oncelıkle durumuna cok uzuldum

kımın basına gelse zor zamanlar gecırır ve evlılık cok zorlu bır süreç bız bayanlar herseyı sorun edebiliyoruz detaycı olduğumuz ıcın her ayrıntıyı gözden kaçırmıyoruz. erkekler bızım gibi değil onlar sıkılmaya daralmaya gelmiyor. belkıde senden kaynaklı bı sebepten dolayı evlılıkten korktu yada başka bı sebep. ama sunu unutma kımse vazgecılmez degıldır. bırde surdan bak olaya senı sevdıgını soyluyo ama başkasıyla sozlu ve onunla evlenecek. ayrıca o kızı da aldatıyor. o kızı sevmese bıle aldatması ve yınede evlenmek ıstemesı bırazda onun karakterını ortya koyuyor. ya senınle evlendıgınde sen umduğunu bulamasaydın ya senı de aldatsaydı bence böyle dusun... rabbime dua et belkıde hayırlı degılmıstır ve rabbım senı bı yanlıştan dondurmuştur. yasın kaç bılmıyorum ama emın ol daha cok sevecegın ve sevılecegın ve senden ondan bundan sebeplerle ayrılmayacak bırı çıkacaktır karsına...[/QU
herkeste olan durumlardı ama sorun kedniydeydi bitmesi gereken birdurum yada düzelmeyecek şeyler yoktu korktu kaçtı ayrıldıktan sonra görüşmesi zaten beni mahvetti güzel şeyleri hep hatırlattı canı isteyince tabi detayları anlatmadım anlatsam kesinlikle herkes bırak değmez karaktersiz diyecek biliyorum yanlış ama sevdim bi tek onla evlilik düşündüm 31 yaşındayım herşeyimiz hazırdı gelinlik bile güzel hayaller kurunca insan vazgeçemiyo benle evlilik dışında hayatında olmamı istedi olmayınca başkasına yöneldi kızda hiçbişeyine karışmıyo rahat olduğunu düşünüyo tabi kızada saygılı olunca sorun olmaz canım yanıyo bitiyorum ama ondanda gecemiyorum şasırdım artık kendimi unuttum nasıl biriyim hatırlamıyorum herşeyim o oldu

((((