Yaşayan anneler akıl verin

Mine masal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
14
3
1
35
kızlar lütfen bi akıl verin 17 haftalık hamil tim pazartesiden beri uyuyamıyorum içim çıkıcak gibi sıkıntı nefes darlığı önce direndim ama sonra doktora gittik bugün anksiyete dedi pasiflora şurubunu verdi çok hafif dedi ama korkuyorum bebeğe zararı olursa diye ama içmesem daha zarar iştahım bitti gibi ağlayıp ağlayamıyorum lütfen bu durumda olan ya da geçiren anneler bir akıl verin

kızlar lütfen bi akıl verin 17 haftalık hamil tim pazartesiden beri uyuyamıyorum içim çıkıcak gibi sıkıntı nefes darlığı önce direndim ama sonra doktora gittik bugün anksiyete dedi pasiflora şurubunu verdi çok hafif dedi ama korkuyorum bebeğe zararı olursa diye ama içmesem daha zarar iştahım bitti gibi ağlayıp ağlayamıyorum lütfen bu durumda olan ya da geçiren anneler bir akıl verin
hamileliğin ilk doneminde mide bulantısı, yorgunluk vs normal. Nefes darligi icin Göğüs hastaliklari uzmanına gittiniz mi, astım vs olabilir mi?

İlk gebeliğinizse ve zayıf hamilelerdenseniz ben 45 kilo ile hamile kalmıştm bebeğin büyümesi ile 16 17. Haftalarda nefes darlığı olabiliyo benim oğlan ayaklarını yukarı doğru uzatıp tekmeliyodu nefesim kesiliyodu sanki eğer dediklerim sizde yoksa bencede göğüs hastalıkları uzmanına görünün geçmiş olsun

canım benimde ilk hamilelikte bebeği kaybetme durumuyla karşı karşıya kalınca pasiflora icmistim hiç bi zararı yok bitkisel bisey için rahat olsun

Bende de olmuştu sanki evdeki tüm oksijen bitmişti nefessiz kalmıştım klimayı açtırmıştım eşime şuaralar yok

Back
X