Yaşça büyük ve yüksek mevkideki birini nasıl etkilerim?

Tamam, anlaşıldı. Vazgeçiyorum. Site akıl sağlığını korumaya devam edebilir.

Dip Not: Arkadaşlar böyle birisi yok hakeza olsa diye hayal kurmuştum, ortalık karışmış.

neden bunalan, daralan, sıkışan bu yalanı söylüyor?

21 yaşında tip okuyan bir kızın "aile babası olacak adam" düşüncesi ilginç geldi bana,Sadece bunu yazmak istedim.

Yorumlarınızı mersk etmiştim. Size de ders olmuş olsun. Sosyal mecralarda gördüğünüz her şeye inanmayın, sinirlenmeyin.

Sizin dersinize kimsenin ihtiyaci yok. Herkes bilir bunu ki bu site sizden çoook daha prof, ustune dusunulmuş karakter oluşturulmuş fakeler gördü. 😃

Ama her yazana fake demiyoruz yine de aksi olana kadar gercek gorup yanit veriyoruz yoksa gercekten fikir almak isteyenler de alamaz, siz boyle yaparak kendi vaktinizi de caliyorsunuz boş seyler icin. Kaldi ki kimse cok onemli işlerini birakip sizinle ilgilenmiyordur veya size dertlenmiyordur.
Ben sims4 oynarken yaziyorum mesela. 😄

Yorumlarınızı mersk etmiştim. Size de ders olmuş olsun. Sosyal mecralarda gördüğünüz her şeye inanmayın, sinirlenmeyin.
Kimsenin burda sana değer verip sinirlendiğini zannetmiyorum siteyi kapatınca bitiyor çünkü forum burası. Kendini fazla önemsemek bu oluyor sanırım.

Bu site başkasını hayatını kendi hayatı gibi yıllarca anlatan trol bile gördü bu mu ders olacak :KK70:

Yalnız tıp okuma kısmı doğruysa derslerin içi baya boşalmış olmalı. Böyle salakça işlere ayıracak vakti olmamalı bir tıp öğrencisinin.

Bu site başkasını hayatını kendi hayatı gibi yıllarca anlatan trol bile gördü bu mu ders olacak :KK70:

Yalnız tıp okuma kısmı doğruysa derslerin içi baya boşalmış olmalı. Böyle salakça işlere ayıracak vakti olmamalı bir tıp öğrencisinin.
Salakça dediğiniz siteye soruyu sormadan hemen önce kaydolmuştum. Yıllarca kullanan, en iyi trol karşılaştırması bile yapabilecek düzeye gelmiş olan sizsiniz. Hayatınız ne kadar dolu, ne kadar verimli geçiyor sorgulayın derim

Yahu yalan dolan. Babam doktor, annem hemşire, kadın erkek çok sayıda doktor tanıyorum fakültede hepsinin tek derdi delice ders çalışmak. Konu sahibesi de muhtemelen erkek ve tıpla mıpla ilgisi yok.

Hocam bu yazdıklarımın psikolojisini sadece komiteye 3 günü kalmış tıpçılar anlayabilir. Çok takılmayın
Yoo takilmadim zaten de ,tip okuyanların böyle şeylere zamanı bile olmuyor o yüzden şaşırdım.iki kız yeğenim tip okudu ordan biliyorum. Sizin yolunuz uzun.Aile babaları ile karşılaşmaya epey zamanınız var hani o yüzden 😊

Yahu yalan dolan. Babam doktor, annem hemşire, kadın erkek çok sayıda doktor tanıyorum fakültede hepsinin tek derdi delice ders çalışmak. Konu sahibesi de muhtemelen erkek ve tıpla mıpla ilgisi yok.
Es kaza tıp kazanmış yeni başlamışsa ben ne b.k yedim bu okul bitmez bari zengin koca bulayım hayallerine dalmış olabilir :KK70:

Konuda sevindiğim taraf zengin koca güzellemesi yapan bir akademisyenin de olmaması.

Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin
Maddi durumu iyi diye secmissiniz bu adami gibi hissetim ben. Eyer öyle ise cok yanlis. Sizde tip okuyormussunuz ilerde sizinde maddi durumunuz iyi olucak. Rahat bir hayat hasamak icin mesleyinize odaklanin bence, maddi durumu iyi olan kisilere deyil.
Cok gencsiniz hayatin keyfini cikartin.

Es kaza tıp kazanmış yeni başlamışsa ben ne b.k yedim bu okul bitmez bari zengin koca bulayım hayallerine dalmış olabilir :KK70:

Konuda sevindiğim taraf zengin koca güzellemesi yapan bir akademisyenin de olmaması.

Bu konudaki akademisyen gerçekten var mıdır, yok mudur bilmiyorum ancak bu zihniyete sahip, hiç ummadığınız yer ve mevkilerde çok insan var maalesef.

Tıp fakültesi öğrencisi olduğun doğru mu?
Benim en yakın arkadaşımın anne babası doktor. Branşları farklı. Gördüğüm en uyumlu çiftlerden. İkisi de devlet hastenesinden emekli oldular. Şu an Ankara’da çok iyi bir özel hastanede beraber çalışıyorlar. Hayatta saygı duyduğum başlıca insanlardan ikisi de.
Lisedeki arkadaşımın annesi ünlü bir psikiyatrist. Gülseren Buğdayıcıoğlu. Onunda eşi doktordu. Bütün röportajlarında aralarındaki büyük sevgiyi anlatıyor.
Benim gözlemim doktorlar yine kendi gibi doktorlarla uyum içinde yaşıyor. Çünkü mesleki zorluklarını anlıyorlar. Sonuçta sizde eğer tıp öğrencisi iseniz önünüzde güzel bir kariyer var. Şu an için telaş yapmanıza gerek yok.

Tamam, anlaşıldı. Vazgeçiyorum. Site akıl sağlığını korumaya devam edebilir.

Dip Not: Arkadaşlar böyle birisi yok hakeza olsa diye hayal kurmuştum, ortalık karışmış.

Tıp fakültesi öğrencisi olduğun doğru mu?
Benim en yakın arkadaşımın anne babası doktor. Branşları farklı. Gördüğüm en uyumlu çiftlerden. İkisi de devlet hastenesinden emekli oldular. Şu an Ankara’da çok iyi bir özel hastanede beraber çalışıyorlar. Hayatta saygı duyduğum başlıca insanlardan ikisi de.
Lisedeki arkadaşımın annesi ünlü bir psikiyatrist. Gülseren Buğdayıcıoğlu. Onunda eşi doktordu. Bütün röportajlarında aralarındaki büyük sevgiyi anlatıyor.
Benim gözlemim doktorlar yine kendi gibi doktorlarla uyum içinde yaşıyor. Çünkü mesleki zorluklarını anlıyorlar. Sonuçta sizde eğer tıp öğrencisi iseniz önünüzde güzel bir kariyer var. Şu an için telaş yapmanıza gerek yok.

duruguzel duruguzel konu sahibi forumda eğlenmek(!) istemiş.

Benim görümce tıp fakültesindeyken gecesi gündüzüne karışırdı. Kayınvalide zorla banyoya sokardı arada yıkansın temizlensin diye. Sınavım var der kitaptan dersten başını kaldıramazdı. Siz emin misiniz tıp fakültesinde okuduğunuza? Bana da lise mezunu, koca arayışında biri gibi geldiniz. 30 yaşında adamı gözünüze kestirmişsiniz, parası iyi maddiyatı var bundan sağlam koca olur hesabı yapıyorsunuz. Dindarsanız elele tutuşamazsınız sarılamazsınız öpüşemezsiniz, nasıl sevgili olmayı planlıyorsunuz?
Bu saçmalığı bırakın da okulunuzu derslerinizi düşünün, sevgili istiyorsanız da -ki gayet normal- gidin yaşıtlarınızla takılın.

İnanmiyorum, bu kişi inançlı ve gerçekten terbiyeli duruyor ki ben bu tür şeylere karşı olan birisiyim. Öyle bir sey sezersem direkt bırakırım
Aşkım kendine gel tıp kazanmış bir kızsın.vizyonun olsun nolur .. tüm bu cikarimlarin ,sezgilerin , düşüncelerin ,beklentilerin o kadar toy ki... Yapma bebeğim bizden geçti ama nolur dünya insanı ol evlilik ,aile babası vs daha çok gençsin ya :((

Back
X