• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşayamıyorum

geceninseri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-3
Puanlar
1
yine annem, bir onceki actigim konu gibi. yine benden nefret ediyor. cok kotu davraniyor bana hicbir sey yapmiyorum. artik dayanamiyorum kendimi hirpalamak istiyorum. belki de abartiyorumdur ama yoruldum resmen konuscak halim bile yok. simdi kavga ettigimiz icin beni aclikla cezalandirdi tabi ben de kendimi aclikla cezalandiriyorum.

nasi bi ailede yasiyorum bilmiyorum. ikisi de birbirini cok kotu aldatti. annem babami babamin yakin arkadasiyla ve dukkanda calisan bi adamla aldatti. ve o adam hala bazen bize misafirlige gidiyor. hicbisey olmamis gibi davraniyorlar bunlari bildikce ben daha cok igrenc hissediyorum. babamin da eskiden sevgilisi varmis. bunlari ailede tek bilen benim ustumde cok buyuk bi yuk var gibi hissediyorum.

yine annem, bir onceki actigim konu gibi. yine benden nefret ediyor. cok kotu davraniyor bana hicbir sey yapmiyorum. artik dayanamiyorum kendimi hirpalamak istiyorum. belki de abartiyorumdur ama yoruldum resmen konuscak halim bile yok. simdi kavga ettigimiz icin beni aclikla cezalandirdi tabi ben de kendimi aclikla cezalandiriyorum.

nasi bi ailede yasiyorum bilmiyorum. ikisi de birbirini cok kotu aldatti. annem babami babamin yakin arkadasiyla ve dukkanda calisan bi adamla aldatti. ve o adam hala bazen bize misafirlige gidiyor. hicbisey olmamis gibi davraniyorlar bunlari bildikce ben daha cok igrenc hissediyorum. babamin da eskiden sevgilisi varmis. bunlari ailede tek bilen benim ustumde cok buyuk bi yuk var gibi hissediyorum.

Annenle babanın arasındaki ilişkide olan biten şeyler, onların karı kocalığı seni ilgilendirmiyor.

Sen onların anne ve baba olarak davranışlarına bakacaksın. Bu kendini odaya kapatmalar en geç 20lerin başında son bulmalı. İlerletme bu huyunu.

Git yemek hazırla kendine yemek ye. Liseli gibi triplere de girme böyle o bunu yaptı şu şunu yaptı diye.

birçok kişinin ailesi öyle benim de ailemin hiç umrunda olmadım mesela ama artık kendi başıma yaşamayı öğrendim

Kaç yaşındasın ? Üniversite okuyorsan yurda çıkabilirsin

Hiç umursama ne yapıyorlarsa kendilerine.

Sen uzak dur bırak pisliklerinde boğulsunlar.
Babaya alıştık da annenin aldatması bana çok tuhaf geliyor . Kız napsın ? Tutunacak dalı yok. İki taraf da toksik.

Babaya alıştık da annenin aldatması bana çok tuhaf geliyor . Kız napsın ? Tutunacak dalı yok. İki taraf da toksik.
Evet canım.. Benim için de çok ütopik bir şey..
Böyle ahlaksız ana - baba"nın çocuğuna faydası da olmaz.

O ana hala adamı evinde misafir ediyorsa adam kıza da asılabilir. Anası neyse kızı da odur kafasına girer

Ahlaksızlıklarının bedelini ne yazık ki çocuklar ödüyor.

Anne en güvendiğin Liman olmalı insanın. Yaşadığın hayalkırıklığı çok anlaşılır. Değerlerin yerle bir ve sen kaldıramıyorsun. Dua et sana çok güzel bir hayat versin diye Allah a .
Bırak kendi vicdanlarına onları.
Kendi hayatına bak . Çalışıyon mu okuyon mu krndi geleceğini kur. En güzeli senin olsun.

Anne en güvendiğin Liman olmalı insanın. Yaşadığın hayalkırıklığı çok anlaşılır. Değerlerin yerle bir ve sen kaldıramıyorsun. Dua et sana çok güzel bir hayat versin diye Allah a .
Bırak kendi vicdanlarına onları.
Kendi hayatına bak . Çalışıyon mu okuyon mu krndi geleceğini kur. En güzeli senin olsun.
Aynı fikirdeyim. Okusun iş hayatı olsun, düzgün aileyi de kendisi kursun . Allah büyüktür bir çıkış yolu gösterir. Çabalasın ve allaha bıraksın gerisini

Siz nasıl ögrendiniz annenizin babanizi aldattığını ve babanız biliyormu aldatıldığını.

Kaç yaşındasınız öncelikle? İşe girip başka bi muhite taşınmanız gerekiyor 18den büyükseniz. küçükseniz de sosyal hizmetlere başvurun derim. Bi çocuğu aç bırakmak apaçık ihmaldir. Bi youtube kanalı önereyim size, “benizels” benzer hikayeniz var. Annesi de benzer karakterde. Size ilham olacağını düşündüm. İnsta da var.

Baktım da 22 yaşındaymışsınız. Küçük değilsiniz ama yaşadıklarınızdan dolayı kurban psikolojisine girmiş gibisiniz. Siz artık bi yetişkinsiniz. Annem beni aç bırakıyor diyip katlanmak zorunda değilsiniz. Kendi yemeğinizin parasını kazanacak yaştasınız. Ayrıca uzaktan okuyorum yazmışsınız. Tam zamanlı bi işe girip bi ev arkadaşı bulup eve çıkabilirsiniz. Eve çıkma şu ekonomide çok mümkün değil belki ama en azından kendiniz kazanıp kendiniz yiyebilirsiniz. Şikayet ediyorsunuz evet ama çözüm düşündünüz mü hiç? Ablam var demişsiniz ablanız yardımcı olamaz mı?

Ne oldu kendini açlıkla cezalandırdın herşey yoluna mı girdi??? Küçük çocuk değilsin oturup odalarda kaderine ağlamayı bırak,ya bu bataklıktan çabalar çıkarsın ya da ananın babanın kırıklarından birinin akrabasına gelin olursun.Tamam artık anadan babadan hayır yok anladın ,eee sonuç? yok çünkü kaderine küfredip,tüm suçu yanlış ailede doğmaya atmak daha kolay,oturup buradan leke ve darbe almadan nasıl çıkarım diye düşünmek yok, kaderini nefret ettiğin insanların eline bıraktın sence sonuç ne olacak hadi bir düşün istersen.......

Back
X