• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşayan bir ölüden farkım yok :((((

valla hiçbir erkek zoraki bir kızla birlikte olmaz. yok saygıymış yok bilmem ne. sizi de hayatında tutmak için böyle kıvırıyor. ne zorunluluğu varmış? kız hamile mi? hiçbir zorunluluğu yok. yalan.

bir kendinize gelin ya. arabeske bağlamayın hemen. tamam aşk acısı çok zordur. insan yemeden, içmeden kesilir ama sınavlara çalışamıyorum filan demişsiniz. bir kaç yıla üzülürsünüz değmeyen adam için hayatınızı bu kadar savsakladığınıza. daha ne adamlar, ne aşklar olur. biraz umut, biraz nefes yeter.

herkeste olan durumlardı ama sorun kedniydeydi bitmesi gereken birdurum yada düzelmeyecek şeyler yoktu korktu kaçtı ayrıldıktan sonra görüşmesi zaten beni mahvetti güzel şeyleri hep hatırlattı canı isteyince tabi detayları anlatmadım anlatsam kesinlikle herkes bırak değmez karaktersiz diyecek biliyorum yanlış ama sevdim bi tek onla evlilik düşündüm 31 yaşındayım herşeyimiz hazırdı gelinlik bile güzel hayaller kurunca insan vazgeçemiyo benle evlilik dışında hayatında olmamı istedi olmayınca başkasına yöneldi kızda hiçbişeyine karışmıyo rahat olduğunu düşünüyo tabi kızada saygılı olunca sorun olmaz canım yanıyo bitiyorum ama ondanda gecemiyorum şasırdım artık kendimi unuttum nasıl biriyim hatırlamıyorum herşeyim o oldu :KK43:((((
Sana diyecek laf bulamıyorum

ortada bir söz var.
adam kiminle yola devam edeceğinin kararını vermiş.
bu saatten sonra sizde kendi yolunuza bakın.

Ne kadar muhteşem bir adammış ki sırf iyi biri diye ayrılamıyor diğer kızdan.
Yarın artık sırf iyi kız diye bebe de yapar sanırım.
Olsun ya sen sev bu adamı hep çok sev.
Belli ki çok çok süpersonik bir adam.

Kız seni gerçekten sevse 7 cihanı karşısına alırdı. Kendine yazık etme vallahi aç gözünü buından adam olmaz nasibin değilmiş demekki. İlişkini kes su pislik herifle. Hem karnı doysun hem pastası dursun ohhh !!! :KK20:

Soylemesi kolay uygulamasi zor ceken bilir baskasi olsa bende sizin yorumlarinizi yapardim is kendine gelince kalbine soz geciremiyosunuz evet kendine yol cizdi ama emin olmadan kararsizlik icinde dogru oldugunu saniyo sevgi olmadan evlilik ne kadar yurur ki sadece saygiyla mutlu gorunur ama icinde mutsuz olur menfaatlerini secti iste tam sozlude degiller tanisma oldu o kadar yuzuk falan takilmadi ben gorusmuyorum o ariyodu konusmadigim zamanda oldu insan ne yasadigini kendi bilir herseyi denedim unutmak icin ama olmadi olan bana oldu farkindayim toparlamam lazim hayatima devma etmem lazim keske olabilse bunlar kesip atamiyo insan bi batakligin icindeyim ne batiyorum ne cikabiliyorum cirpiniyorum sadece :(((

Soylemesi kolay uygulamasi zor ceken bilir baskasi olsa bende sizin yorumlarinizi yapardim is kendine gelince kalbine soz geciremiyosunuz evet kendine yol cizdi ama emin olmadan kararsizlik icinde dogru oldugunu saniyo sevgi olmadan evlilik ne kadar yurur ki sadece saygiyla mutlu gorunur ama icinde mutsuz olur menfaatlerini secti iste tam sozlude degiller tanisma oldu o kadar yuzuk falan takilmadi ben gorusmuyorum o ariyodu konusmadigim zamanda oldu insan ne yasadigini kendi bilir herseyi denedim unutmak icin ama olmadi olan bana oldu farkindayim toparlamam lazim hayatima devma etmem lazim keske olabilse bunlar kesip atamiyo insan bi batakligin icindeyim ne batiyorum ne cikabiliyorum cirpiniyorum sadece :KK43:((

Canım benim haksızlığa uğruyorsun ama adamı hertürlü öyleydi böyledi aslında böyle olsun istemedi ailesinden çekiniyor diye kalbinde beyninde aklamaya çalışıyorsun. Bak sen üzülürken herif başkasını bulmuş bile. Hiçbir kadın bu kadar değersiz değil. Kendi değerini farket ve yokmuş gibi olmamış gibi davran. Ya farzet ki öldü gitti herif napacaz? Kendini işine gücüne başka uğraşlara ver. Hiçbir erkek için kendimizi paralamamıza değmiyor.

kız nasıl ayrılır bundan oda belliki körü körüne sevmiş yanlışlarını yalanlarını bilmiyor iyi niyetli aldatıldığını öğrense ayrılırmı başınıza geldimi yakınlarınızla gördünüzmü böyle bir insan ne olursa vazgeçer

Kız ayrılsa ne olacak yeni birisini bulur . Seni istemiyor istese başkası ile evlenme hayalimi kurar . Yababileceğiniz en iyi şey onla görüşmemek .

Soylemesi kolay uygulamasi zor ceken bilir baskasi olsa bende sizin yorumlarinizi yapardim is kendine gelince kalbine soz geciremiyosunuz evet kendine yol cizdi ama emin olmadan kararsizlik icinde dogru oldugunu saniyo sevgi olmadan evlilik ne kadar yurur ki sadece saygiyla mutlu gorunur ama icinde mutsuz olur menfaatlerini secti iste tam sozlude degiller tanisma oldu o kadar yuzuk falan takilmadi ben gorusmuyorum o ariyodu konusmadigim zamanda oldu insan ne yasadigini kendi bilir herseyi denedim unutmak icin ama olmadi olan bana oldu farkindayim toparlamam lazim hayatima devma etmem lazim keske olabilse bunlar kesip atamiyo insan bi batakligin icindeyim ne batiyorum ne cikabiliyorum cirpiniyorum sadece :KK43:((
Doğru yoldasın bence.
Aynen devam et.

en çok kendinizi sevin.. en çok kendinize değer verin..
kapatın o defteri, yaranız elbet kapanır..

Evet cok buyuk haksizliga ugradim haketmedigim ne varsa yasadim cok zor gercekten yapilmasi gerekeni bende biliyorum ama olmuyo iste tek istedigim onunla olmak kizin ayrilmasi konusunda yardiminizi istedim hepimiz bayaniz kisililigimizi biliriz nasil bisey olurda ayrilir kotu olarak algilayabilirsiniz ama caresizlik insana herseyi dusunduruyor :(((

Evet cok buyuk haksizliga ugradim haketmedigim ne varsa yasadim cok zor gercekten yapilmasi gerekeni bende biliyorum ama olmuyo iste tek istedigim onunla olmak kizin ayrilmasi konusunda yardiminizi istedim hepimiz bayaniz kisililigimizi biliriz nasil bisey olurda ayrilir kotu olarak algilayabilirsiniz ama caresizlik insana herseyi dusunduruyor :KK43:((
Kadın sevilmediğini hissederse ayrılır zaten.
Senin ekstra bir şey yapmana gerek yok.
Sevgiline söyle; kadını dövsün,ona küfür etsin kadın durmaz zaten.
Ya da adam kadına seni sevdiğini söylesin bak bakalım neler olacak?

hissediyo ama kız kabullenmiş ayrılmak istemiyo ya sevdiği için yada doğuda görev yaptığı için istiyo ordan kurtulabilmek için bilemiyorum artık kızın ne düşündüğünü ama bağlı belli bırakacak gibi değil yaşıda küçük sabrım yetsede beklesem zaten pişman olacak sevdiğim adam tanıyorum ne ister ne istemez biliyorum ama sabrım kalmadı ki başkasıyla olması bile sevgimi azaltmıyo daha çok üzülüyorum gerçeği bilipte yapmacık şeylerini görünce daha çok canı yanıyo insanın :((((

Kadın sevilmediğini hissederse ayrılır zaten.
Senin ekstra bir şey yapmana gerek yok.
Sevgiline söyle; kadını dövsün,ona küfür etsin kadın durmaz zaten.
Ya da adam kadına seni sevdiğini söylesin bak bakalım neler olacak?

niye söylesinki kaybetmek istemez iyi biri ya evlenilcek ya daha ne görmüşki yaşı küçük büyüdükçe düşünceler değişir farkında bile değil anladığında çok geç olacak

niye söylesinki kaybetmek istemez iyi biri ya evlenilcek ya daha ne görmüşki yaşı küçük büyüdükçe düşünceler değişir farkında bile değil anladığında çok geç olacak
Allah aşkına senin yaşın büyük de ne oluyor?
Gerçekleri görebiliyor musun sanki?

Arkadaşım yani saf desem değilsin saftirik desem hiç değil.
Yahu adam resmen seni kandırıyor. Yok sevemiyormuş ama saygı duyuyormuş.
Demek ki sana, senin sevgine saygı duymadı.
Aç gözlerini seni kandırıyor. Kızı sevmediği falan yok.
Bu kadar arabesk yaşamayın hayatı ya.
Adam diyor ki aslında, senle takılalım ama nikahım onda olsun.
Yapmayın üzmeyin kendinizi. ADAM olsa ki çok zordur onu olmak.
aşığım dediği kadını düğüne ramak kala bırakmazdı.
Daha ne diyeyim ben

Allah aşkına senin yaşın büyük de ne oluyor?
Gerçekleri görebiliyor musun sanki?

aşkta mantık olmuyo sağlıklı düşünemiyosun yanlış olduğunu bile bile yapıyosun gözün bişey görmüyo böyle bişeyi yaşacağıma asla inanmazdım elinde olmuyo işte canını yaka yaka devam ediyor insan zor bir durumdayım söylediklerinizin hepsini bende düşünüyorum ama lafta kalıyo sadece konuşmak kolay yaşayana sormak lazım yaşayan bilir :(((

Arkadaşım yani saf desem değilsin saftirik desem hiç değil.
Yahu adam resmen seni kandırıyor. Yok sevemiyormuş ama saygı duyuyormuş.
Demek ki sana, senin sevgine saygı duymadı.
Aç gözlerini seni kandırıyor. Kızı sevmediği falan yok.
Bu kadar arabesk yaşamayın hayatı ya.
Adam diyor ki aslında, senle takılalım ama nikahım onda olsun.
Yapmayın üzmeyin kendinizi. ADAM olsa ki çok zordur onu olmak.
aşığım dediği kadını düğüne ramak kala bırakmazdı.
Daha ne diyeyim ben

hayatına iyi bir insan olarak ben girmişim olmamış şimdi bu son şansıymış bulamazmış başka evliliği yürütüp yürütemeyeceğini bile bilmiyo onunla ama o yolda gidiyor beni kandırdığı gibi kızıda kandırıyo işte :(((

aşkta mantık olmuyo sağlıklı düşünemiyosun yanlış olduğunu bile bile yapıyosun gözün bişey görmüyo böyle bişeyi yaşacağıma asla inanmazdım elinde olmuyo işte canını yaka yaka devam ediyor insan zor bir durumdayım söylediklerinizin hepsini bende düşünüyorum ama lafta kalıyo sadece konuşmak kolay yaşayana sormak lazım yaşayan bilir :KK43:((
Doğrudur...
Ben hiç aşık olmadığım için bilemiyorum...

Back
X