Hayır:))İl sağlık müdürü mü
Haklısınız, şu an hissettiklerim hayranlık da olabilir ama bana bir taktik verseniz çok mutlu olurum en azindan denemis olurum :)Bak canım o iş olmaz.Sen ne yapacaksın 29, 30 yaşında adamı? Yaşıtlarınla flört et o zamanların, ortak paylaşımların tadını çıkar.
Hayranlık besleyebilirsin anlayabiliyorum ama her beyefendi gibi görünene de aldanma, çoğu insanın iç dünyasını yaşantısını görsen şaşarsın. Okul hayatında başarılar
Şu anki duygularınla hiç girme bu işe kullanılıp bırakılma ihtimalin çok yüksek.Heleki o adam tecrübesi ve mevkisinden gelen güçle bunu rahat yapabilir.Ve ne yazıkki kandırılma ihtimalin yüksekBen 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
Yok taktik falan olmaz. Siz hayatın çok farklı noktalarındasınız. Senin önün açık, iyi güzel bir mesleğin olacak. Hayatta her şey, çoğu duygu senin için yeni. Bunları yaşıtın biriyle yaşa.Haklısınız, şu an hissettiklerim hayranlık da olabilir ama bana bir taktik verseniz çok mutlu olurum en azindan denemis olurum :)
Yeterince sübyan değilsiniz yaşınız büyük olmazBen 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
Yorumunuz beni çok etkiledi gerçekten, teşekkür ederim. Açık konuşmak gerekirse yaşıtlarımdan daha olgun düşünüyorum, bana çocuk gibi geliyorlar. Daha büyük ve saygın birisiyle ciddi bir ilişkim olsun istiyorum.Yok taktik falan olmaz. Siz hayatın çok farklı noktalarındasınız. Senin önün açık, iyi güzel bir mesleğin olacak. Hayatta her şey, çoğu duygu senin için yeni. Bunları yaşıtın biriyle yaşa.
O adam çoktan çoğu şeyi tüketmiştir, doymuştur yani seni anlayamaz. Heyecanlarınız beklentileriniz uymaz anlatabildim mi? Sonra üzülmen daha kötü olur.
29 yaşında il sağlık müdürü olmaz kelli felli yaşlı adamları yaparlar genelde.İl sağlık müdürü mü
Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.30’lu yaşlarındaki hiçbir erkek 21 yaşında güzel bir kadını kaçırmaz. Ama hevesini aldıktan sonra ne olur bilemem. Biraz takılıp yolunuza gidecekseniz sorun yok da aşk meşk arıyorsanız üzülürsünüz muhtemelen.
Öyle bir insan degil kendisi, sosyal medyasi bile yoksosyal medyadan ekle ilgisini çekersen seni zaten o da ekler. ondan sonra ilgisini çekecek hikayeler paylaşımlar yap. tepki verirse zaten gerisi çözülür
Bu işler taktikle olmaz, olanı da sürmez.Haklısınız, şu an hissettiklerim hayranlık da olabilir ama bana bir taktik verseniz çok mutlu olurum en azindan denemis olurum :)
İnanmiyorum, bu kişi inançlı ve gerçekten terbiyeli duruyor ki ben bu tür şeylere karşı olan birisiyim. Öyle bir sey sezersem direkt bırakırım20 yaşındayken hiç kendi çabam olmadan 28 yaşında işinde gayet saygın biriyle tanıştım ve sevgili oldum. Yaptığı şey her fırsatta öpmeye çalışmak eve çağırmak kabul etmeyince de tekmeyi basmak oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?