Selam kızlarrrr
Yazılarınızı şimdi okudum hemen birşeyler yazayım dedim ))
İki gündür yorgunluktan ölüyorum, uykusuzum bu akşam yemek bile yiyemedim yorgunluktan o derece...
İnsirah, yağsız beslenme sağlıklı değil.. O yüzden salatalarınıza bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin diyorum.. Yemeklerinizi de zeytinyağı ile pişirin diyorum.. Vücuttaki yağları atmak için dışardan aldığımız yağlara ihtiyaç duyarız.. Bazıları vücudumuzda kalır bazıları gider.. Zeytinyağı zararsız yağlardandır ama fazlası vücutta kalır o yüzden ölçülü tüketmek lazım.. Diğer yağların ise vücuda pek fazla faydası yok.. Ayrıca internetten çok araştırma yapma hastalıklarla ilgili..
Ben beynimdeki kistlerle ilgili ne zaman araştırma yapsam psikolojim bozuluyor, bir kaç ay ömrüm varmış gibi yazılarla karşılaşıyorum.. Doktora gidip test yaptırdığımda hiçte öyle olmadığını görüyorum ))
İnternet aldatıcı olabiliyor.. Doktora görün, güvenmiyorsan başka bir doktora daha görün ))
Karabiber, can-ı gönülden tebrik ederim tatlım.. İnşallah 60 kiloya düştüğünü de duyacağız ))
Yasemincim beslenmene dikkat et, aç kalmak kilo yapar (bende dikkat edeyim değil mi ))
Qwerty, o balıklar yağsız değil çiğ bile olsa yerdim valla, çok güzel görünüyorlardı ))
Hadi ben yatıyorum, yarın sabah 7:30 da kalkmam gerekiyor, gece istanbula döneceğim
Hepinizi öpüyorum
Not: insirah bol bol su iç.. İshalsen vücut çok fazla su kaybediyor demektir, bol su içmen lazım.. Daha kötü hasta olursun dikkat et canım..
Sevgilerimle