- 9 Nisan 2016
- 371
- 293
- 18
- 40
- Konu Sahibi Elifbalca10
-
Tesekkur ettimBen gitmiştim alttan bakiliyo tabiki hormon testleri filan yapılıyo ilk once bide adet doneminde gidilmiyoki
Doğumda sancidan alt tarafın ağrısının hissetmiyordumNormal dogum yaptin vajinal muayeneden mi korkuyorsun canim neden bu panik
Tesekkur ederimcanım alttan usg den korkmana gerek yok.. öyle sandığın gibi ağrımıyor.. adetin 3. günü gidip hormon testlerini yaptırabilirsin. LH FSH TSH vs. vs... bunlara baktır ona göre alttan bakar ya da bakmaz.. adetliyken öyle pek bakılmıyor.. çok ciddi bir durum yoksa tabii
Korkma bisey yok zaten kayganlastirici bir jel var onunla aletle bakiliyor biraz çekiyorum dersin doktor yardimci olur diye tahmin ediyorum kafanda cok büyütmeDoğumda sancidan alt tarafın ağrısının hissetmiyordum
Ama şimdi sapasaglamken o çatala çıkıp bir cihaz falan takacaklar mi napcaklar bilmiyorum ki.
Canim adetliyken alttan muayne yapmiyorlar utrasyonla karninin uzerinden bakiyorlar adetinin ikinci yada ucuncu gunu sabah ac karnina saat 10:00 dan once gidersen hormon testi yaparlar ultrasyon muaynesi ise kist felan var mi onun icin belki prolaktin hormonun yuksektir oyuzden olmuyordur gorunmekte fayda var bide catala cikarmiyorlar muayne icin icin rahat olsun adet gunun bittikten sonra gidersen alttan bakiyorlar jel kullaniyorlar hafif bir agri oluyor ama cok minikKızlar
Normal yollarla normal doğum yaptım ve şuanda 4 yaşında kızım var
Son 1 seneye kadar hep eşim korundu,yani ilaç falan kullanmadım
Son 1 yıldır da korunmuyoruz
Ve her ay husran
Artık Dr a gitmeye karar verdim
Şuan adetimin 1. Günü
Benim gibi 1 yıl korunmayipta hamile kalanmayanlara doktor nasıl bir muayene uyguluyor acaba kizlar
Ultrasonla Alttan mi karından mi bakıyor
Adetliyken çatala cikmak, ayyyy aklıma geldikçe karnım agriyor kizlar
Bu arada yaşım 31
Cok tesekkur ederim canm cevabın içinCanim adetliyken alttan muayne yapmiyorlar utrasyonla karninin uzerinden bakiyorlar adetinin ikinci yada ucuncu gunu sabah ac karnina saat 10:00 dan once gidersen hormon testi yaparlar ultrasyon muaynesi ise kist felan var mi onun icin belki prolaktin hormonun yuksektir oyuzden olmuyordur gorunmekte fayda var bide catala cikarmiyorlar muayne icin icin rahat olsun adet gunun bittikten sonra gidersen alttan bakiyorlar jel kullaniyorlar hafif bir agri oluyor ama cok minik
Tesekkur ettim cevabın içincanım alttan usg den korkmana gerek yok.. öyle sandığın gibi ağrımıyor.. adetin 3. günü gidip hormon testlerini yaptırabilirsin. LH FSH TSH vs. vs... bunlara baktır ona göre alttan bakar ya da bakmaz.. adetliyken öyle pek bakılmıyor.. çok ciddi bir durum yoksa tabii
TeşekkürlerKorkma bisey yok zaten kayganlastirici bir jel var onunla aletle bakiliyor biraz çekiyorum dersin doktor yardimci olur diye tahmin ediyorum kafanda cok büyütme
Canm sen hamile misinCanim adetliyken alttan muayne yapmiyorlar utrasyonla karninin uzerinden bakiyorlar adetinin ikinci yada ucuncu gunu sabah ac karnina saat 10:00 dan once gidersen hormon testi yaparlar ultrasyon muaynesi ise kist felan var mi onun icin belki prolaktin hormonun yuksektir oyuzden olmuyordur gorunmekte fayda var bide catala cikarmiyorlar muayne icin icin rahat olsun adet gunun bittikten sonra gidersen alttan bakiyorlar jel kullaniyorlar hafif bir agri oluyor ama cok minik
Malesef tatlim hamile degilim bekleyenlerdenim ama bu ayda umut yok bendeCanm sen hamile misin
Yoksa hamilelik bekleyenlerdenim misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?