Soyacım güle güle git gel,
Yasemin sanada çok büyük geçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor bugün grip olcam herhalde
krızantem arkadaşım nasılsınn
kimse bana cevap vermemiş çok üzüldümmm yazdııgm yardım istedgim için kusura bakmayın
Günaydın
herkes yoğun herhalde
dün de benım için yoğun bir gündü annem rahatsızdı onun için hastanedeydık şimdi iyi allaha şükür
annemın belinde baloncuk oluşmuş onu lazerle patlatıldı 2-3 gün ayağa kalmıyacak şimdi iyi o yuzden giremedim
dün çok yoruldum aslında hastaya seve SEVE bakarım ama gelen giden yordu yemek çay kahve abowwwwwwwwww o yordu
menulerimde değiklik yok benı gören dedikleri aynen şu :
"kız sen çok şaşkın olmuşsun yuzun gözün ufacık kalmış
Ye ye ye yede azcık kendine gel dediler onlar öyle dedikçe ben çok pis gaza geldim yermıyım hiçççç bu kadar oluncaya kadar canım çıktı zati
ben bu halımden çok çok memnunum
en güzeldi istediğimi giyebiliyorum ne göbek ne g... çıkacak gibi bir sıkıntım yok yupiiiiiiiiiiiii
kadınlar kulubune ve kızlar size çok çok teşekkür ederim
iyi ki varsınız
kahvaltı klasikleşti artık
çavdar ekmeği
peynir
2 çeri domates
çay
günaydın
sağolasın arakdaşlar
bu nedir anlamıyorum allahım beterin beteri vardı yinede şükür diyoruz
annem ile uğraşırken dün bir telefon anneannem yoğun bakıma kaldırılmış teyzemler apar topar bucağa gitti neyse ki şimdi iyi
akşam üzeri bir telefon kardeşim trafık kazası yapmış artık allah bizi sınıyor dedim kendinde birşey var mı yok dedi gerisi boş kızlar arabayı görseniz bu kız bunu içinde nasıl sağlam çıktı dersiniz o da evde ayak alçıda yatıyor
bana gelecek olursanız pert durumdayım yorgunluktan ölüyorum gelen giden (maşallah sevenımız çokmuş)
bu hafta ne yemek düzeni oldu ne su içebildim ne yeşil çay ama inşallah bugun normale dönerim
ah soya o wc fobisi bende var hiç bir yede wc giremiyorum o yuzden su bile içmiyorum dışarda olduğum zaman
gwrty bende kilomu çok merak eder oldum soyam yasak verdi son 4 gün
şimdilik bu adar işlerimi yığılmış toparlamam lazım görüşürüz
bye
Günaydın kızlar
Ufak ufak kaçışlar mı seziyorum ?
Ara vermek istemeler falan ))
Ara vermek yokkkk
Ramazan ayını hatırlayın lütfen.. Sonrasında kimse toparlanamadı..
Herkes diyetine aynen devam edecek, düzeniniz bozulabilir, belki arada kaçaklarınız olmuş olabilir ama herkes diyetine devam edecek!
Arkadaşlar, ben buraya niye döndüm? Kilo vermek için mi?
Kiloyu buraya dönmeden veremez miyim sizce?
Burası benim için gelip geçici biryer, olsada olur olmasada..
Ben sizin için döndüm.. Ama siz özen göstermezseniz ben boşuna burda vakit harcıyorum demektir..
Diyetimi kendim yaparım, yazma ihtiyacı duyduğumda açar bir deftere yazarım, ceza vermem gerekiyorsa kendime ceza veririm..
Siz kendinizi bir toplayın, net bir karar verin, bende ona göre hareket edeyim ne dersiniz?
En ufak sorunda kaçan insanlar değil, mücadele eden ve mücadeleyi seven insanlar istiyorum
Bence sizler öylesiniz ama unuttunuz bu özelliğinizi ))
Hadi hatırlayın tekrar ve eski ruhunuzla yazın bana ))
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?