MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
2 sene kullandim ben anksiyete ilacini. Tekrar belirteyim istedim. Simdi hafif atlatiyorum yani ilacsizevet kullanıyorum 15 gun oldu ılaclarada ınancım kalmadı yapısal gıbı kaldı uzerımde artık cok bunalttı normal ınsanlar gıbı olmak ıstıyorum
Sende agır obsesyon var hemde yardım alıyormusun? şuraya ıcı sıkıntıdan catlıcak kafasındakı sorularla kendını buraya atmıs bır ınsana bu sekılde yorum yapmak degil obsesyon bılmıyorum ne neyınız var allah yardımcınız olsunBende de obsesyon var mesela, basliktaki soru ekini ve baglac olan "ki" leri bitisik yazmissiniz ya, sorununuza konsantre olamiyorum, is hayatimda cok sorun yaratiyor, adam 35 slayt sunum hazirlamis gelmis, bakıyorum ilk sayfalarda dahi anlamindaki de bitisik, gerisini dinleyemiyorum, ciddiye alamiyorum. O yuzden Allah rizasi icin Turkce'ye iyi davranin.
ben ıyıydım sımdı tanıyamıyorum kendımı uzun surdu hıslerımı yıtırmıs gıbıyım2 sene kullandim ben anksiyete ilacini. Tekrar belirteyim istedim. Simdi hafif atlatiyorum yani ilacsiz
bendede anksıyete uzun sureedır var ama kendı kendıme halledıyodum ılacsız sorun yoktu sımdı ıcıne dusmus durumdayım cıkamıyorum ısın ıcınden . rahatlayamıyorum ferahlık yok mutlul olmam gereken an hıcbısı hıssetmıyorumAnlattıklarının ikiside var bende anksiyeteyi atlatamadigim bir olay sebep oldu. Ya soyle olsaydi ya arkamdan boyle denseydi kpss vs derken kaygi bozuklugu olustu. Anksiyete ara ara depresyonu tetikliyor. Birbirlerini beiyorlar diyebilirim. Icinden gelen sesin tersini yapacaksin. Istemesen de yapman gerek yenmek icin. Kagi herkeste var her an herkesin basina bir sey gelebilir. Bunu kabul et ve hayatina devam et dedi. Kabul edersen bir sifir one geciyirsun. O nedenle anksiyeteyi hafif atlatiyorum artik. Oncesinde 2 sene ilac kullandim. 2 ayda iyi olmayi bekleme.guvendigin arkadaslarinla kafandakileri konusabilirsin iyi geliyor insana. Ailem beni anlamadi ben arkadaslarima anlatirdim onceden
Simdi psikoterapi aliyorum. Burada guvendigim kimse yok. Esim dinlemiyor diye hissediyorum. Veriyorum parasini anlatiyorum amaaan diye guluyorum kendime:)) Bana bunlari soylediler. Ben soylenenleri yapamiyorum demem elimden geldigince uygularim.
umarım etkı eder duygularımın onune gecmıs suanda15 gunde hıcbır ılac etkı etmez.
Ara ara iyi hissedersin arada dibe batmis gb. ama ne olursa olsun ilaci birakma. Oluyor insan arada. Ne seviyorsan onu yap. Konus, dua et, resim yap vs. Sadece ilac d ayetmiyor zatenben ıyıydım sımdı tanıyamıyorum kendımı uzun surdu hıslerımı yıtırmıs gıbıyım
Bu bahsettigin depresyon olabilir. Onunla kendin bas edemiyorsun sanirim. Ben yapamadim psikologa gittim.bendede anksıyete uzun sureedır var ama kendı kendıme halledıyodum ılacsız sorun yoktu sımdı ıcıne dusmus durumdayım cıkamıyorum ısın ıcınden . rahatlayamıyorum ferahlık yok mutlul olmam gereken an hıcbısı hıssetmıyorum
Ilaclarınızı duzenlı kullanın uyku duzenınıze dıkkat edin spora baslayın hem saglık acısından hem de sosyalleşirsinizumarım etkı eder duygularımın onune gecmıs suanda
Evet arada anlık bı rahatlama oluyor sonra daha kotu oluyor hersey .heyecanlanmak mutlu olmak ıstıyorum olmuyor kendımı dınlıyorum sureklı hıslerımı hıssetmeye calısıyorum yordu buda artık benıAra ara iyi hissedersin arada dibe batmis gb. ama ne olursa olsun ilaci birakma. Oluyor insan arada. Ne seviyorsan onu yap. Konus, dua et, resim yap vs. Sadece ilac d ayetmiyor zaten
erken uyuyorum zaten cunku ısten gelıyorum mutsuz sekılde tek zevkım uyumak oluyorIlaclarınızı duzenlı kullanın uyku duzenınıze dıkkat edin spora baslayın hem saglık acısından hem de sosyalleşirsiniz
Spora yazılım bence İlk basta zor gelebılır ama surune surune de olsa gıdın ıyı gelecektirerken uyuyorum zaten cunku ısten gelıyorum mutsuz sekılde tek zevkım uyumak oluyor
İlaç tedavisi 6-9 ay sürer, endişeye kapılmayın.evet kullanıyorum 15 gun oldu ılaclarada ınancım kalmadı yapısal gıbı kaldı uzerımde artık cok bunalttı normal ınsanlar gıbı olmak ıstıyorum
Sankı hıcbırsey ıyı gelmıcek gıbı hayat boyle devam edıp gıdıcek gıbı:SSpora yazılım bence İlk basta zor gelebılır ama surune surune de olsa gıdın ıyı gelecektir
evet hergun bır umut beklıyorum daha ıyıyım demek ıstıyorum ama olmuyor artık farklı seylere odaklanmak ıstıyorum kendımle bogusmak yerıne farklı heyecanlar mutluluklar arıyor beynım sırf bu yuzden ıse gırdım ama olmuyorİlaç tedavisi 6-9 ay sürer, endişeye kapılmayın.
Psikoloğun bana söylediğini ben de bu forumda herkese söylüyorum: su iyice kaynar, fokurdar, soğuması için de aynı sürenin geçmesi gerekir.
Her şeyin hemen çözümlenmesini beklemeyin yoksa oraya odaklanıyorsunuz. Yapacağınız şey buna odaklanmayın, ne zaman geçecek demeyin. Siz bu kadar endişeliyken ya baharın gelmesini geciktireceksiniz ya da bahar gelecek ama siz fark etmeyeceksiniz.
Bir de bu sürede güzel olan şeylere odaklanarak ve güzel etkinlikler yaparak mutluluk depolayan ki mutluluk rezerviniz boşalınca anksiyeteye düşmeyesiniz
Deneyın denemekten zarar gelmez. Geciyor merak etmeyin:) Aşık olmaya calısınSankı hıcbırsey ıyı gelmıcek gıbı hayat boyle devam edıp gıdıcek gıbı:S
Umut beklemeyin işte, bekledikçe akıla takılıyor. Bu herkesin ortak özelliği galiba. Her sabah uyanıp acaba iyileştim mi demek... İlaca başladıktan 6 ay sonra ne kadar değiştiğinizi görürsünüz. Bir de samimi duanın çok işe yaradığını düşünüyorumevet hergun bır umut beklıyorum daha ıyıyım demek ıstıyorum ama olmuyor artık farklı seylere odaklanmak ıstıyorum kendımle bogusmak yerıne farklı heyecanlar mutluluklar arıyor beynım sırf bu yuzden ıse gırdım ama olmuyor
Sende agır obsesyon var hemde yardım alıyormusun? şuraya ıcı sıkıntıdan catlıcak kafasındakı sorularla kendını buraya atmıs bır ınsana bu sekılde yorum yapmak degil obsesyon bılmıyorum ne neyınız var allah yardımcınız olsun
ondanda korkuyorumDeneyın denemekten zarar gelmez. Geciyor merak etmeyin:) Aşık olmaya calısın
Çattık ya . he arkadasım tamam sensinBen yardya aliyorum, siz de bir Türkçe ogretmeninden yardim alabilirsiniz
O işin sakası ama bir yerden bir şeylere baslamak lazım sadece ilacla da olmazondanda korkuyorum
Çattık ya . he arkadasım tamam sensin
yapmaya calısıyorum olmuyorkıO işin sakası ama bir yerden bir şeylere baslamak lazım sadece ilacla da olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?