Selam kızlar ))
Bugün hepimizin yoğun günü anlaşılan..
Sabahtan akşama kadar işe giriş evrakları için koşturdum ne zormuş yahu..
Birde eskiden kolayca çıkarılan evrakları artık zorlaştırmışlar, yerlerini değiştirmişler, yasalar değişmiş falan filan anlayacağınız ordan oraya koşturdular beni ))
Eğer bir hata yoksa hepsi tamam, yarın sabah itibari ile yeni işyerimde başlıyorum ))
Bu akşam kocam bana sürpriz yaptı ve ilk defa sevgililer gününü kutladık )) 14 şubat onun kardeşinin ölüm yıldönümü o yüzden kutlamıyorduk ama bu sefer kutlamak istedi, beni güzel bir restautanta davet etti.. Gül buketi yaptırmış bana, şarap söylemiş ve balık söylemiş.. Bir gittim ki of of.. Aşkım depreşti valla )))
Balık buğlamaydı, sebzeleride buharda pişirmişler ve 228 kaloriymiş onu bile yazmışlar menüye )))))) şarap içtim bir kadeh, biliyorum bu kaçamak sayılıyor ama kocamı kırmak istemedim... Vereceğiniz her cezaya boynum kıldan ince ))
Bu arada çarşamba günü izmire gideceğim ve tahminen üç gün orda kalacağım, eğitim vermek için.. Şimdiden haberiniz olsun ))
Hadi ben uyumaya çekiliyorum, güzellik uykuma yatayım ki yarın ilk günümde suratsız görünmeyeyim ))))
Sizi seviyorum
Cezamı unutmayın ! Ceza şart !
Sevgilerimle