yine annem, bir onceki actigim konu gibi. yine benden nefret ediyor. cok kotu davraniyor bana hicbir sey yapmiyorum. artik dayanamiyorum kendimi hirpalamak istiyorum. belki de abartiyorumdur ama yoruldum resmen konuscak halim bile yok. simdi kavga ettigimiz icin beni aclikla cezalandirdi tabi ben de kendimi aclikla cezalandiriyorum.
nasi bi ailede yasiyorum bilmiyorum. ikisi de birbirini cok kotu aldatti. annem babami babamin yakin arkadasiyla ve dukkanda calisan bi adamla aldatti. ve o adam hala bazen bize misafirlige gidiyor. hicbisey olmamis gibi davraniyorlar bunlari bildikce ben daha cok igrenc hissediyorum. babamin da eskiden sevgilisi varmis. bunlari ailede tek bilen benim ustumde cok buyuk bi yuk var gibi hissediyorum.
Kaç yaşındasın ? Üniversite okuyorsan yurda çıkabilirsinyine annem, bir onceki actigim konu gibi. yine benden nefret ediyor. cok kotu davraniyor bana hicbir sey yapmiyorum. artik dayanamiyorum kendimi hirpalamak istiyorum. belki de abartiyorumdur ama yoruldum resmen konuscak halim bile yok. simdi kavga ettigimiz icin beni aclikla cezalandirdi tabi ben de kendimi aclikla cezalandiriyorum.
nasi bi ailede yasiyorum bilmiyorum. ikisi de birbirini cok kotu aldatti. annem babami babamin yakin arkadasiyla ve dukkanda calisan bi adamla aldatti. ve o adam hala bazen bize misafirlige gidiyor. hicbisey olmamis gibi davraniyorlar bunlari bildikce ben daha cok igrenc hissediyorum. babamin da eskiden sevgilisi varmis. bunlari ailede tek bilen benim ustumde cok buyuk bi yuk var gibi hissediyorum.
Babaya alıştık da annenin aldatması bana çok tuhaf geliyor . Kız napsın ? Tutunacak dalı yok. İki taraf da toksik.Hiç umursama ne yapıyorlarsa kendilerine.
Sen uzak dur bırak pisliklerinde boğulsunlar.
Evet canım.. Benim için de çok ütopik bir şey..Babaya alıştık da annenin aldatması bana çok tuhaf geliyor . Kız napsın ? Tutunacak dalı yok. İki taraf da toksik.
Aynı fikirdeyim. Okusun iş hayatı olsun, düzgün aileyi de kendisi kursun . Allah büyüktür bir çıkış yolu gösterir. Çabalasın ve allaha bıraksın gerisiniAnne en güvendiğin Liman olmalı insanın. Yaşadığın hayalkırıklığı çok anlaşılır. Değerlerin yerle bir ve sen kaldıramıyorsun. Dua et sana çok güzel bir hayat versin diye Allah a .
Bırak kendi vicdanlarına onları.
Kendi hayatına bak . Çalışıyon mu okuyon mu krndi geleceğini kur. En güzeli senin olsun.