YAŞAYAN VARMI BU DURUMU :(

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
merhaba arkadaslar. 2 aydır anksiyete illetiyle ugrasıyorum bu sefer fazla sürdü. kendımı hıssedemıyorum ne mutlu oluyorum ne heyecanım var hevesım yok hıcbırseye. yenı ıse basladım aslında benım cok mutlu olmam lazım cunku para kazanıp yapmak ıstedıgım seyler vardı onlara bıle heveslenıp hayal kurup veya onun hayalıyle keyıflı olamıyorum ben cok enerjık mutlu delı dolu bırıydım normalde sımdı benım gıbılerı gordukce cok ozenıyorum. eskısı gıbı olmak ıstıyorum ama yapamıyorum. sankı hayatım degısmıs ben degısmısım baska bırıyım gıbı. doktor depresyon demıstı ama ne bıtmezmıs hayatımda guzel seyler oluyor baska sıkıntım yok yınede hıcbırsey duzene gırmıyor.

Herkes anksiyete denilen hastalığa yakalanmış galiba.

Anksiyete baska depresyon baska. Sızın teshısınız tam olarak nedir

BERBAT BIRSEY . COK YAYGIN ZATEN. ADIDA YAYGIN ANKSIYETE BOZUKLUGU. HERKESTE OLUYOR BAZILARINDA FAZLA OLUYOR. BENIM DERDIM O DEGIL HISSIZLIK
Psikolojik olan her hastalık berbattır eminim. Allah acil şifa versin. Benim bildiğim sadece şu: tedavi ile birlikte sen de elinden geleni yapacaksın. Karar ver ve mutlu olmaya çalış .

Psikolojik olan her hastalık berbattır eminim. Allah acil şifa versin. Benim bildiğim sadece şu: tedavi ile birlikte sen de elinden geleni yapacaksın. Karar ver ve mutlu olmaya çalış .
KESINLIKLE COK KOTU. DIGER HASTALIKLARIN YINE BIR SEKILDE TEDAVISINI BULUYORSUN AMA BU OYLE ILLET BIRSEYKI YAPISTIMI YAKANA BIRAKMIYOR KURTULAMIYORUM BIR TURLU

Büyük harfle yazmak forum kurallarına aykırı. Bağırmak anlamına gelir. Lütfen caps lock tuşuna bas ve bizler gibi küçük harfle yazmaya başla :)

Geçmiş oldun bu arada. Doktor ilaç tedavisine başladı mı peki?

odamı aykırıymıs ne sacma.. evet ılac tedavısıne baslandı

Depresyon grip gibi bir haftada gecen bir sey degil :)) ilaclariniz varsa duzenli kullanin ve psikolog veya psikiyatristin dediklerini uygulamaya calisin. Ben psikoterapiye gidiyorum. Depresyonu biraz astigimi dusunuyorum ama sinirlilik halim gecmiyor bir turlu. En sonunda yapisal diyecek sanirim kadun:)))
Disari cikmak istemiyorsan inadina disari cik, al8sveris yapma ama git magaza magaza dolas, kafede otur cay ic milleti gozlemlw. Bende cok ise yariyor bu yontem.

çalısmıyordum uzun donem evdeydım. sımdı ıse gırdım bır hafta oldu sırf bu durumdan kurtulmak ıcın. ona ragmen ıyı olmadıgım ıcın hem panıklemıs durumdayım. yapısal olarak kalcak dıye korkuyorum acıkcası. depresyonluk bır durumumda yok suan hersey yolunda benı sıkıntıya sokan bırsey yok. nolcak bılmıyorum

KESINLIKLE COK KOTU. DIGER HASTALIKLARIN YINE BIR SEKILDE TEDAVISINI BULUYORSUN AMA BU OYLE ILLET BIRSEYKI YAPISTIMI YAKANA BIRAKMIYOR KURTULAMIYORUM BIR TURLU
İlaç kullanmıyormusunuz bu tur hastalıklar da sanılanın aksıne hormonlar biyolojik durum da etkili sadece kafanızda kurduğunuz seyler degıl

İlaç kullanmıyormusunuz bu tur hastalıklar da sanılanın aksıne hormonlar biyolojik durum da etkili sadece kafanızda kurduğunuz seyler degıl
evet kullanıyorum 15 gun oldu ılaclarada ınancım kalmadı yapısal gıbı kaldı uzerımde artık cok bunalttı normal ınsanlar gıbı olmak ıstıyorum

O zaman zamanla daha iyi hissetmeye başlarsın. Tavsiyem ilaçla birlikte bir uzman yardımı da alman olur.
psıkolog arkadaslarım var ama faydaları yok bana ne yapabılırkı konusuyor sadece bende bılıncındeyım ehrseyın hıcbırseyle rahatlayamıyorum ıcım kafam ferah olmuyor bır turlu

Bende de obsesyon var mesela, basliktaki soru ekini ve baglac olan "ki" leri bitisik yazmissiniz ya, sorununuza konsantre olamiyorum, is hayatimda cok sorun yaratiyor, adam 35 slayt sunum hazirlamis gelmis, bakıyorum ilk sayfalarda dahi anlamindaki de bitisik, gerisini dinleyemiyorum, ciddiye alamiyorum. O yuzden Allah rizasi icin Turkce'ye iyi davranin.

Anlattıklarının ikiside var bende anksiyeteyi atlatamadigim bir olay sebep oldu. Ya soyle olsaydi ya arkamdan boyle denseydi kpss vs derken kaygi bozuklugu olustu. Anksiyete ara ara depresyonu tetikliyor. Birbirlerini beiyorlar diyebilirim. Icinden gelen sesin tersini yapacaksin. Istemesen de yapman gerek yenmek icin. Kagi herkeste var her an herkesin basina bir sey gelebilir. Bunu kabul et ve hayatina devam et dedi. Kabul edersen bir sifir one geciyirsun. O nedenle anksiyeteyi hafif atlatiyorum artik. Oncesinde 2 sene ilac kullandim. 2 ayda iyi olmayi bekleme.guvendigin arkadaslarinla kafandakileri konusabilirsin iyi geliyor insana. Ailem beni anlamadi ben arkadaslarima anlatirdim onceden
Simdi psikoterapi aliyorum. Burada guvendigim kimse yok. Esim dinlemiyor diye hissediyorum. Veriyorum parasini anlatiyorum amaaan diye guluyorum kendime:)) Bana bunlari soylediler. Ben soylenenleri yapamiyorum demem elimden geldigince uygularim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…