Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

iyi akşamlar kızlar
inanın ben de yoğunluktan uğrayamıyorum
bu ara soyamın da dediği gibi çok düzensiz besleniyorum
ishal hala geçmedi ve bendeki bu kilo kaybının su kaybından olduğu şüphesi kapladı içimi
çok su da içemiyorum
malum dışarda tuvalet sorunu
eve gelince de çocuklarla evlerle derslerle uğraşmaktan unutuyorum
yarın kadın doğumcudan randevu aldım
inşallah mühim bişey yoktur
bu arada soyam internette yağsız beslenmenin kadınlar açısından olumsuz etkilerini okudum da
bu hususta bilgin var mı

Kizlar valla tv beni bunalima soktu...attim oglen kendimi oglumla disari biraz parkta ounadik ordanda spora gjtttim...
Yogurt 1 dilim ekmek bide fincan corba ictim mecburen aksamda balik salata:)))
Facede begenmissin soyam valla yag hic koymadim tadini sevmedim o yuzden))
Aksamda benim ufak kardesim hacettepede okuyo ankaraya gidecek abla avm ye gidelim dedi...
Bizim kuzey guney kacti anlayqcaginiZ:))
Ordan oraya kosturduk simdi girdim eve..
Yorgunluktan oluyom vallaaaa..uyuycam sabah gorusuruz kizlar

Günaydın kızlar

gwertybaby maşşlah çok yoğunsun canım

dün akşam yıne kereviz yoğurt yedım

sabah yarım da simit

of of bugun ruhum daralıyor

oğlum benı bunaltıyor okuldan şikayet şikayet üstüne çocuk elımden kalacak

yasemin ben bugün ne yaptım bil bakalım

spora yazıldım bugün ilk günümdü süperdiii

Kizlar bugin sabah lorla yumuryadan omlet uaptim kendime 1 dilim ekmekle onu yedim..
Oglen ise sohbet varmis banada solediler tamam dedim gittim yanima ara ogunlerimi filan aldim ama yiuemedim cok kalabalikti ordada sadece sut ikram ettiler bir bardak sut ictim oglende.. 5 gibi fincan corba icip oryantale gittim eve gelincede uone yumurtali omlet yedim...
9dada yesil elma ve nescafe ictim..
Intikami izluyorum....

karabiber tebrikler canım
hedefe emin adımlarla ilerliyosun
keşke seni buralarda daha sık görsek

kızlar bugün kadındoğuma gittim douglasta sıvı varmış
onun haricinde her şey normal dedi doktor
ama şu sıvı canımı sıktı
bi de üstüne bugün tüm gün boıyunca beyaz bir sıvı çıktı makattan
doktora gitmeden önce öle bişey yoktu öğleden sonra başladı
pazartesiye randevu aldım dahiliyeden
inşallah mühim bişey yoktur yaaa
bağırsak iltihabı vs çok şeyler yazıyo internette

Selam kızlarrrr

Yazılarınızı şimdi okudum hemen birşeyler yazayım dedim ))
İki gündür yorgunluktan ölüyorum, uykusuzum bu akşam yemek bile yiyemedim yorgunluktan o derece...

İnsirah, yağsız beslenme sağlıklı değil.. O yüzden salatalarınıza bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin diyorum.. Yemeklerinizi de zeytinyağı ile pişirin diyorum.. Vücuttaki yağları atmak için dışardan aldığımız yağlara ihtiyaç duyarız.. Bazıları vücudumuzda kalır bazıları gider.. Zeytinyağı zararsız yağlardandır ama fazlası vücutta kalır o yüzden ölçülü tüketmek lazım.. Diğer yağların ise vücuda pek fazla faydası yok.. Ayrıca internetten çok araştırma yapma hastalıklarla ilgili..
Ben beynimdeki kistlerle ilgili ne zaman araştırma yapsam psikolojim bozuluyor, bir kaç ay ömrüm varmış gibi yazılarla karşılaşıyorum.. Doktora gidip test yaptırdığımda hiçte öyle olmadığını görüyorum ))
İnternet aldatıcı olabiliyor.. Doktora görün, güvenmiyorsan başka bir doktora daha görün ))

Karabiber, can-ı gönülden tebrik ederim tatlım.. İnşallah 60 kiloya düştüğünü de duyacağız ))

Yasemincim beslenmene dikkat et, aç kalmak kilo yapar (bende dikkat edeyim değil mi ))

Qwerty, o balıklar yağsız değil çiğ bile olsa yerdim valla, çok güzel görünüyorlardı ))

Hadi ben yatıyorum, yarın sabah 7:30 da kalkmam gerekiyor, gece istanbula döneceğim
Hepinizi öpüyorum

Not: insirah bol bol su iç.. İshalsen vücut çok fazla su kaybediyor demektir, bol su içmen lazım.. Daha kötü hasta olursun dikkat et canım..

Sevgilerimle

Günaydın kızlar

inisıram çok geçmiş olsun canım

soya bir gün öle denk geldi yeme düzenim ama sonrasında normale döndüm

kahvaltı
2 dılım tam buğday ekme
domates
biber
1 parça peynir
yeşil çay

Gunaydin canlarim sabah kahvaltim 1 dilim ekmek uzerine yogurt surdum bol acili sabah sabah:)) 1 bardakta nescafe...
Pazartesi tarti gunum merakla bekliyorum...
Bu sefer olcak biliyorum:))) sayenizde:))
Insirahcim gecmis olsun ara ogunde muz yeisyersen...
Karabiber azmine hayran kaldim masallah ne guzel vermissin kilolarini devam kiz hadi devam:))
Bende aksama yemek ayarliyim gidicem salona bugunde bisiklete biniyim..hergun farkli seyler yapmaya calisiyorum..
Saat dilimlerinide farkli seciyorum vucudum sasirsin diye:)))

bende cesaretimi toplayıp menümü yazayım

sabah

1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
5 zeytin
roka
2 çatal peynir

ara

1 elma

şimdide yeşil çayla biberiye içiyorum

qwertybaby bende dün spora başladım

10 dk koşu bandı
10 dk bisiklet
10 dk twist
geri kalan yarım saattede diğer aletleri yaptım

sabah hiçbiyerim tutulmamıştı çok sevindim

Bugun neden dir bilmem kendimi çok aç hisseidyorum canım herşey istiyor

gitsin arrtık şu kılolar sıkıldım bir sene olacak yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Ara

1 salatalık
2 galeta

öğle

1 simit
1 bardak ayran

karnım aç değil ama canım herşey istiyorrrrrrrrrrrrrrr

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar,inşallah 60 kiloyuda görürümm,bir zamanlar 79 kiloyu görecekmiyimm ben diyordum
gwerty senin de tekrardan daha güçlüü dönmene çok sevindimm,bu sefer başaracaksınn inann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…