- Konu Sahibi tatli.cadi
-
valla bekarım keşke bilgim olsa arkdasım yardımcı olmak isterdim.artık ilerde senin bana bir yardımın olur belki...İnşallah hayırlısıyla bir bebişin olur canım...
kistler adeti bozmaz diiye biliyorum..kistin bulunduğu bölge hamile kalmanız için önemli sanırım..ve ilaçtan dolayımı oldu kesin araştırmanızı tavsiye ederim...
sevgiler..
mrb kızlar ben bu ay ikinci kez klomen kullandım geçen ay yumurtalıklarım ii gelişmişti ama bu ay klomen bende kistcikler yapmış...dr um bana düzenli ilişkiye girin belki önümüzdeki ay hamile kalabilirsin dedi sizler arasın da bu konuyu bilen yada başına gelen varmı?gerçekden önümüzdeki ay bebiş olurmu ben yumurtladığım günü nasıl bilicem kist adeti bozmayacakmı kızlar bilgilerinize ihtiyacım var.....:uhm:
alin -mavi ay ve beyaz hepinize tşk ederim kistlerim şu ebatta aynen dr un yazdığı şekilde sağover 38*25mm boyutunda mm kistler solover 40*25mm boyutunda mm kistler mevcut büyükmü küçükmü bilmiyorum valla yazan bu bende biraz önce hayıt tohumu aldım içmeye başladım sizce bana yumurlamama yardımcı olurmu?tok karnına günde 2 kere içicem zararı olmaz demi?kızlar iyiki varsınız sağolun tekrar
alin -mavi ay ve beyaz hepinize tşk ederim kistlerim şu ebatta aynen dr un yazdığı şekilde sağover 38*25mm boyutunda mm kistler solover 40*25mm boyutunda mm kistler mevcut büyükmü küçükmü bilmiyorum valla yazan bu bende biraz önce hayıt tohumu aldım içmeye başladım sizce bana yumurlamama yardımcı olurmu?tok karnına günde 2 kere içicem zararı olmaz demi?kızlar iyiki varsınız sağolun tekrar
klomenin adini bile duyunca tuylerim diken diken oluyor. gecen sene bir kere kullandim ve catlatma ignesine ragmen bende kist yapti. bir sonraki ay reglimle beraber attim ama regl duzenim bir daha kendine gelemedi. saat gibi isleyen bedenimin dengesi bozuldu ve simdide erken menopozla karsi karsiyayim.
umarim senin bebisinin gelmesine yardimci olur.a.s.
mrb kızlar ben bu ay ikinci kez klomen kullandım geçen ay yumurtalıklarım ii gelişmişti ama bu ay klomen bende kistcikler yapmış...dr um bana düzenli ilişkiye girin belki önümüzdeki ay hamile kalabilirsin dedi sizler arasın da bu konuyu bilen yada başına gelen varmı?gerçekden önümüzdeki ay bebiş olurmu ben yumurtladığım günü nasıl bilicem kist adeti bozmayacakmı kızlar bilgilerinize ihtiyacım var.....:uhm:
merhaba cnm aynı durumu ben tedavimin ikinci ayında yaşadım.ilk ayda 7 yumurtam oluşmuştu tabi tedavi iptal oldu.iknci ayda ise biri 5 biri 3cm kistlerim vardı.dr um moralini bozma bu tedavide olabilecek şeyler bu kistler hamileliğe engel değil gebelik oluşabilir demişti.benim olmadı ama senin neden olmasın.karamsarlığa kapılma diğer ay kistlerin adetle atılır zaten.
yok artık klomen kullanmıyorum p.tesi bitti şimdi diğer adetime kadar ilaç kullanmayacağım sence hayıt tohumu zarar verebilirmi ne dersin kullanmayayımmı?olmazsa akşam bide dr ma sorayım...sen ne kullanıyordun işe yaradımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?