Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke onuda açıklasanız. İnsanlar vakit ayırıp cevap yazıyor konunun sahte olduğunu bilmeden. Ben hakkımı helal etmiyorum bu üyelere vaktimi çalıp kandırdıkları için.Şimdi şunu diyenleri duyuyor gibiyim ; Bu üyeyi neden deşifre ediyorsun nerede kaldı gizlilik !
1 - Deşifre etmem için adını soyadını yani ona ait kişisel bilgilerini verirsem deşifre etmiş oluruz bu yapılan deşifre değildir.
2 - Her ikinci üyeliği alanlar bu durumu yaşar mı ? Hayır !
Bu abla hali hazırda 3 üyeliği var az önce 4. hesabı almak istedi. 4. hesap alınmaya kalkınca hesapları incelediğimizde yaş tutarsızlığını gördük ve bu sebeple dalga geçtiği düşünülerek hesaplar açıklandı. Yahuuu 43 yazacakken elim sürçtü 35 yazmışım da asla kabul edilmeyecek bir durumdur. Zaten konusunda da yaşın altını çizip durmuş. En önemlisi esas üyeliği de açıklanmamıştır ki onda anlattığı konular da bambaşkadır.
pfff. neyse yeni üyelik acemiliği. ama illaki böyle birileri vardır içimizde, onlara yazdım sayacağım.çok az ilişki tecrübeniz olduğu için, sanki 40 yaşında değil de 22 yaşında bir genç kız gibi yaşıyorsunuz duygularınızı. türk dizilerindeki gibi değil hayat maalesef. size ilgisi olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum, size tavsiyem bir an önce işyerinizi ya da biriminizi bir şekilde tayin vs. değiştirin, ve çevrenizdeki diğer insanları inceleyin, bazen kişi ulaşamayacağını bildiği birine öyle odaklanıyor ve saplantı haline getiriyor ki sanki hayatın tek anlamı buymuş gibi geliyor. halbuki kesinlikle emin olun öyle değil. bir an önce başka ortamlarda sosyalleşin, kurslara, gezilere katılın, grup aktiviteleri bulun, ya da hiç olmazsa arkadaşlarınız başkalarıyla tanıştırsın sizi ve biraz gönlünüzü eğlendirin. hayat saplantılar için çok kısa. kendinizi boş yere perişan etmeyin. o adam da sizin ilginizi farketmiştir ve size bakışı kesinlikle üzüldüğü içindir, ya da erkek düşmanı tarafımı dinlersek hiç de düşündüğünüz beyaz atlı prens değil, sıradan, aklı bilmemneresinde bir erkektir ve sizin duygularınızla oynuyordur, nişanlısıyla evlenir, bir iki sene geçer sıkılır kavgalar başlar, sizin ilginizi farkedince sizi kendi egosunu tatmin etmek için kullanır, siz de bana aşık zanneder ve saçmasapan bir işin içinde bulursunuz kendinizi. nişanlısından ya da eşinden asla sizin için vazgeçmez, çünkü burada elalem ne der baskındır, genç eş istenir, doğurganlık önemlidir vs. vs. bütün bunlar içinizi karartmasın, gerçekçi olmak gerekli, romantiklik için film izleyebiliriz çok güzel filmler var. ve en en önemlisi kendinizsiniz, mutsuzsanız hemen hayatınızı ve bakış açınızı değiştirin.
Keşke onuda açıklasanız. İnsanlar vakit ayırıp cevap yazıyor konunun sahte olduğunu bilmeden. Ben hakkımı helal etmiyorum bu üyelere vaktimi çalıp kandırdıkları için.
Keşke onuda açıklasanız. İnsanlar vakit ayırıp cevap yazıyor konunun sahte olduğunu bilmeden. Ben hakkımı helal etmiyorum bu üyelere vaktimi çalıp kandırdıkları için.
Üşenmiyorlarda ajkfajkhadjç.Eşim ve Ailem
Hani 5000 Tl olsa neyise. Ama insan eşine danışmadan 50.000 Tl nasıl verir😱 Ablanizdan paranızı geri isteyeceksiniz. Gerekirse mahkemeye giderek. Esinize de gerçeği söyleyin. Bağırıp çağırsa haklı adam. Bende kızardım. Bana b* gibi davranan insanlar emeğinin üstüne yatmış 😱www.kadinlarkulubu.com
yeni gelişmeler ...
Ağır işsiz Nett!Eşim ve Ailem
Hani 5000 Tl olsa neyise. Ama insan eşine danışmadan 50.000 Tl nasıl verir😱 Ablanizdan paranızı geri isteyeceksiniz. Gerekirse mahkemeye giderek. Esinize de gerçeği söyleyin. Bağırıp çağırsa haklı adam. Bende kızardım. Bana b* gibi davranan insanlar emeğinin üstüne yatmış 😱www.kadinlarkulubu.com
yeni gelişmeler ...
Konu sahte çıktıPes gerçekten artık insanların sevgilisi, nişanlısı ve eşi olması kimsenin umrunda değil sanki. Ne bekliyorsunuz? Siz ona duygularınızı açınca nişanlısından ayrılıp size geleceğini mi?