• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşayan bir ölüden farkım yok :((((

Aptal mi bu adam sizi sevse sizinle evlenir.Akraba cevresi baskisi vs hikayesi..
Anladim sizde sevmis uzulmussunuz ama kendinize.gelmelisiniz.Sizi.uzen bu nisanli.adamla.ne isiniz olur?
Basin tekmeyi

ara ara görüşmeler hep oldu o kızı soktu hayatına yine oldu kızla sözlenme değilde ailesiyle tanışma oldu yüzük takılmadı yani 2 hafta falan oldu face paylaştılar birlikte olduklarını bir hafta önce yine arayıp kalbim karardı kimseyi sevemiyorum sadece mantığım ve beynimle hareket ediyorum dedi ve benim yüzümdenmiş daha öncede mükemmel bir insan senin yüzünden sevemiyorum demişti sonra seni çok seviyorum ondan onu sevemiyorum falan filan ayrılık olduğu için tekrar olmazmış gelecekten korkuyo yani millet ne der anlaşamazsak falan ama kızı sevmediğini başkasınada söyledi sevemiyorum iyi bir insan evlensem saygıyla yürürmü evlilik onlada korkuları var ama çevresinden olumlu seyler alınca o ağır basıyo işte

kendi kararlarını veremeyen çevresinden etkilenen bir adamla gerçekten bir ömür mü paylaşmak istiyorsunuz..
üstelik korkak.. en sevmediğim erkek tipi ve en tehlikeli..
seni seviyor ama anlaşamazsanız millet ne der diye mi düşünüyor? kaç yaşında bu adam ? 15 mi ?
seni seviyor ama başkasıyla evlenip hayatının zehr olmasını göze alıyor öyle mi?

bu adamla yola çıkılmaz yolda bulduklarını yola çıktıklarıyla değişir ki öyle olmuş.. o kızı da evlendikten sonra gönlü kaydığı başka bir kıza değişir emin ol.. bir cacık olmaz bu adamcıktan..

O adam evlenecek ama senle değil tecrübe ile sabit.Ona saplandıkça daha çok batacak ve daha çok acı çekeceksin yine tecrübe ile sabit çünkü buna benzer bir olay ben de yaşadım çok pişman olacaksın onu beklersen daha çok beklersin ama o sana gelmez gelse de gelişi geliş olmaz.Arkadaşım dua et deki Rabbim hayırlı ise onu bana nasip değilse onu unuttaracak ve mutlu edecek beni üzmeyecek birini tez zamanda bana nasip et Aslında flimlerde romanlarda v.s. aşkı bize vazgeçlimez gibi gösteriyorlar aşkı biz büyütüyoruz gerçek hayat böyle değil demişsin ki Allah kalpleri birbirine ısındırıyor Rabbim büyük başka bir adamı kalbine ısındıramaz mı tekrar zannediyorsun hemen pılını pıtını topla tüm hızınla o adamdan kaç yoksa psiklojin bozulur toprlayamazsın önüne gelen kısmetleri değerlendir.Çünkü karşındaki ADAM değil şimdi arkanda durmuyor ise evlendiğinde hiçbir zaman arkanda durmaz kaçar gider senden utanıyor seni eşi olacak kapasitede bulmuyor sen ona yeterli değilsin ona göre tabii yanlış anlama .Belki seni arkadaşlarına anlatıp dalga geçiyor bile egosunu tatmin ediyor iki kız birden peşimde diye bak bir yüz verme kaç takla atacak çünkü ego tatminin de , bu adam kişiliksiz senin samimi duygularına karşılık o sadece senle eğleniyor
Rabbim yardımcın olsun dua edicem sana,Rabbim selamete çıkarsın

kızım ne kadar safsın yaa allah aşkına senden evlenemem diye ayrılıyor ama sevmediği bi kızla güyyaaa ailesi istedi diye evleniyor eminim sevmiyordur bak da gör sevmediği için çocukları da olur. allah aşkına hangi devirde yaşıyoruz bu kadar saf olmayın ya.

kızım ne kadar safsın yaa allah aşkına senden evlenemem diye ayrılıyor ama sevmediği bi kızla güyyaaa ailesi istedi diye evleniyor eminim sevmiyordur bak da gör sevmediği için çocukları da olur. allah aşkına hangi devirde yaşıyoruz bu kadar saf olmayın ya.

benim hikayem ve yaşadıklaırm çok uzun biraz anlatmaya çalıştım yargılamayın lütfen insan aşık olunca ve ilk defa olunca mantıklı olamıyor malesef :KK43:((((nişanlıydım severek olmuştu çok seviyodu beni benimle çok değişmişti ama düğün olaylarına girince sorunlar yaşamaya başladık değişti ve sonunda düğüne 1,5 ay kala ayrıldık çok sevmiştim hayatımı ona göre şekillendirmiştim kocaman bir boşlukta uçurumun kenarında kaldım gidecek bir yolum yoktu ama ayrılığı değiştiremedim bir süre sonra tekrar görüşmeye başladık bu aylarca sürdü keşke sevgili kalsaydık falan filan sevdiği istediği halde seninle evlenmem dedi ben ona hep sustum sadece yanında oldum bunaldı düzelince tekrar ister diye hep bekledim ama akrabalarını tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı kız çok iyiymiş ama sevemiyomuş saygı duyuyomuş benim yüzümden sevemiyomuş kız varken bile benimle görüştü aradı ama kızla sözlendi herkes biliyo artık ama hala sevemiyo mantıgıyla beyniyle hareket ediyomuş sevememisinin sebebi benmişim onunla evlenmeyi düşünüyo çıldıracam deli gibi hala onu istiyorum bu kız olmasaydı bana dönerdi ama çevresi yüzünden benle olmayacağını düşünüyo ayrıldık sonra tekrar olmaz düşüncesi kızı aldatıyo ama ona çok iyi davranıyo kızda buna doğuda görev yaptığı için ordan kurtulmak içinde olabilir karmakarışık oldu kusura bakmayın benim hikayem çok uzun malesef nasıl anlatacağımı bilemedim yaşadıklarım o kadar ağır ki aylardır ondan başka bişey düşünemiyorum o kadar çok seviyorum ki hayatımda ilk kez biriyle evlenmek istedim çok aşık oldum beraber mutluyduk hayatım mahvoldu ne sınavlarıma çalışabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çok acı çekiyorum o hiçbişeyden habersiz ben yaşamıyorum ne olur yardım edin kız nasıl ayrılabilir aldattığını öğrense ayrılırmı bu kızı bırakamaz sevmiyo ama iyi biri diye akrabalarından dolayı kendini mecbur hissediyor kızda bunu hiç sıkmayan sakin saf bir kız ilgisiz olmasına rağmen herşeyiyle kabul eden biri canım çok yanıya ne yapacağımı saşırdım yardımcı olurmusunuz sevdiğime kavuşmak istiyorum :KK43:((((((((
Bu işte hayır olsaydı zaten kopmazdı. Boşu boşuna zorlama derim. Birleşseniz de bu işten artık hayır gelmez. Bi an evvel irtibatını kesip önüne bakmaya başla boşuna zaman kaybı. Gün gelir unutur sonra da gülersin bu günlerine:KK69:

ne içiyorsunuz da bu kadar "saf" bir kafaya ulaşıyorsunuz? insan gerçekten hayret ediyor.
akraba baskısı olmasa bu gencecik delikanlı esas kızımıza dönermiş, ama zorla sözlendirilmiş vah vah..
canım benim o gence de çok yazık (!) valla.. bir eli yağda ötekisi balda. ikisiyle de çatır çatır görüşüyor, ötekine 19.yy'dan kalma bahanelerle elinde tutuyor berikini de evleneceğim sözlüyüm ayağına... bir erkek daha ne ister Allahım..hem duygusal hem de mantıksal tatmin oh yes...
açık seçik yazıcam ama banlanmak istemiyorum. sorumu yineliyorum, bu kadar "saftirik bir kafa" ya ulaşamak için ne içiyorsunuz?

bu adamdan vazgeçmeniz için o kızıda bırakıp sizinle evlenmesi sonra sizide evliyken aladatmasımı lazım anlamadımki ben...

Sizi seven adamı çarmıha gerseler bir vaşkasıyla nişanlayamazlar.
Geçin arkadaşım bu işleri. İkinizi birden idare ediyor işte.
Rezil herif.

onu sevmediğini mantığıyla hareket ettiğini bana değil başkasına söylüyor her söylediğinizde haklısınız boş bir insan değilim kendimi yetiştirdim mantıklı sağ duyulu biriydim hayat dolu neşeli umutlu pozitiftim ne olduysa aşık olduktan sonra oldu ilk birine evlilik yönünde evet dedim o kurulan hayaller yıkılınca enkazın altından çıkılmıyomuş yaşayınca anladım aşk acısını hiçbişey kalmıyomuş aptala dönüyomuş insan sizin söylediklerinizden fazlası var aklımda olması gerekende bırakmam boşvermem hayatıma devam etmem gel görki gönül buna engel mutluda olsam mutsuzda olsam son nefesimde o olsun istiyorum evlendikten sonra görüşecek değilim şimdi durum farklı değişebilecek bir durum var kendine gelse sağlıklı düşünce farkedecek herşeyi ama düşünmemeyi tercih ediyor işte Allah büyük kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz ne beddua ederim nede başka bişey ama gözyaşlarımı helal etmiyorum hesabını rabbime versin allahım bana sabır versin bu duyguları bize veren de o alacak olan da o :KK43:(((
çok merak ettim nerden biliyosun mantıklı düşünmediğini?
adam kendi rızası ile girmiş başka birine,seni bırakarak.
sen hala yok istemiyo aslında da vs. vs. kendin yazıp kendin inanıyosun.
31 yaş için çok havada duygular.
tamam üzülürsün üzül de bu kadar harap olmak niye.
aşk acısı da unutulur,geçer gider.ölüm acısı değil nihayetinde.

Sizi seven adamı çarmıha gerseler bir vaşkasıyla nişanlayamazlar.
Geçin arkadaşım bu işleri. İkinizi birden idare ediyor işte.
Rezil herif.
hay yaşa canım ya.
aynen.
somut bi engel de yokmuş ki adamı tutan.
seven adama hiçbirşey engel olamaz.
zorluklar olsa da mücadele eder,savaşır.
gidip hemen başka kızla sözlenmez.
konu sahibi arkadaş anlamamakta ısrar ediyor ama
gerçekler böyle...

Adam sana saygı duymuyor hala nasıl onu istersin?
Sevdigi kadını sahiplenemeyen adamdan koca mı olurmuş?

benim hikayem ve yaşadıklaırm çok uzun biraz anlatmaya çalıştım yargılamayın lütfen insan aşık olunca ve ilk defa olunca mantıklı olamıyor malesef :KK43:((((nişanlıydım severek olmuştu çok seviyodu beni benimle çok değişmişti ama düğün olaylarına girince sorunlar yaşamaya başladık değişti ve sonunda düğüne 1,5 ay kala ayrıldık çok sevmiştim hayatımı ona göre şekillendirmiştim kocaman bir boşlukta uçurumun kenarında kaldım gidecek bir yolum yoktu ama ayrılığı değiştiremedim bir süre sonra tekrar görüşmeye başladık bu aylarca sürdü keşke sevgili kalsaydık falan filan sevdiği istediği halde seninle evlenmem dedi ben ona hep sustum sadece yanında oldum bunaldı düzelince tekrar ister diye hep bekledim ama akrabalarını tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı kız çok iyiymiş ama sevemiyomuş saygı duyuyomuş benim yüzümden sevemiyomuş kız varken bile benimle görüştü aradı ama kızla sözlendi herkes biliyo artık ama hala sevemiyo mantıgıyla beyniyle hareket ediyomuş sevememisinin sebebi benmişim onunla evlenmeyi düşünüyo çıldıracam deli gibi hala onu istiyorum bu kız olmasaydı bana dönerdi ama çevresi yüzünden benle olmayacağını düşünüyo ayrıldık sonra tekrar olmaz düşüncesi kızı aldatıyo ama ona çok iyi davranıyo kızda buna doğuda görev yaptığı için ordan kurtulmak içinde olabilir karmakarışık oldu kusura bakmayın benim hikayem çok uzun malesef nasıl anlatacağımı bilemedim yaşadıklarım o kadar ağır ki aylardır ondan başka bişey düşünemiyorum o kadar çok seviyorum ki hayatımda ilk kez biriyle evlenmek istedim çok aşık oldum beraber mutluyduk hayatım mahvoldu ne sınavlarıma çalışabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çok acı çekiyorum o hiçbişeyden habersiz ben yaşamıyorum ne olur yardım edin kız nasıl ayrılabilir aldattığını öğrense ayrılırmı bu kızı bırakamaz sevmiyo ama iyi biri diye akrabalarından dolayı kendini mecbur hissediyor kızda bunu hiç sıkmayan sakin saf bir kız ilgisiz olmasına rağmen herşeyiyle kabul eden biri canım çok yanıya ne yapacağımı saşırdım yardımcı olurmusunuz sevdiğime kavuşmak istiyorum :KK43:((((((((
benim hikayem ve yaşadıklaırm çok uzun biraz anlatmaya çalıştım yargılamayın lütfen insan aşık olunca ve ilk defa olunca mantıklı olamıyor malesef :KK43:((((nişanlıydım severek olmuştu çok seviyodu beni benimle çok değişmişti ama düğün olaylarına girince sorunlar yaşamaya başladık değişti ve sonunda düğüne 1,5 ay kala ayrıldık çok sevmiştim hayatımı ona göre şekillendirmiştim kocaman bir boşlukta uçurumun kenarında kaldım gidecek bir yolum yoktu ama ayrılığı değiştiremedim bir süre sonra tekrar görüşmeye başladık bu aylarca sürdü keşke sevgili kalsaydık falan filan sevdiği istediği halde seninle evlenmem dedi ben ona hep sustum sadece yanında oldum bunaldı düzelince tekrar ister diye hep bekledim ama akrabalarını tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı kız çok iyiymiş ama sevemiyomuş saygı duyuyomuş benim yüzümden sevemiyomuş kız varken bile benimle görüştü aradı ama kızla sözlendi herkes biliyo artık ama hala sevemiyo mantıgıyla beyniyle hareket ediyomuş sevememisinin sebebi benmişim onunla evlenmeyi düşünüyo çıldıracam deli gibi hala onu istiyorum bu kız olmasaydı bana dönerdi ama çevresi yüzünden benle olmayacağını düşünüyo ayrıldık sonra tekrar olmaz düşüncesi kızı aldatıyo ama ona çok iyi davranıyo kızda buna doğuda görev yaptığı için ordan kurtulmak içinde olabilir karmakarışık oldu kusura bakmayın benim hikayem çok uzun malesef nasıl anlatacağımı bilemedim yaşadıklarım o kadar ağır ki aylardır ondan başka bişey düşünemiyorum o kadar çok seviyorum ki hayatımda ilk kez biriyle evlenmek istedim çok aşık oldum beraber mutluyduk hayatım mahvoldu ne sınavlarıma çalışabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çok acı çekiyorum o hiçbişeyden habersiz ben yaşamıyorum ne olur yardım edin kız nasıl ayrılabilir aldattığını öğrense ayrılırmı bu kızı bırakamaz sevmiyo ama iyi biri diye akrabalarından dolayı kendini mecbur hissediyor kızda bunu hiç sıkmayan sakin saf bir kız ilgisiz olmasına rağmen herşeyiyle kabul eden biri canım çok yanıya ne yapacağımı saşırdım yardımcı olurmusunuz sevdiğime kavuşmak istiyorum :KK43:((((((

Aman o kendini düşünmüyorsa sen de onu düşünme. Bence kızı sevmiyorumlar falan yalan yani, sonuçta hiç kimse hiç elektrik almadığı biri ile yapamaz. Oluru var demiş ve başlamış. Size de geçmiş olsun. Gerçekten sevse idi sizi ne hikayeler duyuyoruz çevresi falan vız gelirdi.

Back
X