Yaşça Küçük Birine İmkansız Aşk

Hic iyi degilim belki daha ilimli bir davranis bekliyordum cok uzuluyorum. Ne diyebilirim ki iste ben onun o kalitesinden, olgunlugundan etkilendim. Ne yapacagim boyle bilemiyorum. Bu surecte yanimda olmasini isticem ondan

Adam gayet insanca cevap vermis bence. Ben nisanli bir insanim, sen neden nisanli birine boyle bir sey yazdin demis. daha ne desin?

O size bi arkadaş gibi yaklaşmış öyle görmüş belki yaşınızın büyük olmasından dolayı. Seni sevse başkasıyla nişanlanmazdı sen onu sevdiğin için bakışları sana öyle geliyo yani. Konuşmaya falan kalkma iş yerinde kendini çok daha kötü hissedersin

Konuyu şoklar içinde okudum. Nisanlı olduğunu bildiğiniz bir erkeğe mesaj atmaniz yetmiyor bir de red yedikten sonra bile azcik gururlu olup önünüze bakmak yerine hala yanimda olmasını isteyeceğim diyorsunuz ???
Hayır siz kimsiniz ki sizin yanınınızda olacak, hangi sıfatla böyle bir şey istiyorsunuz? Çay kahve getirmiş siz bakınca gülümsemiş v.s..
Zaten medeni herkes işyerinde yapıyor bunları ? Ne var yan masamda çalışan arkadaşıma kahve de getirirdim kahvaltıda hazirlardim seviyorsam? Burada bana aşık fikrini çıkarmak biraz acizlik değil mi ?
Ayy allah böyle kadınlardan korusun. Adam evlenmek için adim atmış hala peşindesiniz. Biraz gururlu olun ya 43 yaş küçük bir yaşta değil.

bence takıntı yapmıssınız, asla konusmayın derim, kendinizi kücük dusurur ve bir arkadas kaybedersiniz ama arkadas oldugunuzu da pek dusunmuyorum :( sizi abla olarak göruyordur o dogal olarak yani

Çırpındık Engel olamadık, kendine göre delikanlıyı tacizine
okudum mesajları simdi, bir de daha ılımlı bir cevap bekliyordum bu surecte yanımda olmasını isticem ondan demis soka girdim. böylelerini görünce elinden kolonyasını maskesini alıp sokaga salasım geliyor :D saka gibi bence milletle dalga gecmek icin acmıs boyle bir konu tamamen troll yani. daha ne ılımlı yazacak adam bir de yanımda olmasını isticem bu surecte demis en komik ve arsız yuzsuz bencil olan kısım da buydu.

okudum mesajları simdi, bir de daha ılımlı bir cevap bekliyordum bu surecte yanımda olmasını isticem ondan demis soka girdim. böylelerini görünce elinden kolonyasını maskesini alıp sokaga salasım geliyor :KK70: saka gibi bence milletle dalga gecmek icin acmıs boyle bir konu tamamen troll yani. daha ne ılımlı yazacak adam bir de yanımda olmasını isticem bu surecte demis en komik ve arsız yuzsuz bencil olan kısım da buydu.
İnşallah gercek değildir. Oğullarım var, ..........

gerisini anladın:)))))))

Çok Bencilsiniz:KK20:Konu acmıssınız neden? Fıkır almak ıcın mı,hayır. 100 kişi yapma, etme, yazma ,soyleme demiş, kadınlık gururunuzu en azından önemsemiş ama siz yok soyleyecegım yok mesaj atacağım:olamaz: E hadi mesaj atmıssınız, reddedılmişsiniz ama bu sefer de yanımda olmasını isteyeceğim demişsiniz. Siz iyi değilsiniz:KK43:Oyle her zaman her ıstedıgınız olmaz. Azıcık gurur ya, yapmayın gözünüzü seveyim. Yerınızı, odanızı değiştirin demiş arkadaslar ama siz onu da yapmazsınız. Umarım beyefendi yıne olgunluk gosterır kendı yerını degıstırır.

Herkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
Sakın konuşma, kardeş gibi sevmiştir.

Back
X