:

daha dün tanıştık,ondan kombinleyemedim bugüne kadar :60:

RuhPastası'cım, yoğun olmaya aday içerikli bir konu. Zira vintage modası ev aksesuarlarına kadar severek kullanılıyor artık. Hadi Bismillah...

Canım bu kareli gömleğimsi üstü eminim çok güzel kombinlersin,. Ayrıyeten seks bir ev kıyafeti de olabilir, kumaşı uygunsa gecelik niyetine
yada salaş bir pazar kıyafeti. Kotsuz, taytsız, cinsiz,

seksi ev kıyafeti mi abow:27::1:

Back
X