Yaşça büyük ve yüksek mevkideki birini nasıl etkilerim?

Kendinizi olgun hissetmeniz ayrı 30 yaşında olmanız ayrı bir şey. 30lara geldiğinizde kafa yapınız öyle değişecek ki 20lerde çocukmuşum diyeceksiniz.

Ayrıca belli ki sizi buluşturan ortak nokta yok yoksa taktik aramazdınız. Yaşınız genç daha doğru birini de bulabilirsiniz ileride.

Baslıgı gorunce bi kız vardı şirketlerinde müdürüne asıktı bakısıyorlardı fslan filan adını unuttum eylem miydi ceylin miydi neydi adam odasına cagırmıstj konjsmak içn falan noldu acep o ya. Sizin de sanmıyorum olmaz o iş belki de evlidir cogu baskan falan eşlerini cok göz önünde tutmuyolar genelde

Haklısınız, şu an hissettiklerim hayranlık da olabilir ama bana bir taktik verseniz çok mutlu olurum en azindan denemis olurum :)
Başına bela arıyorsun iki bende seviyorum takliti yapar seni kullanır kendi çevresinden kadinlarlada evlenir.

Ben 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
Eee anlatsan nerde ne zaman görüsüyorsunuz falan

Böyle erkeklere güven olmaz . Sen daha yola yeni çıkmışsın o ise başı şeyleri yaşamış ve tecrübe etmiş... Hem sevgili olsanız ilişkinizi ulu orta yaşayabileceğinizi sanmıyorum . İmajim bozulmasın ayaklarına yatar belki... bilmiyorum yani hatalı düşünüyor da olabilirim . Genelde böyle adamlar o kafadan oluyor . Onun dışında ava giderken avlanırsınız... 30 larına yaklaşmış bir adamın tip okuyan gencecik bir kızla evlenme hayali olmaz bence.... ve sevgili olsanız bile eminim derslerde çok zorlanırsın kafan sürekli onda olur. Tip ciddi bir bölüm.

Böyle erkeklere güven olmaz . Sen daha yola yeni çıkmışsın o ise başı şeyleri yaşamış ve tecrübe etmiş... Hem sevgili olsanız ilişkinizi ulu orta yaşayabileceğinizi sanmıyorum . İmajim bozulmasın ayaklarına yatar belki... bilmiyorum yani hatalı düşünüyor da olabilirim . Genelde böyle adamlar o kafadan oluyor . Onun dışında ava giderken avlanırsınız... 30 larına yaklaşmış bir adamın tip okuyan gencecik bir kızla evlenme hayali olmaz bence....
Ve 19 yaşında biri olarak söylüyorum bunu... Yaşı büyük ablalardan değilim... Yani kendi akranının gözünden bak istedim

Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin

Hiç mantıklı düşünmüyorsun o halde. Tanımadığın birisi ile ilgili evlilik kararı almışsın nasıl uygularım diyorsun resmen. İnsanlar niye sevgili olurlar, birbirlerini tanımak için... Tanıdıktan sonra evlilik kararı verirler yada ayrılırlar.

Ayrıca adam mevkisi vs olan biriyse elbette ciddi duracak. Sosyal hayatındaki ile iş hayatında bir olmaz insanlar.

Tıp fakültesinde okuyorsun acele etme zaten mantıklı bulduğun kitleden amacı evlilik olan , sana direk gelecek seni bulacak insanlar olacak , bu şekilde sen gidersen karşındakinin amacını bilmediğinden kullanılıp bırakılma ihtimalin yüksek

açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için
Başlıktan anlaşılıyor zaten

Zihin gücüne inanıyorum ben. O kişiye açılmasanız hislerinizi belli etmeseniz bile bir zaman sonra ilgisi size kayıyor

Öbür türlü taktikler benden çıkmaz

Ben 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
Ak parti il başkanı mı öyle ise Bala Hatun kostumuyle git kesin olur

29 yaşında il sağlık müdürü olmaz kelli felli yaşlı adamları yaparlar genelde.
Arkadaş evlenirken eşi 33 yaşındaydı ve Artvin tapu müdürüydü. Tam olarak ne zaman koltuğa oturmuş bilmiyorum. ordan şeyettim. Zaten değilmiş 😂

Son düzenleme:
Arkadaş evlenirken eşi 33 yaşındaydı ve Artvin tapu müdürüydü. Tam olarak ne zaman koltuğa oturmuş bilmiyorum. ordan şeyettim. Zaten değilmiş 😂
Çoğu kurumda yöneticiler liyakatla atanmıyor zaten yalakalık, torpil gibi şeylere bakılıyor. Genç yaşta yalakalık yapa yapa zirveye ancak çıkıyorlar. Bu tarz ünvanları bir başarı görmüyorum ben o yüzden. Yukarıda bahsettiğim özelliğe sahip 20 yaşında biri de müdür olabilir🤣

Ya okudum da buradaki herkesin yorumuna bir yorumun var yaa madem kafaya koydun tavsiye neden istiyorsun kızım😁😁 biz boşver desek aklından silecek misin? hayır. En iyisi kendince hareket et,yanlış ya da sana uymayan bir hareketini görürsen soğursun zaten.

Yorumlarınızı mersk etmiştim. Size de ders olmuş olsun. Sosyal mecralarda gördüğünüz her şeye inanmayın, sinirlenmeyin.

Yüksek mevkilerden birini etiketleyeyim o zaman , onu etkilemeye çalış konu hepten fake kalmasın 😁 Kazen Kazen

Tamam, anlaşıldı. Vazgeçiyorum. Site akıl sağlığını korumaya devam edebilir.

Dip Not: Arkadaşlar böyle birisi yok hakeza olsa diye hayal kurmuştum, ortalık karışmış.

Siteye düşen ilk troll siz değilsiniz. 😏

Yaşınız ve eğitiminiz ne olursa olsun; zengin ve sizden yaşça büyük bir adamı kafalama hayali kuran sizsiniz, bizim açımızdan sorun yok.

Back
X