YAŞAYAN VARMI BU DURUMU :(

evet kullanıyorum 15 gun oldu ılaclarada ınancım kalmadı yapısal gıbı kaldı uzerımde artık cok bunalttı normal ınsanlar gıbı olmak ıstıyorum
2 sene kullandim ben anksiyete ilacini. Tekrar belirteyim istedim. Simdi hafif atlatiyorum yani ilacsiz

Sende agır obsesyon var hemde yardım alıyormusun? şuraya ıcı sıkıntıdan catlıcak kafasındakı sorularla kendını buraya atmıs bır ınsana bu sekılde yorum yapmak degil obsesyon bılmıyorum ne neyınız var allah yardımcınız olsun

bendede anksıyete uzun sureedır var ama kendı kendıme halledıyodum ılacsız sorun yoktu sımdı ıcıne dusmus durumdayım cıkamıyorum ısın ıcınden . rahatlayamıyorum ferahlık yok mutlul olmam gereken an hıcbısı hıssetmıyorum

ben ıyıydım sımdı tanıyamıyorum kendımı uzun surdu hıslerımı yıtırmıs gıbıyım
Ara ara iyi hissedersin arada dibe batmis gb. ama ne olursa olsun ilaci birakma. Oluyor insan arada. Ne seviyorsan onu yap. Konus, dua et, resim yap vs. Sadece ilac d ayetmiyor zaten

Bu bahsettigin depresyon olabilir. Onunla kendin bas edemiyorsun sanirim. Ben yapamadim psikologa gittim.

Ara ara iyi hissedersin arada dibe batmis gb. ama ne olursa olsun ilaci birakma. Oluyor insan arada. Ne seviyorsan onu yap. Konus, dua et, resim yap vs. Sadece ilac d ayetmiyor zaten
Evet arada anlık bı rahatlama oluyor sonra daha kotu oluyor hersey .heyecanlanmak mutlu olmak ıstıyorum olmuyor kendımı dınlıyorum sureklı hıslerımı hıssetmeye calısıyorum yordu buda artık benı

evet kullanıyorum 15 gun oldu ılaclarada ınancım kalmadı yapısal gıbı kaldı uzerımde artık cok bunalttı normal ınsanlar gıbı olmak ıstıyorum
İlaç tedavisi 6-9 ay sürer, endişeye kapılmayın.
Psikoloğun bana söylediğini ben de bu forumda herkese söylüyorum: su iyice kaynar, fokurdar, soğuması için de aynı sürenin geçmesi gerekir.
Her şeyin hemen çözümlenmesini beklemeyin yoksa oraya odaklanıyorsunuz. Yapacağınız şey buna odaklanmayın, ne zaman geçecek demeyin. Siz bu kadar endişeliyken ya baharın gelmesini geciktireceksiniz ya da bahar gelecek ama siz fark etmeyeceksiniz.
Bir de bu sürede güzel olan şeylere odaklanarak ve güzel etkinlikler yaparak mutluluk depolayan ki mutluluk rezerviniz boşalınca anksiyeteye düşmeyesiniz

evet hergun bır umut beklıyorum daha ıyıyım demek ıstıyorum ama olmuyor artık farklı seylere odaklanmak ıstıyorum kendımle bogusmak yerıne farklı heyecanlar mutluluklar arıyor beynım sırf bu yuzden ıse gırdım ama olmuyor

Umut beklemeyin işte, bekledikçe akıla takılıyor. Bu herkesin ortak özelliği galiba. Her sabah uyanıp acaba iyileştim mi demek... İlaca başladıktan 6 ay sonra ne kadar değiştiğinizi görürsünüz. Bir de samimi duanın çok işe yaradığını düşünüyorum

Ben yardya aliyorum, siz de bir Türkçe ogretmeninden yardim alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…