Sadece garip olsa neyse çok da ayıp.. insan parası var diye birini kafalamaya çalışarak düşeceği durumu hiç mi düşünmez. Çok onur kırıcı yaaa...21 yaşında ne aile babası arıyorsunuz yahu mantık evliliği mi yapacaksınız bu yaşta. Uzaktan ağır durması birşey ifade etmez. Yaşlar olabilir absürt gelmedi bana ama öğrenciyken bu yaşta zengin birini kafalayım kafası çok garip cidden.
Ooo sen bizimkini dışarıdan görsen herkes başıma talih kuşu konduğunu düşünüyorduİnanmiyorum, bu kişi inançlı ve gerçekten terbiyeli duruyor ki ben bu tür şeylere karşı olan birisiyim. Öyle bir sey sezersem direkt bırakırım
Adam sevişemeyecekse niye 21 yaşındaki hatunla takılsın ki? Kendine uygun, hayatını yoluna sokmuş, işi gücü yerinde kadınla birlikte olur evlilik ise niyeti.İnanmiyorum, bu kişi inançlı ve gerçekten terbiyeli duruyor ki ben bu tür şeylere karşı olan birisiyim. Öyle bir sey sezersem direkt bırakırım
Sanki bir tip öğrencisi değil de lise terk evde kaldığını düşünen bir kadın yazıyor gibi . Ben inanmadım tıp okuduğuna .Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin
Troll gibi geldi bana da bakalım…Sanki bir tip öğrencisi değil de lise terk evde kaldığını düşünen bir kadın yazıyor gibi . Ben inanmadım tıp okuduğuna .
Son yazdığımı okuyun:)Sanki bir tip öğrencisi değil de lise terk evde kaldığını düşünen bir kadın yazıyor gibi . Ben inanmadım tıp okuduğuna .
Konu sahibinin yorumlarına bakılırsa korkarım kendi proje durmuna düşücek gibi.Erkekler onlara proje gözüyle baktığınızı anlar. Ve eğer çok aşık olmamışlarsa bunu da tolere edemezler. Size de ona göre davranırlar.
Hocanın gençlik dönemiyle aranızda 30 yıl falan var. O zaman olurmuş, normalmiş. Şimdi olmaz.Bu kadar lincin ardindan kendimi açıklamama izin verin lütfen. Geçen hafta alaninda cok basarili bir hocamiz seminerinde kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamış, olgun insanlar olmasının daha iyi olduğunu ve kendisi Cerrahpasa'da 3. Sinifta okurken 30 yaşında maddi açıdan yüksek ve hala evli olduğu kocasından bahsetti. Okurken evlenmişler. Evlenmek kariyere engel bir sey değil. Ben o yüzden bu soruyu sordum ve benim niyetim kesinlikle kötü değil. Şimdiki genclere kıyasla dindar ve sınırını bilen birisiyim
Valla burda açtıkları bir sonraki konularda , zengin kocamdan ne kadar tazminat, nafaka alabilirim oluyorBen gecen gün bir yorumum da beli bir yaşın üzerinde mevki sahibi adamalara kızların yaklaştığını yazdığım için bir çok kişi tepki gösterdi. Alın işte
Ne linci be normal konuşuyoruz şurda aaaa.Bu kadar lincin ardindan kendimi açıklamama izin verin lütfen. Geçen hafta alaninda cok basarili bir hocamiz seminerinde kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamış, olgun insanlar olmasının daha iyi olduğunu ve kendisi Cerrahpasa'da 3. Sinifta okurken 30 yaşında maddi açıdan yüksek ve hala evli olduğu kocasından bahsetti. Okurken evlenmişler. Evlenmek kariyere engel bir sey değil. Ben o yüzden bu soruyu sordum ve benim niyetim kesinlikle kötü değil. Şimdiki genclere kıyasla dindar ve sınırını bilen birisiyim
Arkadaşım eşinden boşandığı da adama arkadaşımın kendi aldığı arabasını bile vermedi.Valla burda açtıkları bir sonraki konularda , zengin kocamdan ne kadar tazminat, nafaka alabilirim oluyor
Ama bu tarz adamlar daha kurnaz olabiliyor. Bunları hesaba katmıyorlar
Maddi çıkar için yapılan evliliklerin sonuna kadr gidecegine inanmıyorum ben ..Arkadaşım eşinden boşandığı da adama arkadaşımın kendi aldığı arabasını bile vermedi.
Hahaha doğru bu taraftan bakıncaHocanın gençlik dönemiyle aranızda 30 yıl falan var. O zaman olurmuş, normalmiş. Şimdi olmaz.
Ha çok ararsanız bulursunuz muhakkak öyle birini de en iyisi kızılcık şerbeti fatih gibi falan olur.
Bende üzülüyorum. Tıp okuyan geleceğin aydın kesiminden bir kızımız zengin adam kafalama derdine düşmüş. Geleceğin kadınlarının daha kalbur üstü, vizyonlu olmasını bekliyorum ama kafalar bir an önce zengin koca kapayım, yaşım ilerleyince fakirine kalırımdan öte geçmiyor şaka gibiSadece garip olsa neyse çok da ayıp.. insan parası var diye birini kafalamaya çalışarak düşeceği durumu hiç mi düşünmez. Çok onur kırıcı yaaa...
Kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamasının, olgunlasmasının yolu olarak zengin koca mı dedi?Bu kadar lincin ardindan kendimi açıklamama izin verin lütfen. Geçen hafta alaninda cok basarili bir hocamiz seminerinde kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamış, olgun insanlar olmasının daha iyi olduğunu ve kendisi Cerrahpasa'da 3. Sinifta okurken 30 yaşında maddi açıdan yüksek ve hala evli olduğu kocasından bahsetti. Okurken evlenmişler. Evlenmek kariyere engel bir sey değil. Ben o yüzden bu soruyu sordum ve benim niyetim kesinlikle kötü değil. Şimdiki genclere kıyasla dindar ve sınırını bilen birisiyim
Hahaha doğru bu taraftan bakıncaHocanın gençlik dönemiyle aranızda 30 yıl falan var. O zaman olurmuş, normalmiş. Şimdi olmaz.
Ha çok ararsanız bulursunuz muhakkak öyle birini de en iyisi kızılcık şerbeti fatih gibi falan olur.
Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?